Керамична преса за коса! - 8

• 74 498
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
Елипсис е намалена доста, за който я дебне
https://www.xpertbeauty.bg/presa-za-kosa-babyliss-pro-elipsis-si … EYASABEgI9rfD_BwE

# 661
krystall, благодаря, че сподели тук. Аз я поръчах. Излезе ми 165,84 лв. Щастлива съм и доволна и надявам се да се справя с моята коса! Heart Exl

# 662
Нека и аз да благодаря на Krystall. За пресата  Елипсис разбрах от нея. Въпреки че се справям задоволително със сешоар и четка , реших и аз да се сдобия с нея. Не съжалявам нито грам. Изправям се за около 5-7 минути на 210 градуса , с едно минаване получавам идеално права и лъскава коса. Общо взето си струва всяка стотинка. Все пак без термозащита не бих я ползвала, както и друга много по-скъпа преса. Косата ми е чуплива и сравнително гъста. Ще я ползвам на седмица най-много два пъти, да видим дали ще има поражения.
С парлукса за 6 месеца нямам никакви оплаквания относно цъфтеж или изтощаване на косата.
Много съм доволна и от двата уреда.
Благодаря на всички за препоръките 🤗

# 663
Здравейте! Лутам се в избора на преса . Моля за помощ ! Косата ми е суха,бухнала и чуплива. Коя преса ще ми препоръчате ?
 Babyliss Pro Elipsis или Инфраред преса за коса OTTO brand?

# 664
Писали сме за Отто - китайска, с лепнат бранд Отто. Нима една измислена фб страница ще има собствена преса? Направо са смешни.

# 665
Има ли тук доволни от пресите с титаниеви плочи? Не намирам много писано за тях. Моя позната ходи със супер изправена, лъскава коса, питала съм я каква преса използва и ми е пращала пресата си, която е с титаниеви плочи на Corioliss, а косата и е тънка, но е страшно доволна от тази преса и наистина има невероятен блясък. Знам какви продукти използва и не знам дали е възможно да е от самата комбинация от продукти и масла, но аз като съм се интересувала ми стана ясно, че пресите с титаниеви плочи са за силни, плътни коси, а нейната не е такава, но изправена и стои невероятно лъскава, освен това и косата и е станала много дълга, та взех да се замислям и аз за нещо такова след като останах разочарована от Елипсис, която дори и продадох.

# 666
Аз имах титаниева на Demeliss. Косата ми е изтощена и краищата направо ставаха като захарен памук на топки😁 подарих я на леля, тя е много доволна, но нейната коса е доста плътна

# 667
MissMcCandless
Би ли споделила кое точно не ти хареса в Елипсиса, стана ми интересно ? Не ти изправя достатъчно добре косата или ти я гори ?

# 668
Да, не ми харесваше крайният резултат, не се изправяше много добре косата, пробвах на ниски градуси, постепенно увеличих до най-високите възможни, но косата ми изобщо не изглеждаше така права и лъскава, както ми се искаше. И аз бях много учудена предвид факта, че пресата е всеобщ любимец, но нещо не се разбрахме, приех, че проблема е в моята коса, в крайна сметка я продадох, защото не заслужава да виси в шкафа.

# 669
Аз имам Corioliss C3 с титаниеви плочи. Взех я, защото моята фризьорка ме прави много хубаво с нейната С1 и просто докато търсех нея попаднах на оферта за С3 и я взех. Все пак и С1 и С2 и С3 са с титаниеви плочи и разликите им са малки, та реших да не съм капризна. Ами доволна съм много от титаниевите плочи. Косата ми е гъста с дебел непокорен косъм. Дълго време исках Елипсис, но не ми се даваха 180 лева. Не съм се отказала все още от нея, искам и Стиймпод, но имам други харчове и глезотийките за косата (особено скъпите) ще останат на заден план за сега.
Ако не ви притеснява в OLX има понякога преси Corioliss втора употреба и можете за проба (а защо не и за постоянно) да си вземете титаниева от там.

# 670
Благодаря за мнението за титаниевите преси, аз не съм решила със сигурност дали ще взема точно такава, разглеждам и пресите с пара и кератин, Joico Styler е доста изгодна в момента, Corioliss също имат такава, те също ми предизвикват интереса, такава мисля, че има фризьорката, при която ходя, по-скоро бих отишла да видя първо ефекта, интересно ми е какъв ще е резултатът, явно няма универсална преса, всеки с предпочитанията си, а и коси различни

# 671
Няма универсална, да. Проба-грешка си е.
И аз се канех и на Джойко обаче при нея има поддръжка. Дюзите трябва да се чистят след всяко ползване, контейнера с кератин понякога пропуска или се чупи държача му. Занимавка си е. А аз не съм от тези дето държат винаги да изглеждат като за снимка перфектно, затова и само чета, оглеждам и трупам впечатления.
Желая ви успех 👍

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 14:16 от Lale_Lili

# 672
  • София
Здравейте!
Искам да си купя добра преса за коса. Четох тук в темата за професионалните преси, но не мога да намеря какви са негативните мнения за Joico с кератин. Спрях се на нея, въпреки че Babyliss беше намалена доскоро и има страхотни мнения за нея, само и единствено, защото при Joico пише, че освен, че изправя и заздравява... А самото изправяне е свързано с увреждане и искам да разбера - ако ползвам тази преса заедно с кератина има ли шанс косата ми да не се уврежда толкова? Косата ми е тънка и изрусена. Когато я къдря с преса изглежда по-обемна и добре. Когато я изправям, става още по-тънка и другото е - рядко изглежда лъскава, изправянето убива блясъка й. Затова също се спрях на тази преса. Ако тя наистина придава блясък + защитава максимално благодарение на кератина и се получава изправяне + терапия, съм склонна да дам парите за нея....
А добра ли е като форма за къдрене? Аз до този момент имам червената преса на Ремингтън в комплект с червения сешоар, за която тук също има добри отзиви.
Наистина ако трябва да обобщим не най-силно изправящата, а най-защитаваща и подхранваща/терапевтична преса... Какво бихте ме посъветвали? Да, ползвам термо защита.... А кератина при Joico ще има ли проблем да се комбинира с термозащитата?

Поздрави на всички!

# 673
Здравейте, в търсене съм на преса за коса, с бюджет до около 250лв. Харесвам  Diva, фризьорката ми ме е изправяла с такава. Имам GHD, но не ми допада, че няма регулиране на температурата и така си стои за резерва. В момента използвам  Bellissima Creativity, която е на 10 години поне и вече и от нея не съм доволна.

# 674
Здравейте, в търсене съм на преса за коса, с бюджет до около 250лв. Харесвам  Diva, фризьорката ми ме е изправяла с такава. Имам GHD, но не ми допада, че няма регулиране на температурата и така си стои за резерва. В момента използвам  Bellissima Creativity, която е на 10 години поне и вече и от нея не съм доволна.

Upgrade Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт