PANDORA - Тема 5

• 54 984
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • Down south
Би ли сложила снимка със старо и ново едно до друго, моля.
Нашите кутиии с Пандора не са у дома, мисля, че аз имам само  5-6 чифта.

# 526
Цитат
Добиват колекционерска стойност.
Съмнявам се.Все пак има доста голямо производство досега.Не са някаква рядка ценност,но сигурно ще им се повиши цената.При вас и в зап.Европа е възможно да има такова търсене и наддаване.При нас,едва ли.Толкова малък и смотан пазар.Малко са ценителите,просто е модерно в момента.Аз да се оплача,докато се сетя,че може да има промоции за Св.Валентин,нещата се изкупуват.Исках за първи път да поръчам от немската Пандора,да се възползвам от купи 2 вземи 3.Няма мой размер от желаната гривна.Промоцията у нас -10% е подигравка.
Daylily много се радвам,че пак си в темата!Имаш две бели Мурано,в които съм влюбена.Споменавала си,че са от по-стара колекция.

# 527
  • Варна
Много, много ме е яд все още, че не поръчах миналата лятна колекция на оферта 3 на цената на 2. Много харсвам мураното и костенурката с мурано. Оплаках се, извинявам се за спам-а.

# 528
  • Down south
@ Silverstone
Покрай дъщеря ми и докато бях по-активна Пандоропочитателка се ровех в разни страници и да, неща, които са спряни, се търсят и цените съответно са според търсенето.
Напоследък май нямам много желание за гледане, но все пак се сдобих с две нови Шайн гривни и няколко талисмана,  за да не съм съвсем извън орбитата.

ПП Имаш добра памет Hug Разрових се в стари снимки и имам 3 чифта бели мурано-та, едните са по- стари, с мехурчета в тях, другите са релефни и едни малко по-нови, от Шайн колекцията.

# 529
  • HH
Би ли сложила снимка със старо и ново едно до друго, моля.
Нашите кутиии с Пандора не са у дома, мисля, че аз имам само  5-6 чифта.

Разбира се.
От ляво на дясно. Първите ме запалиха по Пандора. Те са и по-скъпи от другите с този размер, мисля че ги взимах по 59€ едното. Сините са от лятото. Те май бяха по 29, лилавите са ми последните -25€ за бр. И сините и лилавите са с резба.

На последната снимка не си личи кой знае колко, че имат разлика в големината, но я има.

Още се чудя и умувам дали и какво да си взема от промоцията 3 за 2. Двете съм ги измислила, но за третото не съм сигурна🙈

# 530
  • Down south
Благодаря!
Да, наистина има разлика.
Това, което се очаквало, май ще бъде различно от твоите най-малки. Наричат ги "мини мурано" и доколкото четох ще бъдат част от пролетната колекция?

Знаете ли, че ако отидете да ви почистят/поправят гривна, която е в гаранция и на нея има или е имало charms, различни от Пандора, гаранцията бива отменена. 
Аз не знаех.

# 531
  • BG-DE
А, те как разбират, че е имало неоригинални charms?

# 532
  • Down south
Получавало се специфично оцветяване и оставали "следи", които били видими при досег с течност, ползвана за целта.

# 533
Не съм ходила да ми я чистят и незнаех ...мерси

# 534
В Б-я изобщо има ли я тази услуга за почистване?От любопитство питам не,че ще я използвам.Вече имам ваничка с ултразвук.Всички Мурано ми харесват.Даже колкото повече се смаляват,май повече ми допадат.Изглежда и цената се смалява.Дано!С нетърпение чакам да видя новите мини.
Цитат
Още се чудя и умувам дали и какво да си взема от промоцията 3 за 2. Двете съм ги измислила, но за третото не съм сигурна
Късно го видях.Аз щях набързо да ти кажа,кое искам.WinkНе разбрах за Мурано,каква е тази резба?

# 535
От вчера и аз съм горд собственик на гривна Pandora Moments с едно талисманче засега. Simple Smile
Мъжът ми ме изненада за празника и въпреки, че малко беше объркал размера, днес успяхме да заменим за точния. Simple Smile

Иска ми се лека полека да запълвам гривната с талисманчета, та има ли сайт, в който можеш да "редиш" примерни комбинации, за да видиш как би се получило?

Моето е това:

# 536
  • HH
Късно го видях.Аз щях набързо да ти кажа,кое искам.WinkНе разбрах за Мурано,каква е тази резба?

Имат талисмани, които имат резба от вътрешната страна. Да си призная и аз не знам защо. Имам едни сърца в малиново, пак стъклени, но не Мурано, които също имат резба. Има и осигурителни верижки на този принцип.

Търсих спойлери за пролетната колекция и нищо не открих. В немската и английската Пандора са заредели част от колекцията за деня на майката, но там нищо не си харесах.

# 537
От вчера и аз съм горд собственик на гривна Pandora Moments с едно талисманче засега. Simple Smile
Мъжът ми ме изненада за празника и въпреки, че малко беше объркал размера, днес успяхме да заменим за точния. Simple Smile

Иска ми се лека полека да запълвам гривната с талисманчета, та има ли сайт, в който можеш да "редиш" примерни комбинации, за да видиш как би се получило?

Моето е това:

Честито и със здраве Simple Smileпазете си я мисля,че имате бебе ...като возих моята кукла🥰 гривната ми се разкопча и изгубих талисмани в парка така че удряйте често по едно око навън🌞

# 538
Благодаря, Мими! Simple Smile
Да, заради бебо ми е такова талисмането.
Мислех да си взема осигурителна верижка, но ме притеснява да не стане много натруфено с нея. Аз съм по по-семплите неща.

# 539
  • Down south
Търсих спойлери за пролетната колекция и нищо не открих. В немската и английската Пандора са заредели част от колекцията за деня на майката, но там нищо не си харесах.
И при мен не се вижда нищо, свързано с пролетната колекция. Загубвам надежда за нови и интерсни Шайн неща. Имам блещукаща надежда за тези мини Мурано-та.
Ако се добреше до нещо, моля, сподели.

Общи условия

Активация на акаунт