PANDORA - Тема 5

• 55 940
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте, видях, че днес в немската Пандора има промоция 3 за 2 на талисманите. Пише, че не се комбинира с други промоции, но за съжаление пробвах както със намлени, така и с не намалени талисмани. Не приспада цената на третия. Някоя от вас да се опитала или да е направила поръчка от тази промоция.

# 466
  • Пловдив
Обикновено бижута от аутлета не влизат в промото 3 за 2 в Германия и Англия.

# 467
Да, затова пробвах и с не намалени талисмани, но и тях не намали след като го сложих в кошницата.

# 468
Бяхте ли се логнали - обикновено офертите от този тип ги обявяват за клубни членове и като Гост не важаха, мисля.

# 469
  • Варна
Така е, когато поръчвах новата гривна, сетът като промо излизаше само след влизане в профила, иначе- не.

# 470
Прави сте! Благодаря! Сега вече се отразява.

# 471
Надежда в мен гори, че щом промоцията е в DE към 14.02 да бъде и в BG.

# 472
  • HH
Сега се вкарах в размисли. Новите червени сърца са много красиви. Гледах комбинации с тях в инстаграм. А бях решила да не пазарувн скоро.

# 473
Пак съм аз Simple Smile за съжаление като стигна до плащане пише, че може да се плати с mastercard, но всъщност не успявам. За първи път поръчвам от немската Пандора. Някой има ли опит с mastercard плащане. Има поле да въвеждане на карта Visa само. Благодаря!

# 474
  • Варна
Картата ми е МС, но платих чрез PayPal преди две седмици. Да не би да са премахнали тази опция, подобно на немския Некст?

# 475
  • BG-DE
Аз съм плащала с бълг. Мастеркард но беше преди няколко месеца, нямаше никакъв проблем. Като въведете данните какво ви изписва?

# 476
връща ме отначало до кошницата

# 477
  • BG-DE
Много странно, освен да опитате с PayPal друго не се сещам 🤔

# 478
Благодаря!

# 479
Пуснаха 10% от утре Rolling Eyes
Аз чакам 3 за 2 като в pandora.de...🥺
Как мислите, има ли шанс и нашите тук да пуснат или направо да поръчвам онлайн от немската Пандора?

Общи условия

Активация на акаунт