Въобще не й дадох възможност да се адаптира към новата храна
ЕЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! 

Някой вече давал ли е кремчета с прясно мляко? Вече се чудя с какво да разнообразя кашите. Кисел не ядем, плодови пюрета само ако е в каша. Според педито трябва да яде мляко с грис или ориз още след 4-5мес.,но още се притеснявам да и давам прясно мляко, макар, че в някои пюрета има сухо мляко или сметана и тя добре ги възприема. 
. Не знам каква е разликата между вирусно и бактериално, но щом казваш, че бактериалното е по-добре /ако може де се каже така/..... При нас разстройството ни беше от вирус и мина без усложнения.
Как лети само времето .До скоро обсъждахме пъпчета ,раждане ,къпане ,а скоро и ще проходят .
.Сега отново съм започнала зеленчукови пюрета и то само на ХИП с буква А .Спряла съм месните да почине .Внимавайте много мами ,защото в Гербер има мляко ,масло и на нас не ни понесоха .

[/move]
не знам на какво се дължи,но видях че и Хъджис не е като,Хъджис в Америка.Уж все на една и съща марка,а разликата е от земята до небето.
нискостеблени (както казва той)
Само големите и бузи създават илюзията ,че е дебело бебе , а иначе е доста крехка.
Препоръчани теми