Боя за коса - Blond47 - Клуб на блондинките

• 37 371
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
Здравейте, златокоси!
Много ми се иска да се присъединя в клуба на блондинките, но се страхувам да не отида в клуба на рижавите... До преди няколко месеца бях червенокоса. Харесвах се, но ми омръзна, а и цвета е хубав само до 3-4 измивания, след това става един такъв...ръждив. Доста време не я бях боядисвала, но преди 2-3 седмици се боядисах с Велатон номер 7(да поскрия остатъците от червеникавото) и стана тъмно кафява. Искам да постигна бежово русо, да речем 8 или 9. Какво ще ме посъветвате, като по-опитни?
Искам да споделя също, че косата ми е тънка и рядка, чуплива и съм на каре сега, като мисля да мина на пикси.

# 61
  • Parsberg
Здравейте, след моя горчив опит с тонера на Wella, след всяко измиване косата става все по-хубаво сиво. Вече не е синьо сива зелена 🤦‍♀️😂. Следващият път ще сложа много по-малко.

# 62
  • Варна
Naraia, ако корена ти е не толкова тъмен, хич и не слагай коректора. Тя боята си е перлено - пепелно.

# 63
Здравейте, златокоси!
Много ми се иска да се присъединя в клуба на блондинките, но се страхувам да не отида в клуба на рижавите... До преди няколко месеца бях червенокоса. Харесвах се, но ми омръзна, а и цвета е хубав само до 3-4 измивания, след това става един такъв...ръждив. Доста време не я бях боядисвала, но преди 2-3 седмици се боядисах с Велатон номер 7(да поскрия остатъците от червеникавото) и стана тъмно кафява. Искам да постигна бежово русо, да речем 8 или 9. Какво ще ме посъветвате, като по-опитни?
Искам да споделя също, че косата ми е тънка и рядка, чуплива и съм на каре сега, като мисля да мина на пикси.
Аз бих ти препоръчала да отидеш при фризьор. Тънка, чуплива червена коса не бих се хванала да правя руса в домашни условия. По мое мнение няма да стане с боя. Така ми се струва, но нямам опит с минаване от червено в русо.
Дано някой с повече опит се включи.
Пп по мое мнение цветът и при русото е хубав първата седмица, после се измива. При всяка боя е така.

# 64
  • София
Много съм разочарована от последното боядисване с Oway.
Консултирах се с фризьор от арлен кой цвят oway да си взема за да получа пепеливо русо и как да смеся и с кой коректор.
Бях посъветвана да взема чиста 9ка и бустер 90.11 + коректор този който е 0.1 интензивна пепел. Каза да взема оксидант 9% защото може да ми жълтее от това че ползвам 12%.
Вчера се боядисах. Смесих 25 мл 9ка, 25 мл бустер 90.11, малко коректор и 1000 мл оксидант 9%. Двойно количество.
Стоях даже по-дълго от описаното защото не забелязах изсветляване.
После нанесох остатъка от боята на навлажнени дължини са 5 минс.

Много съм разочарована от резултата.

На предишното боядисване с oway и оксидант 12% косата ми беше супер мека все едно не съм я боядисвала. Сега косата ми стана суха като метла, та и сложих марокан кафявата капачка за да я спася.
Цвета дори не искам да коментирам - жълто оранзево.
Повече не слагам оксидант 9% и ще пиша на арлен да ми го сменят.
След малко ще прикача снимка
Sob

# 65
Аз разменям 9%оксидант 1000мл на Вела, за 12% на Вела. Не е отварян даже, майка ми си поръчала боя, поръчала и оксидант, нооо използваме 12ка..

# 66
Ама как 1000 мл оксидант? Flushed

# 67
Искала е да каже, от разфасовка 1000мл, предполагам

# 68
Може да. Но интересно защо състоянието на косата след боята е било такова. Ще чакаме снимка с резултата Hug

# 69
  • София
Ето снимка мега рижа на дневна светлина

Sad

.

Не знам защо като качвам сниките тук им става филтър и са по бледи. Косата е по рижа от това което излиза тук

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 14:00 от Мélisande

# 70
  • В полите на Пирин планина
Това не е рижаво. На едната снимка има лек зеленикав отенък.

# 71
  • София

Това е от филтъра който се длага като кача снимката. Става по бледа и яркостта е убита.
Много гаден цвят... нямам думи. А така исках да ми се получи 🙈 сега трябва да стоя така поне 2-3 седмици

# 72
  • В полите на Пирин планина
Може. Бг-мама доста влошава качеството на снимките...

# 73

Това е от филтъра който се длага като кача снимката. Става по бледа и яркостта е убита.
Много гаден цвят... нямам думи. А така исках да ми се получи 🙈 сега трябва да стоя така поне 2-3 седмици
Наклепай се с една Елея тонер.

# 74
Ами да, матирай я хубаво,за да не те дразни и след 2 седмици се наклепай пак. И аз я свърших тази работа като се боядисах с Гарниер 111 вкъщи,не знам какво ме прихвана Joy трябва да погледна за снимки

Общи условия

Активация на акаунт