COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 4

• 1 419 622
  • 29 195
  •   4
Отговори
# 2 130
Какво казва бившия здравен министър по темата с короната?
Задал е най- адекватните 5 въпроса по ЗОИ от отговорите на които всички тук се вълнуваме. Трябва да се гледа непременно.
Към премиера. Нека излезе като запис на сайта на бтв и ще го качим.

# 2 131
Той отдавна ги задава, но никой не отговаря
Мангъров е по-удобно опозиция,с целия си абсурд.

# 2 132
  • София
Аз не чух обаче нещо смислено да са му отговорили. Накрая ние си задаваме въпроси, а отсреща ни казват "спокойно, спокойно, всичко е под контрол, музиката да свири, валсувайте, валсувайте, усмихвайте се...".

# 2 133
Длъжни са да отговорят. От тел. Бавно пиша и сбърках закона за достъп . Има и срок

# 2 134
Някой знае ли откъде идват повечето нови случаи в Плевен? Ако имате лична информация, защото официално нищо не съобщават.
От 6 часа търся информация,но нищо не намерих.Обаче мисля,че са от Плевен.В петък,към 11ч вземаха проби в линейка пред РЗИ.Имаше около 30-40,предимно млади жени.Това ме кара да мисля,че са колектив и че си имаме огнище в някое предприятие.

# 2 135
Баровете ще бъдат пълни, гаранция!
Имам познат, който даже не е в първа младост, чака с нетърпение да ги отворят. Постоянно публикува иронични постове за хората, които се пазят.

# 2 136
В заведенив навън и аз ходя вече. Вчера ми мина 14 дневната карантина от нощувка в хотел, опазих се.
Интервюто беше кратко, само показаха на екрана 5 въпроса, после водещата поде разговора в посока на консервативната десница.
Преди дни някой тук публикува някакви 5 въпроса, мисля че са същите.
Най-важния е "При какви параметри на епидемиологичната обстановка в България се променят ограничителните мерки?"

# 2 137
  • София
В заведенив навън и аз ходя вече. Вчера ми мина 14 дневната карантина от нощувка в хотел, опазих се.
Интервюто беше кратко, само показаха на екрана 5 въпроса, после водещата поде разговора в посока на консервативната десница.
Преди дни някой тук публикува някакви 5 въпроса, мисля че са същите.
Най-важния е "При какви параметри на епидемиологичната обстановка в България се променят ограничителните мерки?"
В какъв смисъл карантина от нощувка в хотел? Сама ли сте се изолирали (и защо, имало ли е заразен?), или имате предвид "карантинен период", просто сте изчакали 14 дни след пътуване/нощувка?

# 2 138
  • При семейството си
Мисля, че това са въпросите на Москов:
https://m.fakti.bg/bulgaria/482232-petar-moskov-s-5-vaprosa-kam-boiko-borisov-

Бяха публикувани вече в темата.
Могат и да не му отговорят, а той да обжалва “мълчаливия отказ”.

# 2 139
Мисля, че това са въпросите на Москов:
https://m.fakti.bg/bulgaria/482232-petar-moskov-s-5-vaprosa-kam-boiko-borisov-

Бяха публикувани вече в темата.
Могат и да не му отговорят, а той да обжалва “мълчаливия отказ”.

Че той ги задава в качеството на лидер на политически проект очевидно, а не от името на хуманната си професия - лекар.
Изведнъж всички наизкачаха Close

# 2 140
И като му отговорят какво! Като бивш министър на здравеопазването, той е много наясно с отговорите. Всъщност той задава отговори, с което подчертава слабостите на сегашния министър, който пък е изцяло подчинен на премиера, който пък е подчинен на ....
Напоследък ми прави впечатление, че просто се говори - за вируса, мерките, ваксините ... изобщо за борбата с пандемията, но нищо не се казва.

# 2 141
Трябва, мисля, всеки работодател да е отговорен и да въведе свои изисквания към хигиена, дезинфекция и начин на работа.Относно маските-също. Ако налага носене на маски, това е негово право. Надали е законово оспоримо. За магазините-също.
Малко инфо от Дания. Голяма мултинационална компания разрешава ползване на асансьор нагоре, но надолу-пеш. Странно защо. Освен, че вместо  два пъти да си в тясно пространство с други хора, да си веднъж. Мерки относно обяда и ползване на кафето.
И още-остава им 14 дневна карантина при пътуване до България. Не зная за кои други държави важи.

# 2 142
  • София
Редно е Борисов, който преди даваше по два брифинга на ден, да се появи сега и ясно да отговори - какво правим с ето това:

Да продължаваме да си мием ръцете и да сме спокойни - всичко е наред?

# 2 143
  • Другата България
Няма как случаи от Ловешка област да бъдат обявени за такива от Плевенска.
Случаите са за област Плевен, не за град Плевен.

# 2 144
Да не са със софийска регистрация ловците и другите контактни на мъжа в Угърчин с жената и приятеля.

Общи условия

Активация на акаунт