Отговори
ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ, ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА.

ЧАСТ 37

[Изображението е взето от тук.]

Питайте без да се притеснявате, но и споделяйте без да се притеснявате !

Не е нужно да знаем всичко! Важно е да знаем достатъчно, на точното място, в точния момент, по точния начин! Ако паметта все пак ни изневерява - тук има достатъчно дами и господа, които могат да допълнят нашите знания!

# 1
Включвам се с голям интерес  Hug
 Мамо Це, благодаря за темата   bouquet.

# 2
  • Варна
И аз тук в любимата тема. Hug

# 3
  • Пловдив
Струва ми се, че преди известно време четох във форума(а може да е било и в някой блог... Embarassed ) рецепта за картофи уеджис, но печени... Дали някой може да ми я припомни? Simple Smile

# 4
Струва ми се, че преди известно време четох във форума(а може да е било и в някой блог... Embarassed ) рецепта за картофи уеджис, но печени... Дали някой може да ми я припомни? Simple Smile

Това съм копирала, но и аз не съм отбелязала откъде е:

картофки Уеджис /от МакДоналдс/:
сварявате картофи, обелвате и нарязвате на лунички. В зависимост от количеството се смесва царевично брашно, щипка сол, щипка червен пипер и чесън на прах. Изплаквате с вода сварените и нарязани картофи, кубаво изцеждате и после ги обърквате внимателно /за да не се разпаднат и разкашат/ със сместа. После се пържат, най-добре във фритюрник. Аз лично ги обожавам.

Открих, от биберон.бг!   Grinning

# 5
  • Пловдив
labrex, Благодаря! Simple Smile
Аз това си го намерих в папката с рецептите, но ми се струва, че и нещо друго съм чела... Simple Smile
Ще действам по тази, пък ще видим какво ще се получи! Simple Smile

# 6
може да не са точно уеджис, но тези са много вкусни хрупкави картофи и Картофи CAJUN

# 7
Момичета, една спешна идея за празнична салата, която да върви със супичка от пуешко?  Laughing В тесен кръг сме, но искам да е нещо по-така за в допълнение. Имам няколко варианта вече, но ще се радвам и на вашите, че нещо не успяха да ме грабнат. 

# 8
Ммм все пак зависи с какви продукти разполагаш newsm78
За допълнение за  супа може би трябва да е по засищаща Thinking
Може да комбинираш макарони,майонеза,зеле,морков,царевица...

# 9
или да погледнеш тази в подписа ми - "Монте Кристо"   newsm78

# 10
Благодаря ви, да, нещо такова ще е.   bouquet Ще купя продукти сега, разполагам май само със зеле, картофи към момента.

# 11
Честито на всички именници! Здраве, щастие и любов да са неотлъчно с вас! smile3525
Мамо Цоцоланке   bouquet за новата тема!

# 12
  • Пазарджик/Лондон
Само се записвам, да не пропусна нещо Flutter.

# 13
Само се записвам, да не пропусна нещо Flutter.

Blush и аз така - да не се мина  Whistling

# 14
  • На брега на реката
Хареса ми тук   bouquet Изключително полезна тема, много нови неща научавам от вас  Mr. Green
Благодарско за новата тема   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт