СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 23

• 32 438
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Може би не се изразих правилно. Като родител аз също не съм гледала изпитни теми и не съм смятала точки, но главният участник в събитията го направи сам по някое време. И на НВО, и на ДЗИ, и на други изпити. То е ясно, че няма как да се изчислят точните точки, но любопитството надделява и децата проверяват.

# 601
sssani, моят син е същият! Все едно е било преди 100 години, а не преди 5 минути.Аз до ден днешен си спомням част от задачите от изпита ми в 7 клас, а бях на 3 Simple Smile че НПМГ имаха 2 Simple Smile

# 602
О, моят никога почти нищо не помни- нито задачи , нито дори какво е писал...
Днес май се "филмирам" с опасения за нова/стара ситуация с ИП- на село сме( на 90 км. от вкъщи) и най-вероятно ще се приберем чак в неделя вечер- дано не затворят пак областните градове , че бая зор ще видя , ако се наложи спешно местене...

# 603
  • София
Разбрах те ,Дидева,но няма шанс да възпроизведе  за себе си дори изпитната работа за да си направи самопроверка.Здраве да е.То пък такова пивко време ще се отвори.... Все ще добираме да видим резултата в платформата.Живот и здраве,да не ни мине котка път и извънредно положение да ни блокира,дори планирам да ги проверявам от плажа:sunglasses:

# 604
  • София
О, моят никога почти нищо не помни- нито задачи , нито дори какво е писал...
Днес май се "филмирам" с опасения за нова/стара ситуация с ИП- на село сме( на 90 км. от вкъщи) и най-вероятно ще се приберем чак в неделя вечер- дано не затворят пак областните градове , че бая зор ще видя , ако се наложи спешно местене...
Няма да има повече затваряне, не го мисли. Дишайте свеж въздух преди изпита.

# 605
Много мразя след изпит да пререшавам и сверявам с верните отговори. И на своите изпити и на децата. Друго си е човек няколко дена да живее спокойно с надеждата,че всичко си е направил😉
7-класниците от СМГ ме изумяват - прибирайки се, вече знаеше колко точки ще има по мат и има ли сбъркани въпроси от тестовата част по бел. Просто се събрали голяма част от випуска, сверили си отговорите и решенията...имахме ключа преди МОН да го извадят🙂 Обади ми се след мат с: имам... точки, но чертежът беше грешен 😁 Желанието да не се разделят ги кара да правят чудеса 😉

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 06:56 от Warwick

# 606
Предполагам, че ще се изкуша да проверя предварително. По БЕЛ сигурно ще си спомня всичко, по математика надали. Защото в първи модул явно много бърза. То няма и как да не бърза...
Само да сме здрави и да не се обърка нещо.. че само гадни сценарии са ми в главата. И това мрачно време съвсем ме сдухва.

# 607
Аз се радвам, че е кофти времето. Не изкушава към излизане Simple Smile.
Ние вчера имахме много хубава РС, която всъщност беше основно инструктаж на децата и резюме на всичко, което предстои. Самите деца задаваха въпроси на директора. Всичко беше перфектно организирано и реализирано. Съмнявам се след толкова подробни разяснения на някого нещо да не е ясно. Маските при нас ще могат да се свалят в стаята. Директорът знаеше за отделянето на черновите и дори обясни на децата да отделят. Пликовете, както предполагах, са нововъведение против преписване, нямат общо с ковид.

# 608
Моето винаги е изкушено от излизане. Вчера по обяд ми се обади да пита дали може за един час да излезе преди да е завалял дъжд.
При нас родителска среща така и не се състоя. Още не съм му пускала клипчето с инструкции.

# 609
Тъкмо чаках да видя заповед за премахване на маските, че да мине една грижа по-малко... и днес - 104 новозаразени.
Дано Бащицата не се активира нещо с умни идеи, че той като каже "хоп" и целият Министерски съвет скача

# 610
При нас родителската среща е довечера, не вярвам да науча нещо ново.
Благодаря , за успокоението , че няма да "затварят" градовете- нещо все "черно" го мисля ( хем съм минала седмокласната олелия преди 4 години , но сега ми е много по-притеснено)!

# 611
До сряда нищо няма да каже, защото МОН няма вариант б
Дано само квесторите не избягат

# 612
Миналия път с баткото гледахме и сверявахме отговори. И сега ще гледаме, няма да издържа. Ще почивам тези два дни и ще я закарам, вероятно с приятелката й, живее в съседната къща. След това ще я взема, може да хапнем навън. После ще видим отговорите. Такъв е планът. Днес последен урок по математика, утре по БЕЛ. Четири дни...

# 613
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята девойка отиде на инструктаж в училище. Служебните бележки ще им ги дадат в понеделник на място. За съжаление аз съм в тотално неведение какво да очаквам от нея като резултати, може да изкара от 50 до 90 точки. Вероятно след изпитите ще направим някаква калкулация по това какво си спомня.

# 614
  • Някъде в Европа...
Днес е четвъртък - малко остана. 😀
За времето след изпита - не го мисля - ще се водя от конкретната ситуация..
Синковецът от миналия ден отказа до изпитите да излиза с колелото.. Нямал желание....
Вижте на какво попаднах:
https://uchiteli.bg/news/predlagat-chetiridnevna-uchebna-sedmica … in-obuchenie/5800

Общи условия

Активация на акаунт