МАРТЕНСКАТА ни дружина скоро ще е на по половин година!!!

• 9 104
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Boriva, не се тормози - наистина при бебчетата всяка болест се отразява много по-страшно, отколкото при възрастните. Докторите приемат всичко спокойно, защото такава им е работата и кой знае на какво са се нагледали. Но ти си майка и няма как да не ти се свива сърцето.  Hug  Hug и за двама ви с Преско!

# 256
Нели, много ви е джиджан костюма Simple Smile Приемате ли болнавичък кандидат-зет?   bouquet
Приемаме всякакви кандидати, но вие сте си ОК Simple Smile . Проблема е, че таткото каза, че Али няма да има гаджета и съответно няма да се жени. Щяла да си живее цял живот с нас  smile3532

# 257
Борива, важното е, че резултатите са добре Peace Hug

ЗАХИТЕКС се намира на ул. Бигла. Съвсем в началото на улицата от към Японския хотел

А датата на срещата е съвсем примерна. Казвайте друга дата. Няма проблем да го отложим за следващата или по-следващата събота или неделя. Тъкмо ще дойдат повече мами, защото някои писаха, че не са тук сега.

# 258
Мами от ВАРНА, имате ли вече впечатления от този магазин

http://wojcikbg.com/

Колекциите им са страхотни, поне на сайта Peace

# 259
  • Варна
Здравейте и от мен!
Добре дошла на Деси! Доста сме мамите от Варна. Правим си срещички, ще се радваме да се присъединиш. Пиши ми на лични. Hug
boriva, много се радвам, че Преско е по-добре, дано вече всичко лошо да е зад гърба ви. Цункай го от нас.  Heart Eyes
Разгледах всички снимки, наистина мартенските бебчета са най-хубавите. Heart Eyes Hug
Веси, този магазин не го знаех. Изглеждат много сладурски нещата. Ще проучим въпроса.  Simple SmileМерси за инфото. Hug
neli_iv, много ви е сладко костюмчето, доста време ще го носите. Mr. Green

# 260
Мамчета, здравейте. Ние вече втори ден имаме един много интересен обрив по задната част на дясната ръчичка, а също и по тила . Мислих, мислих пък взех, че се обадих на педиатъра и днес ни посети и пак се започна едно мислене...Накрая решихме да изчакаме до утрешния ден, а дотогава ще се мажем с фенистил гел, ще пием вит.С и калций.
 Борива радвам се, че всичко е наред.
Нели, много са сладурански- и Али, и костюмчето. Ние също трябва да подновим гардероба и то възможно най-скоро.

# 261
Веси, ти ме убиваш!!!
Имам чувството, че цял ден търсиш магазини за бебешки неща! Откъде ги изнамираш? Направо си Шерлок Холмс Simple Smile smile3530

Нели, много ви е джиджан костюма Simple Smile Приемате ли болнавичък кандидат-зет?   bouquet
Приемаме всякакви кандидати, но вие сте си ОК Simple Smile . Проблема е, че таткото каза, че Али няма да има гаджета и съответно няма да се жени. Щяла да си живее цял живот с нас  smile3532
Татко ви да си вземе пушка - най-добре отсега, за да тренира докато му дойде времето да гони кандидат-зетовете... Simple Smile jedi

# 262
Борива, радвам се, че изследванията са ок! Как върви даването на бактерии - имат ли ефект при вас. На какво мляко сте в момента - какво имаш предвид под лечебно - безлактозно или за стомашни проблеми?
За срещичката - според мен на 02.09 е супер дата още повече, че ще има и благотворителна акция. Като гледам колко пари прахосваме по нашите деца няма да е зле да отделим по 5-10 лева и за сираците. Една приятелка се занимава с благотворителност и ми е разказвала как купуват памперси от някаква борса по 7 ст парчето, а ние тука все се кумим коя от трите най-скъпи марки да предпочетем за следващия пакет. Още повече, че на тези благотворителни кампании не става лудница, както си мислите - не са много хората, които помагат за съжаление. В домовете ако някой не занесе памперси им слагат пелени и седят мокри децата с часове! Кремове за подсичане нямат! Аз лично и със среща и без ще отида да дам пари. Това по тази тема!
Дейзи, от кашите се дебелее  newsm78 ама от пюретата... Направо ме учуди  newsm78. И проверих - в 100мл НАН 1 има 67 калории, а в 100 г пюре ябълка и морков има 36, в готова порция оризова каша /20гр каша, 100 мл мляко и 100 мл вода/ има 139 калории, които правят по около 70 калории на 100 мл течност. Вие май сте на кърма още, но не ми се вярва да произвеждаш чиста вода - предполагам, че е със стойности близки до АМ. Ама и на половина по-ниско съдържание на калории да има пак пюрето ви води. да не говорим, че 100 грама пюре си е много манджа, а 100 мл мляко са си нищо /за Иван/. тоест нещо ми куца в тая логика на педито  newsm78. Май просто не иска да захранваш и те будалка с дебелеенето  newsm78. НЕ ТЕ НАВИВАМ ДА ЗАХРАНВАШ, просто ти преписвам от етикетите!!! А и да ти кажа при нас положението е, че Иван е над 70 см при всички случаи /ще кажа утре с точност/ и е под 8 кг и направо изглежда слаботелесен. На миналата консултация беше 7 300 и 68 см и лекарката каза, че му се броят ребрата. Давам каша от повече от месец, а пюрета от 2 месеца точно. Яде по пюре и половина /зеленчук или месо със зеленчуци/ на обед и каша или плодово пюре на следобедна закуска + 3 хранения АМ - две закуски и вечерно мляко. Вчера изяде 280 мл каша  #Crazy. Не те навивам за захранването, просто споделям опит. За плача при бебетата аз съм писала и преди - когато беше за 30-40 дни го оставих 2 пъти да пореве от глезотия и трети път не е ревал досега. Сега реве само като сменя обстановката, но това според мен си е страх и му минава за около ден и от глад... Малий, като му закъснее млякото и става страшно у дома...
Иначе не знам дали се похвалих, но ще го кръстя на моят рожден ден -06,09 в Семинарията и след това съм резервирала маси във Феите на Хладилника -хем да уважим детето, а и да се почерпя с приятели и за мое здраве.

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 08:02 от Ger4o

# 263
Мами от ВАРНА, имате ли вече впечатления от този магазин

http://wojcikbg.com/

Колекциите им са страхотни, поне на сайта Peace
Веси, наистина дрехите са супер. Ако разбереш къде има и в София от тях пиши. Не може да няма, нали сме в столицата  newsm78 .....

# 264
И бие вчера бяхме на консултация.Марти е 71 см и 7,300 кг. МНого малко е качил,но аз го отдавам на болеста ,която изкара почти 3 седмици. Обаче Педи каза,че детето било слабо,защото не сьм го хранела както трябва #Crazy Трябвало да сьм давала прясно мляко,краве масло,мляко с грис и ей такива разни. В един момент чак й повярвах. Като й казах,че давам каша сутрин-и това не било правилно-следобед трябвало да я дава.

Освен това ми каза,че каша се давала 2 пьти седмично.вие знаете ли такова нещо?

# 265
Момичета за дрешките веднага докладвам: Магазина се намира под блока на майка ми. Тя влязла онзи ден и каза, че имало намление и жилетките от 60лв били намалени на 40лв. Освен това каза, че са като за голямата щерка . Аз  като ходих до тях го видях магазина , но не съм влизала, когато вляза лично ще дам по-подробно инфо, но за мен 40 лв за блуза или жилетка.... Tiredщото били маркови... ами те и на Бенетон са толкоз. Но при положение, че има много хубава стока за много по-малко пари...
Борива, радвам се, че сте добре  bouquet

# 266
Цеци, дъщеря ти доколко е плакала, защото Али ако х я оставя да плаче чак се разхълцва, захласва/предполагам знаеш какво имам предвид/ и трябва да я взема. Иска ми се да я оставя сама да спре, но се притеснявам от този плач. А и се чудя, да не е вредно да плаче така?
А бе доста се дереше , чак в един момент оставаше без глас и само скърцаше , но като усети , че това вреди само на нея - се научи да се успокоява

# 267
За съжаление и аз ще пропусна срещата ако е тази седмица , защото (да не се каня много) ще пътуваме.А как ми се искаше да се видим.

# 268
  • София
Освен това ми каза,че каша се давала 2 пьти седмично.вие знаете ли такова нещо?

Креми, това с даването на кашата по-рядко е за да не надебеляват много децата. Виж и какво е писала Герчо по-горе. Което показва, че вашето педи просто си говори наизуст - хем ти се кара, че детето е слабо, хем да не даваш каша всеки ден  newsm78.

# 269
Креми, почвай с кюфтетата  Laughing Извинявай, ама малко смешничко ми стана  Mr. Green

А като заговорихме пак за ядене - някой давал ли е жълтък? Нашата педи ме навиваше да давам, и аз тъкмо взех, че се навих и една приятелка влезе в болница заради някаква стомашно-чревна инфекция, след като яла някакави яйца. И се разубедих набързо. Не е от София приятелката ми, ама все пак... Иначе педито каза да давам по веднъж на седмица жълтък, като започна с 1/4 и го давам един месец по толкова, после увеличавам, ако няма реакция някаква и така до цял жълтък.  newsm78 За сега се чудя дали да не изчакам да минат жегите...

Общи условия

Активация на акаунт