Градинарство - моето хоби 25

• 32 538
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм вземала от Лидл лампи и са Ок. Сега поръчах от ХоумМакс.

# 631
От къде и какви соларни лампи купувате за градината? Купих 2 за по 6 лв от Практис, ами те за нищо не стават. От двее едната не работи ...Другата едва светои,чак толкова зле не съм си представяла, че може да бъде.

Много съм доволна от тези на IKEA.
Не открих никакви в сайта им. Може ли и линк, aко е удобно.

Ползвам тези целогодишно - дори под снега светят Simple Smile
https://www.ikea.bg/products/garden-outdoor/outdoor-decorative-l … hranvane/30461405

Имаха и соларни фенери (сега не ги намирам, а доскоро бяха намалени).

Много дълго светят и лампите и фенерите.

# 632
Здравейте!
Имам въпрос. Дали някой може да ми даде съвет как да прикрепя сандъчета за перваз, който е много тесен. Няма възможност сандъчетата да бъдат сложени на перваза. Гледам в Homemax и намирам само поставки за сандъчета, които се захващат за парапет тип метален.

# 633
  • Deutschland/HE
Аз имам подобни на тези държачи за саксии. Подобни има в строителните маркети, но като обикалях преди две седмицибеше много обрано (във Варна в Хоум макс, Практикер и Мосю Бриколаж), най-веротно пролетно време е най-богат избора.

# 634
Да, и аз съм от Варна, ще видя онлайн, благодаря Ви!

Аз имам подобни на тези държачи за саксии. Подобни има в строителните маркети, но като обикалях преди две седмицибеше много обрано (във Варна в Хоум макс, Практикер и Мосю Бриколаж), най-веротно пролетно време е най-богат избора.

# 635
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
имах такива, каквито показа колибри. Sad
пластмасови, кривят се, вертикалните части, оито задържат сандъчето се счупиха преди края на сезона...
имах и такива метални - задната част подпираше стената и стабилизираше сандъчето. при теб ще се опира не в стената, а в металните пръчки.
и издържат много. дори и след като боята се напука и обели.

наскоро на един балкон видях двустранни сандъчета. хареса ми идеята. Simple Smile но мисля, че става само за такива ажурни балкончета, не и за нашия.
https://www.home-max.bg/sanduche-wave-13-99/

# 636
  • have faith and be patient ..
Добри, искам и аз клонка кичесто мушкато.. Ако е удобно Simple Smile

# 637
мисля, че личната ми даде точно такова.
Wink мога да поискам още, когато се видим.

наснимах всичките мушката в комплексчето.
имаше бебешко розови, светло-млечно оранжеви, червените като розичка, бели пак кичести, червено бели... сакъзи най-различни...

за първи път в живота си исках, ама много исках, да си счупя клонче. всичките ги исках... Sad
 но няма как всеки който влезе някъде да си чупи - последните ще гледат едните голи саксии...
ще ги търся из разсадниците.

# 638
Аз гледам, че две съседки имат лилаво мушкато и смятам в най-скоро време да си изпрося.

# 639
Аз гледам, че две съседки имат лилаво мушкато и смятам в най-скоро време да си изпрося.

Аз имах такова, но се загуби. Имаше някакво народно име, но не го помня.

# 640
Някой има ли опит с резници от мушкато/сакъзче? директно ли слагате в почвата или първо във вода?

# 641
аз слагам директно.
държа ги на сянка докато се съвземат и тръгнат нови.
не се престаравам в поливането, но не ги и хербаризирам. Simple Smile

# 642
Здравейте момичета,днес си купих лилиум,и като отворих чичко Гугъл да прочета повече разбрах,че бил опасен за котките,а аз имам котка. Всички видове ли са опасни? Ще се радвам да споделите мнение. Благодаря ви

# 643
  • Бургас
Не съм прочела такова нещо, но в нашия двор се навъртат много котки, /по поразиите разбирам/, когато ги няма кучетата ми, и всички са живи. Животните се пазят сами . Има много отровни растения, растящи без наше участие и животните ги отбягват. В градинката през блока също имаме лилиуми и много котки. Така че- спокойно си отглеждай тези красиви цветя.

# 644
Не съм прочела такова нещо, но в нашия двор се навъртат много котки, /по поразиите разбирам/, когато ги няма кучетата ми, и всички са живи. Животните се пазят сами . Има много отровни растения, растящи без наше участие и животните ги отбягват. В градинката през блока също имаме лилиуми и много котки. Така че- спокойно си отглеждай тези красиви цветя.

Благодаря много, успокоихте ме. 😊

Общи условия

Активация на акаунт