Лаковe за нокти - 139

• 26 820
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
058 Bright Rose
💕

# 481
Момичета нямате изчитане ♥ Два дни не съм влизала при вас, че мъжо го хвана музата да правим ремонт в хола  Grinning Два дни бях до лактите в лепило за тапети и без лак и вече вчера не издържах и казах, че трябва да приключваме вече, че въпросът е на живот и смърт - трябва да се лакирам Grinning Бях замислила друго, но не ми хареса как стана и с последни сили се намазах така. Не е кой знае какво,но е симпатично и ще изкара ден - два Stuck Out Tongue

# 482
Георгиева, много хубаво е станало Heartpulse Ще споделиш ли кой е този приятен люляков цвят Heartbeat

# 483
Георгиева, много хубаво е станало Heartpulse Ще споделиш ли кой е този приятен люляков цвят Heartbeat

Благодаря ти ♥ Люляковото е много хубаво на живо, една идея по - топъл нюанс е. На Белл е лакът №44. Такъв имат и Флормар от серията Фул Колор -  FC038 Lilac Blossom, май така беше номерът Simple Smile

# 484
Атрактив, по-често слагай това хубаво червено Simple Smile
Валето, и твоето също Simple Smile
Георгиева говори ми за ремонт и лакиране, нашият откара три месеца...🙀

# 485
  • Измир
Attractive, класика Hug
Георгиева, един от любимите ми нюанси.
Валето, добре ме подсети и аз ще го сложа на дневен ред Bright Rose.
Blood, много красиви комбинации. Последвах те във всички социални мрежи.
Спайка, 💙
МаманаМиро, професионално изпипан маникюр както винаги.
Аз минавам на 8 в 1 за една седмица Confused. Но ще се включа със стара снимка на синьо 💙

# 486
  • Пеликания
.. attractive .. благодаря, че сподели къде стоят разредителите Hug Днес се сдобих с един и два лака от Лили. Ама единия май е същия 05 като City Color Grinning

Скрит текст:

# 487
.. attractive .. благодаря, че сподели къде стоят разредителите Hug Днес се сдобих с един и два лака от Лили. Ама единия май е същия 05 като City Color Grinning

Скрит текст:
Радвам се, че си ги намерила! Този Айс Шик 71,ми е любим.

# 488
Ех, че големи красоти! Heart
Момичета, много обичам да гледам лакове които имам на чужди ръце- Маме, Валето, Елмайра, Георгиева (че даже и двата лилави ги имам Joy )! Grinning Но все още избягвам да си броя лаковете... Stuck Out Tongue Winking Eye
Блъд, за съжаление, няма да мога да те последвам- изобщо не използвам инстаграм и фб. Confused Надявам се да пускаш и тук снимчици или поне линкове... Hug
Аз още не съм посетила Лили...а ръчичките ме сърбят за някой нов лак Blush
Арабеск, ти ли беше показвала ГР калър експерт 92? Thinking Не е точно..."камъчно зелено" Joy , може би нещо средно между него и ментовият 50 би било...но пък толкова ми хареса този нюанс! И чак не ми се вярва Heart Eyes - четката му не изглежда дефектна. Може би се води тип салвия този 92?

Джаста, Кристал, Арабеск, Леми, благодаря за обясненията и линковете Hug

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 17:55 от dolce miele

# 489
Аз обаче имам проблем от една седмица..
Самата нокътна плочка ми се бели.. много е неприятно и до сега не ми се е случвало.. подозирам, че е от евелин 8 в 1, защото точно преди седмица си купих ново шишенце а от години го използвам.. не се сещам от какво друго може да е.. 😒

# 490
При мен се случва ако не внимавам при махане на брокат, а също и ако съм била с дълги нокти и са се извивали при някакви движения (когато израснат се белят там където преди са се огъвали)...Крепя с пакетчета от чай или секундно лепило, а ако е по-малко обелването използвам внимателно повърхността и нанасям база или заздравител и отгоре лак.
Как се използват този тип лепила? Капачката не се отвива напълно...отделно, че вътре има предпазител който се маха. Дефектно ли е моето капаче или са така? Някой ги използваше за отлепваща база, прииска ми се и на мен да пробвам Joy

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 17:53 от dolce miele

# 491
Долче, дам, ето ги и двата номера - https://www.instagram.com/p/B-Oj-hKj01-/?igshid=1z9puh7t06yd

А за белене на нокти не искам да говорим, че ми се реве Cry

# 492
А уж щях да слагам жълто заради маргаритите, но в крайна сметка розовият храст победи Wink

# 493
Момичета не знам само на мен ли ми прави впечатление, но в тази тема страниците направо летят. Толкова бързо ги докарахме до 33, скоро ще ни трябва нова тема. Показвате прекрасни маникюри, и сте неизчерпаем източник на идеи. СТРАХОТНИ СТЕ!

# 494
  • София
Момичета, относно разслояването на ноктите. С години ми се разслояваха и най-вече средните. Но напоследък този проблем изчезна и аз го отдавам на това

Пия го вече два месеца и от втория нямам нито един разслоен нокът. Друго не съм сменявала като хранене или лакиране Blush

Общи условия

Активация на акаунт