PANDORA - Тема 5

• 54 985
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Силвъркорт до офис или адрес доставят?Има ли преглед,тест,попринцип ...че да знам може да ми се наложи да поръчам ако набелязаните ги няма в мола

# 511
  • Варна
На промоция ли е била верижката? Ако да, мисля, че БГ търговците не приемат рекламация на промо продукт.

# 512
  • София
Силвъркорт до офис или адрес доставят?Има ли преглед,тест,попринцип ...че да знам може да ми се наложи да поръчам ако набелязаните ги няма в мола

Може и до адрес, и до офис. Имат преглед, да.

# 513
На промоция ли е била верижката? Ако да, мисля, че БГ търговците не приемат рекламация на промо продукт.
Имаше 10% намаление. Да пия една студена вода, викаш 😁
Майтапът настрани - верижката е страхотна, много ми харесва и изобщо не искам да я връщам. Ако знам, че някой би могъл да ми я ремонтира, изобщо няма да се занимавам. Но е факт, че е дефектна.

# 514
Съветвам ви винаги да проверявате при опция тест. Аз така изгорях с една надрана осигурителна.
Не им отива на Пандора да се излагат така.
Онзи ден си взех обеци, последни им бяха. Вкъщи отварям - едната с дефект. Обадих се веднага, смениха ги днес. Все по-разочарована оставам, а марката ми е любима.

# 515
  • Варна
Мисля, че подобни проблеми имаме само с БГ сервиза на марката. Дамите, които живеят в чужбина, не са се оплаквали от подобно отношение.

# 516
Мисля, че подобни проблеми имаме само с БГ сервиза на марката. Дамите, които живеят в чужбина, не са се оплаквали от подобно отношение.
Имаш право, и аз не съм чела подобни оплаквания от съфорумките в чужбина.

# 517
Имате право да я върнете в срок от 14 дни, щом е закупена онлайн, не зависимо дали е на промоция или не.

# 518
Аз ползвам опцията "преглед и тест", за да видя дали продуктът е същият, който съм поръчала и дали има някакви видими дефекти по него и дотам... Няма как да пробвам отварят ли се клипсовете или не.
Между другото запомнила съм, че и ти беше поръчала същата осигурителна верижка като моята - Вълнуваща история. Явно е прокълната 😂

# 519
  • София
А също правилата при дефектна стока са различни, независимо дали е намалена или не. Мисля, че дори може да искате възстановяване на сумата. (Другата опция е ремонт.) Трябва да се подготвите предварително с текста от закона 😀

# 520
Аз всъщност им писах, че искам замяна. Същия продукт, но не дефектен. До момента нямам отговор.
Пак казвам - ако знам, че има вариант някой да ми я ремонтира, изобщо няма да се занимавам. Ще си платя ремонта и толкова. Нищо че не би трябвало да е така.

# 521
  • София
От магазин на Пандора съм купувала обеци, от които едната започна да се откопчава и да пада докато спя. Занесох я в магазина и я поправиха за тяхна сметка.
От Силвър корт наскоро поръчвах талисмани за гривна. По мое невнимание съм поръчала талисман, който не става за моята гривна. Писах им на мейла, нямах отговор, след 2 дни им писах на месинджър - отговориха веднага, че няма проблем да ми заменят талисмана, малко след това ми пратиха същия отговор и на мейла. Естествено цената за доставката до офиса им беше за моя сметка - около 7 лева. След 7-10 дена ми пратиха новия талисман.

# 522
  • София
Понеже ходих на 10-ти до Пандора в The Mall - да хвана последния влак за нашата "промоция", докладвам, че поне в магазина са удължили отстъпката от -10% до 14-ти включително.

Приятен празник утре Simple Smile

# 523
  • Down south
Малко информация, може да бъде полезна.
Дъщеря ми е в друг щат, беше ходила в магазин на  Пандора да търси конкретно мурано. Казали са и, че Pandora спират с производството на мурано, такива каквито бяха до сега.
Погледнах, какво има около мен и се оказа, че никъде не са останали. Предполагам, че ако се намерят, то стойността автоматично ще е по-висока.
С две думи, ако можете да намерите и купите, направете го. Добиват колекционерска стойност.

Започвали производство на по-малки мурано, които ще бъдат по-съразмерни, сравнени и наредени до други charms.

# 524
  • HH
Това не го знаех.
Аз съм им голяма почитателка. Последните Мурано, които купувах бяха лилавото и малиново червеното, мисля да излязоха миналата есен. Наистина са по-малки и са с винт от вътрешната страна. В немската Пандора все още има и от двата вида.

Общи условия

Активация на акаунт