МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 15

• 51 479
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Имам ориентир на минималната граница, но не и на максимална. Винаги при изследванията имаме норма, но И препоръчително число.  TSH например ми е в норма при 3.5, но не е добре, нали? Разбирате ли сега въпросът ми?

# 196
  • София
много е ок.

# 197
  • Пловдив
Казват , че добрата спермограма е с над 15% морфология, но това го знам от  прочетено , не от лекар Wink

# 198
  • Пловдив
Момичета,здравейте!Имам едно питане.R-алфа липоева киселина би ли могла да да повлияе положително на качеството на спермата?Четох хубави неща за нея и мисля да я взимам заради моята ИР,но се чудя дали и мъжа ми да не я започне.Поне ако не помогне,да не му навреди.Благодаря! Flowers Rose

# 199
Има ли забременели, след ин витро или ИКСИ с единични сперматозоиди при мъжа ?

# 200
Не съм аз, но да. Познавам такова момиче. Вече роди.
При ниски бр. най вероятно ще е ИКСИ.

# 201
  • Пловдив
Ако съвсем няма се прави пункция на тестисите и пак се намират Simple Smile и ако жената е млада и има качествени  яйцеклетки ИКСИ или ИМСИ нещата ще се получат. Wink Кураж !!!

# 202
  • София
Точно така имам приятелка с 2 близначки точно от такъв случай. Нямаше нито един жив сперматозоид от 2-та тестиса извадиха само 6 живи, събраха Я и ги оплодиха получиха се 3 ембриона, трансферираха и ги и 3-те, а от тях се получиха 2 бебета.

# 203
Здравейте,прилахам снимка на резултатите на съпруга ми. Като да уточня ние сме правили ин витро,защото за ин витро резултатът е хубав. Притеснява ме това,че има завишение на пролактина,искам да знам дали на някой от тук съпруга е бил с подибни излесдвания и какво се прави?! Пределно ми е ясно,че трябва да посети ендокринолог. Понеже ин витрото го правихме в Турция искаме да посетим там лекар,защото ще ходим пак.

# 204
Най-добре ги пуснете в темата за хормоните, там има повече хора, които са наясно с тях и могат да изкажат предположение.

# 205
Най-добре ги пуснете в темата за хормоните, там има повече хора, които са наясно с тях и могат да изкажат предположение.
Може ли да ми пуснете темата,защото не намирам актуална?

# 206
# 207
Точно така имам приятелка с 2 близначки точно от такъв случай. Нямаше нито един жив сперматозоид от 2-та тестиса извадиха само 6 живи, събраха Я и ги оплодиха получиха се 3 ембриона, трансферираха и ги и 3-те, а от тях се получиха 2 бебета.
Благодаря ви момичета! Наистина вдъхнахте ми кураж. На 25 години съм и понякога много се отчайвам, че няма да се получи и най-много ме е страх, че никога няма да стана майка. Знам, че съм още млада, за да се отчайвам, но явно не съм толкова силна и страшно ме боли Sad
Благодаря ❤️

# 208
Момичета,

Какво мислите профертил и полукс форте, кое е по-добро според вас и от къде най-изгодно да се вземе, с не особено добър sdi сме Simple Smile

# 209
След около 2 седмици ще имаме контрола след 3-месечен прием на Полукс форте - нямам търпение да видя какви ще са резултате, и , разбира се, се надявам на подобрение - на морфологията най-вече Simple Smile Ще споделя и тук, ако искате Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт