"Смешно" ли е раждането?

• 308 752
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 120
четете сега моето раждане.
родих на Благовещение и тъй като тогава е ден на майката или родилката, незнам точно, аз тогава го разбрах, на посещение в Шейново дойде един от зам.кметовете на София и го вкараха при мене в предродилна зала заедно с екипа на телевизия Европа, представяте си как издивях, още повече като ми сложиха цветя на рамото все едно съм умряла, взех букетчето и го хвърлих, а на всички им беше много весело незнам защо....
през цялото време в предродилна всички лекари се шегуваха как Бойко Борисов ще присъства на раждането, по принцип трябваше той да дойде на посещение в болницата.
а и ми се падна по-възрастен лекар, и като дойде да види как съм с разкритието ми вика, че нямам никакъв късмет, нестига че няма да рагдам скоро, ами при такива млади и хубави лекари на мен ми се паднал най-стария, поне като ме боляло да се наслаждавам на хубави и млади мъже, все едно съм тръгнала на кръчма, не да раждам.
та това е.......роди се един хубавец

# 121
  • Русе
Супер истории Joy Joy Joy smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
браво ,мамчета

# 122
Хайде да се включа и аз...
Сега ми е смешно, ама тогаваааа....
Наложи се секцио и ми казаха "след 2 часа да си тук за да те режем". И аз, нали съм умница, решавам, че имам цеееели 2 часа и мога да си отида на козметик. Няма да им дам да ме бръснат,я. Ааама ха... и се епилирах, както обикновено, както ме е мама родила.
Да, ама родилите секцио знаят, че преди да се сложи катетър се промива със спирт #Crazy
Виках повече от естествено раждалите  Laughing
Дааа, после докато разказвах на другите в стаята не ме питайте как сме се смели с тези рязани коремчета  Laughing

# 123
  • Mediterraneo
Ами не знам моето колко смешно беше  newsm78

Докторката, която беше дежурна през нощта, спеше, та две не виждаше  Sleeping. Вясваше се в предродилна на всеки час, за да ни проверява за разкритие ( бяхме четири родилки). След поредната проверка реши, че никоя от нас няма да ражда в нейната смяна  smile3502и пак отлепи.
ДА, но аз за половин час направих останалите ми 6- 7 см разкритие и ми започнаха напъните  bowuu. Крещях на акушерката да ходи да буди оная зАспа, че бебето ще изтупа на чаршафите. Акушерката пък беше много убедена, че нямам напъни, щото преди половин час нямах никакво разкритие  #Crazy При поредния напън реших да отивам да се качвам на магарето. Виждам докторката търчи- Стой, поне да ти пукна мехура!!!
Едва успях да се кача на магарето и родих.

И като се започна- другите три жени родиха за останалите 2 часа от смяната на докторката. Онази се уби да си плюе брадата- била съм провлачила крак, та съм й отворила работа  Mr. Green Родиха се две момченца и тя реши да им мери пишките  Mr. Green Реши, че на турчето му е по- голяма и ни викаше- Засрамете се! Какви мъже раждате, българки!  Mr. Green

Оказа се, че с докторката сме от една кръвна група, макар да беше на прага да й разбия муцуната  #Cussing out После ме уреди с хубава стая, с българка  Grinning Изпрати ме с колиичката до другото отделение, после специално дойде да ме види  Laughing

# 124
Доктор Рос, историята на Сън за мобилния телефон и лилавия лак ме просълзиха,,,както и мишката в магданоза Simple Smile) всички истории ме разсмяха иначе. Чудесна темичка! Ще следя темата ,,живот и здраве и аз ще имам да разправям нещо весело Simple Smile

# 125
Доктор Рос, историята на Сън за мобилния телефон и лилавия лак ме просълзиха,,,както и мишката в магданоза Simple Smile) всички истории ме разсмяха иначе. Чудесна темичка! Ще следя темата ,,живот и здраве и аз ще имам да разправям нещо весело Simple Smile
успех
и да не забравиш да споделиш по-нататък,както си му е реда

# 126
  • Бургас
охххх ще ме побъркате, това е невероятно сладурска темичка  dancing
маменца много сте готини  newsm10
на мен живот и здраве ми предстои раждане през декември и като ви слушам/чета/, то едно на ръка се заливам от смях, ама и ме заразявате с вашите дух, характер, сила и оптимизъм.
Благодаря!
 Kissing Heart

# 127
Вчера, една мама ми разказваше за нейното раждане. Тя е по - едричка и доктора решил/незнайно защо/, че бебето е много голямо и заради това ще е секцио. Както ида е приели я в отделението, но както тя каза , както си бях там и взех да раждам - нормално и без особени болки Wink Всичко минало много добре, излязло бебето / голямото Wink/ и какво 2, 900кг Simple Smile Едната от акушерките не се сдържала и казала:
- " А, бе докторе , то много дребно , бе ! "
- а, той ; " Е, ти са кво искаш , да ходи ли !? " Laughing

# 128
Моето не бише смешно, а болезнено, но искрено се посмях тук.

# 129
Историите с циганките ме спукаха от смях,4ак сълзи ми изко4иха,аз не мога да се сетя нищо смешно от раждането ми,но пък се сещам за една слу4ка когато отидох за първи път на гинеколог да ми потвърди бремеността и ще я разкажа,за да съживя теми4ката,може пък някои да се присети за нещо весело.Та отивам аз и му викам"Докторе имам положителен тест",а той ми отговаря,а вие водите ли полов живот? ooooh!,щях да падна,ако не бях толкова ошашкана сигурно щях да му кажа "не" само,за да му видя реакцията Party
И към бъдещите май4ета,не се шашкайте,няма нищо страшно,а като си видите съкровището забравяте за вси4ко останало Hug(дори и да е малко грозни4ко,както някои май4ета по горе разправяха Laughing)

# 130
Здравейте,мами!Темата е много сладка smile3501браво!За себе си само мога да кажа че не ме болееше толкова колкото ми го бяха представили други майки,но няма значение забравя се всичко.За куриоз мога да разкажа,че е имало когато моята майка  ме е раждала само че тук не е била рамка а туркиня.Майка ми е била вече на родилната маса когато се е мъчила най-много и в това време карат въпросната туркиня и какво става със самото слагане на родилната маса с два напъна и бебето изкача и първото което питала било "докторе какво е не казвай че пак е момиче(тя била с 4 или 5 раждане)викала ако е пак момиче моля те сменяй го давай момче че след 9месеца пак ще съм тука ако е пак момиче Алтън иска момче ".В този момент майка ми се чудила да се смее ли или да плаче.

# 131
А относно моите "адекватни" прояви: като получих пълно разкритие, много "грижливо" си обух джапанките, които бях събула до леглото и се засилих с тях да се качвам на магарето и да раждам... #Silly rotfImao doh  newsm62 smile3532 smile3534   
А...това не е от смешните неща.Аз си родих с джапанките!!!Но персонала го изискваше от всички родилки(поне този екип ).
В моя случай смешното започна от предродилна зала с пристигането на млада ромка първескиня.Аз вече бях с 5-6см разкритие,боли,но стискам зъби и си трая.Тази още не е легнала и като започна да крещи все едно я колят.Слушах,слушах и ми избиха нервите.Викнах:"Абе млъквай,да не ти затворя аз устата!!" #Cussing outКато се замисля не знам кака щеше да стане точно тогава? newsm78 Шоуто продължи когато аз вече бях родила и ме шиеха(упойката ме отпусна и усещах всичко).Беше по-болезнено от контракциите,но  гюронтията от съседната зала възбуди любопитсвото ми.Обръщам се и гледам(залите са разделени с прозорец) въпросната ромка  на магарето със силно стиснати крака и около нея струпан дозина персонал.От вряватя дочувам:"Разтвори си краката бе!Как ще родиш като си си запушила дупката?"А тя отвръща:"Не могам бе сестро,нема да го раждам!Отказвам се!" LaughingМен ме боли та ми се вика,а се смея с глас!
Това от мен.

# 132
изтичат ми водите, звъня на бъдещия татко - "Дамяне, раждам, идвай"
Отговор - "Ей сега, да си доиграем играта"(играеха карти в този момент             #Crazy #Crazy

# 133
 Joy доста забавни неща прочетох:)
около мен нямаше такива истории.
сега малко ми е смешно,че дори и тогава(по време на раждането) си се показах какво съм мрънкало Embarassed
стана така ,че се наложи да прескочим епидуралната-да не изпадам в подробности -и аз през цялото време-ама защо така ме прекарахте,ама как можахте такаааа...егати съм лелелее,срам ме  е сега Embarassed Embarassed

# 134
  • Пазарджик
Лежа си аз в предродилна зала - самичка. Идва докторката и казва че ще направят запис и ще ме пусне да се разхождам. Както и да е  - разхождам си се аз и изведнъж чувам че идва някой и отидох да видя (да не изпусна нещо). А то - една циганка дошла и вика:
Докторке, имам откритие! hahaha Joy hahaha Всички избухнаха в смях. Докторката я прегледа и я пита: А болки имаш ли? тя вика - Не. Всички пак почнаха да се смеят и докторката пак я пита - А къде го видя това откритие, ма? и циганката отговаря - Ми в огледалото. Съответно я пратиха да си ходи. Аз след това през цялото раждане се хилех като зелка (между напъните де).
Разправям после на мъжа ми, пък той вика - Леле, тая голяма кофа,бе! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт