МАРТЕНСКАТА ни дружина скоро ще е на по половин година!!!

• 9 127
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Ели,Честит Рожден Ден

Желая ти всичко най- най- хубаво!!!

# 181
boriva ,желая ви бързо възстановяване и скоро да сте си здравички вкъщи. Стискаме ви силно палци  Hug

# 182
  • София
Борянче,дано по-бързо детенце да оздравее и да си се приберете в къщи!Много целувки на Преско! Heart Eyes

# 183
  • София
Сеньорита,гледам,че четеш,пиши как си ти и малката Карина?Отдавна не си писала. Hug

# 184
Здравейте момичета,  Hug Hug Hug

Ели,Честит Рожден Ден!  newsm59

Аз отдавна не съм писала, но най-после намерих малко време да се отчета и аз.
От 2 седмици ходя по половин ден на работа и се чувствам много добре. Детенцето го гледа свеки и се справя добре само все не успява да й даде цялото зеленчуково пюре на обяд /успява само 1-2 лъжички да й даде/, а при мен си го изяжда без никакви проблеми  newsm78. Затова може би ще си променя малко часовете и ако тази седмици не се справи ще трябва да се прибирам по-рано, за да го давам аз.

Досега всичко със захранването при нас вървеше без проблем, но миналата седмица ми направи алергия от карфиола, а тази седмица от тиквичката и се получи така, че от 1 м Лора на обед все яде ранни моркови или моркови с картофи. Сигурно скоро ще се превърне в морковче  Joy Joy Joy

Ние също сме на Памперс 4. Не съм имала проблеми, но от 2 дни ми се случва да виждам едни бели топченца като преобличам детенцето. На някой друг случвало ли му се е?

Борива, стискам палци скоро Преско да се оправи и да се върне отново усмивчицата на лицето му  Praynig Изпрати му много целувки от нас с Лора  Hug Hug Hug

Някой знае ли дали можем да си запишем децата сега на детска градина, защото не ми се чакат километрични опашки след 2г или си има срокове за това?

Hug Hug Hug

# 185
Честит рожден ден Ели, мого щастие и прекрасни емоции ти желая  bouquet

Борива, моля се бързо да оздравее малката душичка, много ви се насъбра, дано да мине и замине и скоро да забравите Praynig

Веси, а откъде мога да намеря такива бурканчета, купуват ли се, що ли?

# 186
Честит рожден ден на Ели!!!

Момичета, аз да се оплача!!! Cry
Немога да науча моят Дани да яде каши и картофено пюре, сякаш кой знае какво му слагам в устата. Като си залепи езика за небцето и не мърда.
Докога мляко!!!!!!!!!!!!!??????????????!!!!!!!!!!!!! Sad

Иначе и той прави големи физарядки, когали ще го изтърва на земята. Като е по корем се изправя на колене и ръце и започва едно клатене, че чак се изхвърля напред. Така полита, че може да отиде на половин метър напред. Shocked

# 187
 Момичета кажете, лоша майка ли съм, защото Али днес пак падна от леглото?
 П.П.Утре ще разказвам ако имам време.

# 188
Жана, аз все забравям да питам ама в Щатите как стои въпроса със захранването... Нали уж захранването след 6-ти месец му викат американски тип, а пък ти от там идваш и вече малките ядат доста неща.
За детската кухня - Иван ще започва като навърши 8. дотогава ще съм въвела глутена и яйцето и стартираме. Всъщност в София всички кухни са над 10ти, но аз ще си пасирам допълнително нещицата. Така направиха мого мои приятелки и са много доволни. Намерила съм една частна, за която чух отлични отзиви - 17 лв на седмица -6 дни ти носят манджата у дома. Сравнено с пюретата си е направо безплатно. Иван вече яде по пюре и половина на обяд и днес за следобедната закусна ми сви шапката. Забърках 210 мл вода със 7 мерителни мляко и 3 големи лъжици каша с връх и това цялото си стана към 250 - ами изяде го и мрънкотеше за още!!! #Crazy Сега му дадах 210 мл мляко и му прибавих една лъжичка от онези бишкоти на прах /без глутен се оказаха и вече смело давам/.

# 189
Момичета, ако имате време за губене, ето снимки на моята дунда, че и аз се мъдря на някои:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=57919&photo=1

и

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=57657

и на двата албума паролата е dina

Иначе днес ми беше кофти ден, реших, че вече ще спрем с лиготиите и ще науча Али да заспива сама, стига носене, пеене и пр. цял ден се мъча, но на 20сек. я гушвам като се разплаче, накрая преди малко баща й ме командирова в другата стая и каза, че сам ще се оправи, ми какво да ви кажа, като я слушах как плаче и аз ревнах, гушнах я и тя веднага се успокои, знам че се лигави, но не мога да я гледам как плаче, ще се изгърбя вече от разнасянето й, но просто не мога, сега ми се е супер криво и така се нагълтах с една кутия сладолед, че ми стана лошо ooooh!

# 190
Веси, а откъде мога да намеря такива бурканчета, купуват ли се, що ли?

Ами аз използвам тези от пюретата, които вече съм купила. Освен това една мама от градинката ми даде за съвсем в началото. Но не всички бурканчета стават за употреба няколко пъти. Най-хубаво се затваря в тези на Ам-ам, защото освен гумичката се захваща и отдолу винта. Докато повечето капачки разчитат само на гумичка и не стават много за стерилизиране. Те явно са си предвидени за еднократна употреба. Но мисля, че се продават малки бурканчета, може да привериш.
А за лигавенето и при нас го има в пълна сила. Дейзи, просто нашите овненца започнаха да си показват рогцата от рано Mr. Green Аз толкова се стараех да не я разлигавя, като малка и при нас нямаше носене на ръце. Но тя просто от известно време си иска и докато не го получи е едно реване ooooh! Ама то не е рев, като рев, ами едно напъване, ядосване, ужас. #Crazy Но какво да се прави. Ние нямахме колики, но сега си наваксвам на рев - всяка вечер от 7.30 докато не започнем да я къпем трябва да се разнасяме, иначе рееев ooooh! Tired Като порасне малко и започне да разбира ще въвеждаме възпитателни методи за този инат, не може така. Скоро загледах една книга Инатът на детето. Аз май трябва още от сега да си я купя. Поне нямаме проблем със заспиването. Аз и без това нито песни знам, нито мога да пея.
Иначе и аз дрес съм с о/о 300гр сладолед напред Blush А уж съм на диета Whistling

Герчо, а тази кухня дали разнася храна из цяла София или само във вашия район? И за искам да я запиша Маги, но от нашата в Мл майките не са доволни. Нито от държавната, нито от частната.

Борива, надявам се скоро да се похвалиш, че ще се оправили Praynig Дано всичко приключи по-бързо Praynig   bouquet

Цеци, стерилизирането на пюретата е все едно вариш компот Grinning Правиш пюрето, пълниш в бурканчета, затваряш добре, нареждаш ги в по-дълбока тенджера, наливаш вода да покрие бурканчетата и вариш о/о 10 мин. Изваждаш бурканчетата обръщаш ги с капачките надолу, докато изтинат и това е. Стават, като тези в магазина Grinning Най-важния момент е да имаш хубави бурканчета. Аз така всички пюрета в бурканчета от Ганчев и Хип трябваше да ги ползвам в рамките на няколко дни, защото капачките не издържаха и се отвориха.

# 191
Леле, Дейзи, ама Али е голямо пухче Grinning Много е сладка. Като я сравнявам с Маги все едно е поне месец по-голяма. А ти така си си сменила прическата, че през цялото време се чудех дали си ти на снимките или някой друг newsm78 Grinning Много по-различно изглеждаш и много хубаво ти стои Grinning

# 192
  • Монреал
Мами,дето бебоците ви искат да ги разнасяте-ако искате опитайте да ги сложите в летните колички и така да ги размъквати из къщи.Аз от около месец така правя,защото синчеца е над 9 кила,как се носи това чудо.
На мама Борива и бебчо Преслав пожелавам още утре да са си в къщи и това да е последното боледуване на бебчо.Измъчи се туй детенце Cry

# 193
Мами,дето бебоците ви искат да ги разнасяте-ако искате опитайте да ги сложите в летните колички и така да ги размъквати из къщи.Аз от около месец така правя,защото синчеца е над 9 кила,как се носи това чудо.
На мама Борива и бебчо Преслав пожелавам още утре да са си в къщи и това да е последното боледуване на бебчо.Измъчи се туй детенце Cry

Да, ама ние, като сме в такова настроение не признаваме нищо друго освен носене на ръце. Колички не признаваме и не искаме в тях. Единственото спасение, ако може така да се каже, е кегуруто. Сега, като се прибирахме опищяхме целия квартал точно, защото беше в количката, а искаше на ръце. Но ние с баща й тъпо и упорито не я вземахме. Толкова искам пак времето, когато само, като я сложа в количката и заспиваше блаженно Tired newsm45

# 194
Честит рожден ден , Ели!
Много здраве, късмет и хубави моменти newsm51
Boriva, дано се оправите по-бързичко !!!

Стела също последно време много иска да виси на ръцете ми , дори и на вън.Аз се успокоявам с това ,че е от любопитство и като тръгне да пълзи и да върви  ще слезе от ръцете ми и  ще иска самичка да опознава света.Само дето тогава ще ме боли кръста , а не  ръцете както сега Joy

Общи условия

Активация на акаунт