"Смешно" ли е раждането?

• 308 697
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
след 30 час мъжо пристига и носи две торби сякаш ще зарежда хладилника в нас Joyпосле на снимките които ми направиха докато ни качваха с малката горе се виждат само някакви торби и едни крака стърчащи отдоло Laughing
ей мишел ... сълзи ми излязоха от хилеш, мислех, че само мойто мъж е неадекватно превъртял

да ви разкажа за мойте преживелици
първото раждане - не знам що (сигурно от егн-то) хич нямам спомени, но второто е още прясно прясно. Та както беше казала една от мамите няма раждане без циганка, особено в майчин дом. При мен имаше една първескиня от Златица - Златка. Малеее колко глас имаше тая жена. Направо й се чудех от де го вади. 5 часа я слушах докато получи разкритие, после още 4 докато я шиха. Че на всичкото отгоре всяка сутрин се разхождаше из етажа на отделението и скимтеше като пребито куче и ми стряскаше децицата  #Crazy
та за раждането на близнаците
стоя си аз с изтекли води, чака доктора да ми се появят контракции ама няма. Аз му викам то и с първото нямаше и като ми сложиха системите - за 2 чаяса и родих, ама той не та не - щъ чакаме. И така си отчакахме целия свети валентин, а те пийваха и хапваха на воля, а аз умрях и от жажда и от глад. И като ми сложиха системата вечерта за нула време получих напъни и й викам на сестрата - Сестра - бебетата искат да излизат. имам напъни. Пък тя  - аааа много ти е рано мойто момиче. Брех да му се не види аз се едно за първи път раждам и пак й крещя - викай доктора, че бебето излиза ма, а тя бавно, полека и спокойно се задейства. И една млада докторка идва преглежда ме и вика - малеййй тая верно ще роди в леглото и като се затърчаха всички - че нали са две бебета - бяс голям.
Бързо излезе Пешко (герой на мама), пукнаха втория мехур и доктора пак вика да се напъвам. пък аз - ей докторе в книгите пише, че има 30 мин почивка. а той -  ква почивка тук да не ти е нощен бар с програма Simple Smile След 7 мин излезе и Владко (на мама геройчето) , чакаме да се родят плацентите. Айде и те излезнаха и ми олекна. дигнах си аз краката вертикално и ги опрях на магарето и минава анестезиолога и вика - мамче ти 4етвъртото от сега ли почна да подготвяш Simple Smile
е тва е да са ми живи и здрави всичките три слънцица.

УСПЕШНА БРЕМЕНОСТ И ЛЕКО РАЖДАНЕ НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ МАЙЧЕТА

# 46
Избрах първият ми пост да е в тази тема. Отдавна мина денят, в който станах "МАМА". И аз си имах в предродилна за компания една ромка, която така крещеше и се мяташе на леглото, че и слагаха системата повторно. Родилната зала беше на приземен етаж и отвън се чуваха подвикванията на родата и. Цял преди обед все едно бях на мач. От моето раждане си спомням как почти един работен ден изкарах в предродилно  и в залата, спомням си как акушерките си споделяха коя как си правила туршиите, като пътьом обсъждаха някакъв сериал и се възмущаваха от някакъв " мррррръсник с мръъъъъъъъъсника му". Никога няма да забравя очите на дъщеря си, когато я видях за първи път. Ето за този момент си струва една жена да живее. Пожелавам го на всички бъдещи мами- леко и безпроблемно раждане. thumbsup

# 47
Май че при едно раждане татковците са най-интересни. Моя мъж ми разправя, че след цял ден чакане и тъпкане пред родилното, като му честитили момиченцето, метнал се на колата и хукнал да пазарува, за да черпи. Спрял на някакъв шумен булевард и докато си правил покупките ( излишно е да споменавам за промишлените количества бонбони, сладки, алкохол, колбаси и другите му там работи), паякът спрял до колата и започнал да я товари. На бегом мъжлето хукнал да ги спира. Отишъл до тях и направо бърка в торбите и раздава наред, а полицая му казал, че с подкуп няма да мине. " Какъв подкуп бе, черпя, имам дъщеря. От половин час съм вече баща"....Разминало му се, разбира се.
Сега се сещам и за един колега от университета, дето и той изнервен от чакане пред родилното викал: "Добре е сега жената, лежи си там и си ражда, а аз тука ше се пръсна от напрежение" Joy

# 48
  • София
 smile3532 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Вие милост нямате ли?  Joy Ще родя без време от смях!

# 49
Ей мамчета, страхотна темичка smile3501 smile3501  smile3501  Мнооооооооооооого се смях.  rotfImao rotfImbo Май по-забавно тема не бях чела до сега newsm10

# 50
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: ЛъЧиста
паякът спрял до колата и започнал да я товари. На бегом мъжлето хукнал да ги спира. Отишъл до тях и направо бърка в торбите и раздава наред, а полицая му казал, че с подкуп няма да мине. " Какъв подкуп бе, черпя, имам дъщеря. От половин час съм вече баща"....
rotfImbo   Hands Clap
Ей, много ми хареса това Joy!

# 51
Сега се сещам и за един колега от университета, дето и той изнервен от чакане пред родилното викал: "Добре е сега жената, лежи си там и си ражда, а аз тука ше се пръсна от напрежение" Joy

hahaha Ми то направо да ги съжалиш тези наши МногоСтрадални половинки Joy Joy Joy

Айде пак на първа страничка  Laughing

# 52
Запознах се с едно мамче в болницата, която ми разказа за нейното раждане. Тръгнала майка й да я ражда, а то един кучи студ, жив човек няма по улиците, тогава и таксита нямаше много, та викнали Бърза помощ. Дошла бърза помощ, спрели, отворили вратите и доктора казал: "Моля, родилката да се качи". Тогава баща й ошашавен се хвърлил в линейката, всички  Shocked ей такива очи ококорили Joy Joy Joy
Отивам аз да раждам и сестрата в приемен кабинет, една много сладичка, Танчето се казваше, та слагаме да ми мери тоновете, ама нали моята шушумига мирна не стои и не може да й хване тоновете и ми вика: "Обърни се надясно"......О, боже ама вие гащи имате ли??? Shocked а аз с едни прашки като съм се опънала....да раждам съм тръгнала. Та после като родих и нали освен прашки друго не слагам, та викам на мъжа ми: "Абе я ми купи едни боксерки", а той: Мъжки или женски? Shocked Rolling Eyes

# 53
Аз отивам да раждам,но забравих да си купя бикче и пратих моя мъж,а аз го чакам в чакалнята.През това време излиза една акушерка,която ме познава и пита:
-Ти какво правиш тука?
Аз:
-Ми ще раждам вече.
Тя:
-Ми влизай вътре,що стоиш в коридора!
Аз:
-Мъжът ми отиде да купи бикче.
Тя:
-Абе,момиче,влизай вътре да раждаш!Той мъжът ти ще си купи бикче и ще си отиде да се обръсне,пък после,като родиш пак ще се видите.
Аз: Shocked
-Ама то бикчето е за мене! Нали ми казахте да си нося едно.
Тя: Embarassed
-Ааааа,то тука имаме бикчета,влизай и недей се притеснява!

# 54
Добре, де тогава и аз ще се включа Heart Eyes
Родих много леко и бързо, но след това се наложи да ме шият мъничко. Обаче аз бях толкова щастлива и емоционално превъзбудена, че при всеки бод на иглата подскачах и се смеех. Лекаря ( пък той млад, убав, да не ви разправям) само се чудеше като ме гледаше и ме пита: "ако на стоматологичния стол седне пациент и ви подскача така какво го правите" , а аз му отговорих :
" - ми вадим му зъбите".
Наистина се смяхме много с този лекар Mr. Green

# 55
  • Canada
Родих, зашиха ме и ме оставиха да си стоя на магарето с вдигнати крака. Е, издържах няколко минути, ама то неудобно, а аз нямам сила да помръдна, камо ли да си преместя краката сама. По едно време се мерна една лелка (от чистачките) и я помолих да ми свали краката. В стремежа, да ми е по удобно, застанах с кръстосани крака, че така по-малко болеше. Гледа ме отстрани лелката и ми се хили "Ти, така както си полегнала и кръстосала крака, да не мислиш, че си на нудистки плаж?".
Донесоха ми бебка 6 часа по-късно за първото кърмене. Гледам я една черничка, посбръчкана, с хематом на главичката и взех да се притеснявам как ще я приеме половинката. Малко по-късно го подготвих с думите "Мило, да знаеш, че бебка е една такава черничка, сбръчкана, направо на маймунче прилича". А той "Сега остава да кажеш, че се е метнала на баща си. И хич да не говориш такива работи за дъщеря ми!"

# 56

hahaha Ми то направо да ги съжалиш тези наши МногоСтрадални половинки Joy Joy Joy

Ми то ,хич не са за съжеление,но са си такива-какво да ги правиш-слабия пол....  ooooh!,но сега се сетих от първия път,че като ме закара в родилното моя мъж отиде на купон у сестра ми,която тъкмо заминаваше в чужбина и бяха събрали всички приятели за последно....Та като ме заряза в родилното и отишъл там,и като почнали едно звънене по телефоните-идва по едно време доктора дето ме разраждаше и вика"Моля те,ако имаш мобилен ,звънни да не ни притесняват през 5 минути,че ние сме гинеколози,не телефонисти..."...А,като родих и първо звъннах на сестра му в Сащ,че имам син и тя ме пита"Ми брат ми,какво прави?"...и аз и казвам истината"Ами на купон е..." и тя като се развика"Как на купон-мъжът трябва да стои отвън и да се гърчи от притеснение..."ама това го каза след 12години семеен стаж...А моичкия така се беше почерпил...че и на другия ден...ама да не ви разправям,че не е за пред хора.
Та по тоя повод един познат има следния мохабет-"Жена,жена,какво е твоето раждане пред моя махмурлук..." Sick

# 57
  • София
Е-е-е-е-ей, голям смях се отвори с тази темичка rotfImao
Да се включа и аз с една историика , само че не от моето раждане. Ходихме с мъжа ми на училище за родители и ни развеждат из болницата показват стаи, разказват как, що ,къде и минаваме през родилно. В една от залите тече раждане, всъшност почти е приключило, излиза акушерката носи в ръце отрочето и бърза да го покаже на родителя, който чака отпред, а моито мъж казва:
- То много бяло, с какво ги мажат? Joy

# 58
Не ми беше смешно...  Sick Ама никак!  #2gunfire

# 59
  • някъде там
Моето раждане мина... абе като раждане, не ми се видя трудно или съм позабравила.Знам само че като се роди сина ми им казах" Това ли било?!-ще родя още едно"
Искам да ви разкаже следродилна емоция.В моята стая доведоха едно майче което беше родило малко след мен, момиченце.Беше доста ревливо бебе.На следващия ден започнаха да ни обясняват как да започнем да ги кърмими.Преди на ги сложим да сучат трябваше да ги измерим на една везна и като се насучат пак, за да видим колко са наддали.Идва акушерката и пита как са бебетата наддават ли след сучене.Моя мързеливец беше сукал някъде5-10 гр PeaceДругото майче обаче отговаря следното:
Ами тя мойта качи 5 грама ама незнам дали дето сука или дето се изака Shocked
Акушерката само здраво се упули, нищо не каза,защото не знаеше какво,врътна се и излезе.Аз онемях,а момичете не е ромка напротив даже си мислех, че е доста интелигентно ама ....Абе шоу са си тези моменти.
Успешно и безпроблемно раждане на всички бременеещи!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт