СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 23

• 32 442
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Някъде в Европа...
Аз пък от седмица поне си мисля като тръгне да излиза с колелото, че ще си счупи дясната ръка...За голям мой "късмет" за последните три дни има две падания.. Познайте като ми звънне и каже "мамо, паднах" и какво ми е онези 10 секунди, докато ми обясни къде е "ранен"..Та сме с яко ожулена подбедрица и лакет, лошото е, че сълзят..днес леко са хванали коричка и той ги чопли "защото било по-яко да имаш белези" 😵😵😵
В никакъв случай няма да го водя, отдавна ми е казвал, че го е срам..училището е на 10 мин пеша от вкъщи, в квартала...Ще го изпратя сутринта и ще съм на работа...

# 586
Ще върви баща й с нея до училище, той ни действа успокояващо на всички, а аз ще съм на работа да не я напрегна. И най-важното, много мрази да я разпитвам след изпит, не знам как ще се удържа да не задавам въпроси от типа “на този въпрос какво отговори” и т.н.

Иначе, днес се сдухах за пореден път след като на 1 модул по БЕЛ и МАТ все се върти около 55т, независимо колко е концентрирана. Вторите модули винаги е около 20-25т., та вече не виждам с какво мога да й помогна. Явно толкова може детето и това е.

# 587
  • София
И аз мисля да отида с младежа до училището. После сам ще се прибира.
Друго, за което си мисля. Чудя се дали да го питам на кой въпрос какво е  отговорил - от едно страна ще знам горе-долу какви точки да очакваме, от друга страна не знам как ще му оценят втория модул и по двата предмета. И дали въобще да се вкарвам в този филм, ако не съм вече в него, де.
От указанията разбрах, че изпитните материали не се слагат в плика и не се оценяват. Това значи ли, че могат да си ги вземат?

# 588
Не. Предават се на квестора заедно с листа с указания за работа и формулите по математика на НВО по математика.

# 589
Може ли някой да ме светне каква е идеята изпитните материали да остават в училище, вместо децата да си ги вземат? Убягва ми причината. Какво не отчитам? Така или иначе тестът с ключа към него се появява в сайта на МОН май още същия ден. Няма какво и за кога да изтича като информация, защо тогава не им ги дават, да си ги вземат?

# 590
  • София
Продължава да ме удивлява учителката по БЕЛ в училище.
Какъв прекрасен, млад, високоинтелигентен човек!
Преразказ на "Сляпата Вайша".
Шантаво, различно...
Огромен късмет имаха с учител, който за една учебна година им отвори прозореца към съвременните български автори.
Много, много съм впечатлена.

# 591
Ред, кое е училището? Питам, защото хора край мен искат да сменят училищата в прогимназиалната фаза. Ако имаш съображения, не отговаряй. Не случайно сме с неавтентична самоличност.

# 592
  • София
Шарлот, писах ти. 😊

# 593
  • София
Излизам рано за работа,та и вода нямам опция да лисна.Най-много да я събудя, да съм сигурна поне в това.
Днес като се прибрах от работа ме посрещна с репликата че си е обърнала нокът на ръката.Очакваше съчувствие,а аз питах на коя ръка е и дали ще може да пише...
А по въпроса са разбор на теста-никога нищо не помни .Абсурд е да се напъвам и ядосвам.Ще разчитам на резултатите направо.Никакви догадки и предварителни анализи....Ох,да минава.К НВО,и ковид...че само за отпуск мисля.Тия дни покрай завръщането на извънредната обстановка и евентуална опасност от затягане на мерките ,дори повече за това, отколкото за изпитите

# 594

Друго, за което си мисля. Чудя се дали да го питам на кой въпрос какво е  отговорил...
Хаха, това ми напомни какво ми каза набора - като се прибере да не съм започвала от вратата с въпросите "как мина, трудно ли ти беше и т.н.?". Просто да съм му кажела "Здравей", все едно е най-обикновен ден и не е бил на изпит Joy

Ред, пиши ми и на мен, моля те. Нали петокласник ще записвам нейде Simple Smile

# 595
Много е прав. По някое време през деня след НВО, повечето деца сами ще искат да погледнат верните отговори и ще споделят какво мислят, че са направили. Нормално е веднага след изпита да се чувстват превъзбудени, дори изнервени. Дайте им малко време. Многото въпроси могат да имат обратен ефект. Не мисля, че и другият вариант е много добър - да се чакат директно резултатите. Бих се възхитила на подобна психика, но не вярвам, че съществува.

# 596
  • София
Много често децата са проверили своите отговори, преди ние да сме се прибрали от работа. Тяхната "информационна агенция" работи толкова бързо, колкото и нашата. А защо не искат да проверяват с нас, това е друг въпрос. Smirk

# 597
Много често децата са проверили своите отговори, преди ние да сме се прибрали от работа. Тяхната "информационна агенция" работи толкова бързо, колкото и нашата. А защо не искат да проверяват с нас, това е друг въпрос. Smirk
Много добре знам защо 😂 , само дето ще е мъка да се правя на chill, както ме иска щерката.

# 598
  • София
Преди 5 години с големия бях така-чак при обявяване на резултатите, видях как се е справил. Сега не знам дали ще успея, но предполагам, че тя ще е по-любопитна и ще си ги провери сама.

# 599
  • София
Не е въпрос на психика.Като няма с какво да сравним...нямаме опция.Дъщеря ми изтрива на мига съдържанието на тестовете. И да се сети за въпроса,няма да помни какво е отговорила.Така е била винаги.И колкото и да не мога да го проумея,тя е може да ми отговори как се е справила,какви колебания има,ама да задълбае в конкретика-абсурд.Затова  ще чакам резултати и ще се надявам да са добри.

Общи условия

Активация на акаунт