Керамична преса за коса! - 8

• 74 513
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
krystall, изрусявана, тънка, склонна към експлозии. Жадна за хидратация.
Не търся свръх права коса, аз изправям на ниски градуси само да пригладя и запазя обема. Имам преса IsoBeauty розовата за руса, тънка коса. Бе, върши работа, но ми омръзна, влача я вече 5 години. Искам нова, но не твърде скъпа.

# 121
За твоята коса една Дива би свършила страхотна работа, без значение кой модел само да не е с титаниеви плочи.
По-евтиния вариант е нещо на Ремингтън - червената или про лукса, само че втората не съм я изпробвала и не мога да кажа, но като цяло всичките им преси са добри. В момента и на официалния им сайт цените на някои от тях са добри. Тази на Исо не ти ли гори косата?

# 122
За твоята коса една Дива би свършила страхотна работа, без значение кой модел само да не е с титаниеви плочи.
По-евтиния вариант е нещо на Ремингтън - червената или про лукса, само че втората не съм я изпробвала и не мога да кажа, но като цяло всичките им преси са добри. В момента и на официалния им сайт цените на някои от тях са добри. Тази на Исо не ти ли гори косата?
Идея нямам гори ли. Аз ползвам рядко, на ниски градуси за приглаждане, не за изправяне 😁😁
Керамични и турмалинови плочи да търся?

# 123
Да, защото титаниевите са много силни и горят много тънките коси.
Аз така и не се научих да изправям на ниски градуси от сорта на 180, трябват ми поне 200 че и 230 направо, но с хубава козметика се поддържа баланса. Hearts

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 13:14 от krystall

# 124
  • Пловдив
Имам пресата на Remington, която е с вграден арган. Много жива и много права става косата, но ми я слепва много. Имам тънка, бързоомазняваща се коса и ми отежнява. Дали всички преси на Ремингтън са така? Тая с аргана е нова, сега поръчах червената на Ремингтън и ако и тя прави така, ще отворя магазин на марката.
И при мен тази с аргана е така, сега съм си поръчала proluxe
Дойде ли пролукса? Как е?

# 125
Здравейте, момичета. И аз, като много от Вас, си търся идеалната преса.
Следствие на хашимото косата ми е много суха, с тънък косъм, много чуплива, имам сериозен косопад, побеляла и се боядисва. Поради всичко изброено се постригах от коса до кръста на късо каре до ушите, но то изисква редовно изправяне. Бихте ли ми помогнали в избора, като бюджета е около 100лв.
След изчитане на последните  2-3 теми се спрях на ремингтон 9600, ремингтон 8598, но ми препоръчват марката kiepe, а тук никъде не видях някой да я ползва и да има отзиви за нея.
Дали бихте ме посъветвали какво да си взема, което да не до съсипе косата ми?
Също така, като термо защита ползвам продукт на monat, бих се радвала, ако ми препоръчате някой продукт, от който сте доволни при същите коси, като моята.
Благодаря предварително.

# 126
Киепе е с титаниеви плочи, които изобщо не са щадящи и подходящи за тънки коси. Имах я за кратко киепето, много паянтова изработка, все едно в час по трудово е правена, усеща се евтино в ръцете.

# 127
Гала, от златна рибка си вземи флуида на Напура, той е леко олио и е подходящ за тънки коси. Много е икономично! Хубавото е че може да се слага и на мокра и на суха коса, преди сешоар и преди преса.

# 128
Здравейте, момичета. И аз, като много от Вас, си търся идеалната преса.
Следствие на хашимото косата ми е много суха, с тънък косъм, много чуплива, имам сериозен косопад, побеляла и се боядисва. Поради всичко изброено се постригах от коса до кръста на късо каре до ушите, но то изисква редовно изправяне. Бихте ли ми помогнали в избора, като бюджета е около 100лв.
След изчитане на последните  2-3 теми се спрях на ремингтон 9600, ремингтон 8598, но ми препоръчват марката kiepe, а тук никъде не видях някой да я ползва и да има отзиви за нея.
Дали бихте ме посъветвали какво да си взема, което да не до съсипе косата ми?
Също така, като термо защита ползвам продукт на monat, бих се радвала, ако ми препоръчате някой продукт, от който сте доволни при същите коси, като моята.
Благодаря предварително.
Относно термозащитата, аз използвам това.
https://www.zlatnaribka.com/lalga/termozashtiten-serum-s-algae-l … lgasealush-100-ml
Косата ми е гъста, изтощена, страшно буйна. Взех го през лятото, защото освен от термична обработка, пази от UV лъчи и хлор, сол. Косата ми през летния сезон и от плажа става в пъти по-зле, но наистина видях ефект. Скептично настроена съм към такива продукти, но усетих разлика, чак се чудя дали не се самонавивам. Вие казвате, че косата ви е тънка, сестра ми е с такава и не й утежнява. За пресата не се изправям толкова редовно, за да кажа дали защитава наистина ефективно. Иначе и ароматът е плюс.

# 129
Благодаря ви. Сега остава и пресата да избера 😁

# 130
Между двете преси, които си избрала на Ремингтън аз бих взела силк, киепе не бих взела.

# 131
Здравейте, момичета! Замислила съм се за покупка на нова преса, че моите са вече динозаври и съответно не особено щадящи. Колебая се между тази https://beautybg.bg/product/digital-titanium-black/ (не съм сигурна дали ми се дават толкова пари за нещо, което ще ползвам доста рядко) и тази, която пускат от четвъртък в Лидл https://www.lidl.bg/bg/p/krasiva-kosa-s-lekota/alessandra-ambros … cd-displey/p47656. Като цяло избягвам всякаква термична обработка на косата си, но понякога имам нужда от разнообразие. Мога да се изправям със сешоар, но когато се приготвям за работа всички спят и не е удачен вариант. Моля, ако някоя от Вас е ползвала някоя от пресите, да сподели мнение (особено за тази от Лидл). Благодаря Ви предварително! Simple Smile

# 132
Двете преси нямат нищо общо, за да се чудиш коя. От Лидл загрява до 180 градуса, моята коса е права и я дърпам на 200 градуса, ако е чуплива, или къдрава коса, направо не ми се мисли колко пъти ще трябва да се мине кичура. Не бих купила тази от Лидл. Другата е с титаниеви плочи, които по принцип са за коси с дебел и здрав косъм, ако косата е тънка, ще я изпържи. На твое място бих заделила около 70-80 лева и бих си взела нещо на Ремингтън. Преса не се купува всеки ден, купи нещо читаво.

# 133
Двете преси нямат нищо общо, за да се чудиш коя. От Лидл загрява до 180 градуса, моята коса е права и я дърпам на 200 градуса, ако е чуплива, или къдрава коса, направо не ми се мисли колко пъти ще трябва да се мине кичура. Не бих купила тази от Лидл. Другата е с титаниеви плочи, които по принцип са за коси с дебел и здрав косъм, ако косата е тънка, ще я изпържи. На твое място бих заделила около 70-80 лева и бих си взела нещо на Ремингтън. Преса не се купува всеки ден, купи нещо читаво.

Благодаря! Simple Smile Ще разгледам какво предлагат. Миналата година си взех сешоар от тях и съм повече от доволна. Косата ми не е с нито тънък, нито дебел косъм, но е чуплива, почти към къдрава. Към какви плочи да се ориентирам? Иска ми се хем да върши работа, хем да не си унищожа косата.

# 134
Вземи си с керамични плочи, титаниевите са за наистина много яки коси. Погледни червената на Ремингрън, почти на всяка страница я обсъждаме. Добра преса на много достъпна цена е. Съветвам те да не взимаш разните им модели с кератин, с не знам си какви масла, защото не знаеш как ще ти се отразят на косата. Обикновена керамична преса на читава марка е достатъчно според мен.

Общи условия

Активация на акаунт