PANDORA - Тема 5

• 54 971
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Моето мурано е тюркоазено синьо, купувано е 2015 и има резба отвътре.  И то доста добра резба, трудно минава през местата с резба на гривната и ми служи като предпазител, сложил съм го последно преди свободния край на гривната,ако се отвори, да не могат да паднат другите 2,които имам засега. Планирала съм покупки, знам какво точно искам да имам на гривната, но лека полека Simple Smile . Ще редя приказка с принцове, каляски и пепеляшки Simple Smile))

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 11:26 от te_ddda

# 541
  • HH
Търсих спойлери за пролетната колекция и нищо не открих. В немската и английската Пандора са заредели част от колекцията за деня на майката, но там нищо не си харесах.
И при мен не се вижда нищо, свързано с пролетната колекция. Загубвам надежда за нови и интерсни Шайн неща. Имам блещукаща надежда за тези мини Мурано-та.
Ако се добреше до нещо, моля, сподели.
И аз в последно време съм се пренасочила към Шийн, но освен гривната и едното сърце което имам, друго не може да ме грабне. Надявам се с пролетната да има нещо и за нас Дейлили 🤗

# 542
А, те как разбират, че е имало неоригинални charms?
Имам 2 колежки, които върху оригинални пандори, са наредили всякакви талисмани, и оригинални и ментета. На едната ментетата са само сребърни- няма никакъв проблем с оцветяването, всичко изглежда както трябва, по простата причина,че е сребро, не по-различно от това на пандора. На другата обаче, точно вчера и гледах гривната, има мъниста,които не са сребърни...Гривната изглежда потресаващо ,  оригиналните талисмани са заприличали на ментета, всичко е черно, все едно  не са сребърни. Предполагам за това окисляване имат предвид в пандора. Защото аз не виждам проблем при другата гривна,  върху която всичко е от сребро.

# 543
  • BG-DE
А-а, не знаех, че има не сребърни талисмани, виждала съм само сребърни но неоригинални и затова ми стана чудно каква следа ще остави сребро върху сребро 😊

# 544
А фалшиви талисмани влизат ли в гривните ? Сигурно има разлика, на фона на останалитв оригинални.

# 545
  • HH
На сестра ми гривната също много потъмня , талисманите на нея също. Тя носи сребърни и шийн, всички купувани от Пандора.
Моите не потъмняват, явно нещо в нея ги кара да се окисляват по този начин.
Друго което съм забелязала е, че на гривните на които имам сребърни и от роуз серията талисмани, роуз-итата цапат сребърните.

# 546
  • BG-DE
А фалшиви талисмани влизат ли в гривните ? Сигурно има разлика, на фона на останалитв оригинални.
Моя приятелка си поръчва от Алиекспрес сребърни са, влизат нормално и имат всички надписи 😊 на практика неразличими. От нейния магазин си поръчах едно пръстенче, което Пандора вече не предлага, а много го исках. Супер е но нямам намерение да поръчвам други неща, все пак по-добре един оригинал отколкото 10 ментета 😊

# 547
Свекърва ми (наскоро разбрах)че повечето й не са от Пандора, а някакви сребърни просто...аз не забелязах отдалеч😃

# 548
Сребърните имитации се продават вече в почти всеки магазин за сребро,защото има търсене. Влязох в 2 магазина от любопитство, да видя какво предлагат,как изглежда и на каква цена. Моделите имитират тези на Пандора, някои са направени доста добре. Цената е 10-11 лв на грам,или каквато си е цената и на другото сребро в магазина. На практика по-тежките модели се доближават като цена. Наприемер осигурителните верижки, които са към 5-6 грама, и са много по калпаво направени, са на цена около 50 -60 лв.
 И другото- всичко с камъни е грозно, поне на мен не ми харесва, защото не са цирконии, а чисти стъкълца, с много по-некачествен обков. Поне това видях аз, което просто затвърди усещането ми,че нищо не пропускам, купувайки си талисман за 80, а не за 30 лв.Не ми харесват определено.

# 549
  • BG-DE
Брей, голяма надценка им слагат в Али са по 3-5 до 10$ 😂 а явно има и различно качество, защото преди няколко месеца четох за някакъв продавач от Англия в Ebay който беше натрупал за броени месеци 6-цифрена сума от продажба на китайски реплики на Пандора, продавайки ги за оригинали и стотици хора не са се усетили. Така че ако човек иска да е сигурен в покупката си само от официални дистрибутори.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 16:37 от Menerva

# 550
  • София
Голяма краста са талисманите, които не са на Pandora. Една от най-добрите ми приятелки вече не ще да чуе за оригинална Pandora, нямало смисъл. Притеснява ме, че се е заканила да ми подарява талисман за рождения ден и сърце не ми дава да се обяснявам, че държа да е Pandora...

# 551
  • HH
Темата с ментетата е много обширна. Главата не ми побира, защо някой би искал да си трупа ментата, независимо дали са на Пандора или на Диор. Какви комплекси се избиват по този начин ? Да се симулира статут, който е едно менте. Преди години като не можех да си позволя Пандора, си купувах сребро от обикновени бижутерски магазинчета. Пък това да се фукаш с ментета съвсем не го разбирам...

# 552
Може би просто им харесват моделите и идеята. Едва ли е заради марката.

# 553
  • Down south
И аз в последно време съм се пренасочила към Шийн, но освен гривната и едното сърце което имам, друго не може да ме грабне. Надявам се с пролетната да има нещо и за нас Дейлили 🤗
Не помня да съм виждала Шаий гривната ти, покажи на кой модел се спря Simple Smile
Как се "държи" сравнена с розовите ти.

# 554
Точно по- добре както е в сайта гривна с един талисман отколкото ментета...предполагам,че ги слагат защото нямат финансова възможност да запълнят гривната с оригинала Пандора Sad

Общи условия

Активация на акаунт