Желая ти всичко най- най- хубаво!!!

. Затова може би ще си променя малко часовете и ако тази седмици не се справи ще трябва да се прибирам по-рано, за да го давам аз.
Изпрати му много целувки от нас с Лора

Сега му дадах 210 мл мляко и му прибавих една лъжичка от онези бишкоти на прах /без глутен се оказаха и вече смело давам/.
Ама то не е рев, като рев, ами едно напъване, ядосване, ужас.
Но какво да се прави. Ние нямахме колики, но сега си наваксвам на рев - всяка вечер от 7.30 докато не започнем да я къпем трябва да се разнасяме, иначе рееев
Като порасне малко и започне да разбира ще въвеждаме възпитателни методи за този инат, не може така. Скоро загледах една книга Инатът на детето. Аз май трябва още от сега да си я купя. Поне нямаме проблем със заспиването. Аз и без това нито песни знам, нито мога да пея.
А уж съм на диета 
Дано всичко приключи по-бързо

Правиш пюрето, пълниш в бурканчета, затваряш добре, нареждаш ги в по-дълбока тенджера, наливаш вода да покрие бурканчетата и вариш о/о 10 мин. Изваждаш бурканчетата обръщаш ги с капачките надолу, докато изтинат и това е. Стават, като тези в магазина
Най-важния момент е да имаш хубави бурканчета. Аз така всички пюрета в бурканчета от Ганчев и Хип трябваше да ги ползвам в рамките на няколко дни, защото капачките не издържаха и се отвориха.

Препоръчани теми