и за двама ви с Преско!
и за двама ви с Преско!
Приемате ли болнавичък кандидат-зет? 
. Проблема е, че таткото каза, че Али няма да има гаджета и съответно няма да се жени. Щяла да си живее цял живот с нас

Мерси за инфото. 

Приемате ли болнавичък кандидат-зет? 
. Проблема е, че таткото каза, че Али няма да има гаджета и съответно няма да се жени. Щяла да си живее цял живот с нас 
ама от пюретата... Направо ме учуди
. И проверих - в 100мл НАН 1 има 67 калории, а в 100 г пюре ябълка и морков има 36, в готова порция оризова каша /20гр каша, 100 мл мляко и 100 мл вода/ има 139 калории, които правят по около 70 калории на 100 мл течност. Вие май сте на кърма още, но не ми се вярва да произвеждаш чиста вода - предполагам, че е със стойности близки до АМ. Ама и на половина по-ниско съдържание на калории да има пак пюрето ви води. да не говорим, че 100 грама пюре си е много манджа, а 100 мл мляко са си нищо /за Иван/. тоест нещо ми куца в тая логика на педито
. Май просто не иска да захранваш и те будалка с дебелеенето
. НЕ ТЕ НАВИВАМ ДА ЗАХРАНВАШ, просто ти преписвам от етикетите!!! А и да ти кажа при нас положението е, че Иван е над 70 см при всички случаи /ще кажа утре с точност/ и е под 8 кг и направо изглежда слаботелесен. На миналата консултация беше 7 300 и 68 см и лекарката каза, че му се броят ребрата. Давам каша от повече от месец, а пюрета от 2 месеца точно. Яде по пюре и половина /зеленчук или месо със зеленчуци/ на обед и каша или плодово пюре на следобедна закуска + 3 хранения АМ - две закуски и вечерно мляко. Вчера изяде 280 мл каша
. Не те навивам за захранването, просто споделям опит. За плача при бебетата аз съм писала и преди - когато беше за 30-40 дни го оставих 2 пъти да пореве от глезотия и трети път не е ревал досега. Сега реве само като сменя обстановката, но това според мен си е страх и му минава за около ден и от глад... Малий, като му закъснее млякото и става страшно у дома... 
.....
Трябвало да сьм давала прясно мляко,краве масло,мляко с грис и ей такива разни. В един момент чак й повярвах. Като й казах,че давам каша сутрин-и това не било правилно-следобед трябвало да я дава.
щото били маркови... ами те и на Бенетон са толкоз. Но при положение, че има много хубава стока за много по-малко пари...
.
За сега се чудя дали да не изчакам да минат жегите... Препоръчани теми