PANDORA - Тема 5

• 54 465
  • 754
  •   1
Отговори
# 645

Много, много благодаря! Heart
Знам, че го бях гледала някъде, но вега като търсех не можах да го намеря.

# 646
  • Down south
От дълго време търсех два charms от по-стара колекция на Shine. Най-накрая ги намерих, само че съм забравила, защо толкова ги исках 🤣

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 04:44 от Daylily

# 647
  • HH
Идвам със спойлер 😀
Една мацка в инстаграм качва снимки на новата лятна колелция. Засега доста Дисни и нищо кой знае какво, но днес е споделила нови Мурано и висулки за Пандора Ме.

# 648
  • Varna
Здравейте! В немската Пандора има -20% до 31 Март. Ше споделя и моите красоти като пристигнат 🤩 Поздрави!

# 649
Идвам със спойлер 😀
Една мацка в инстаграм качва снимки на новата лятна колелция. Засега доста Дисни и нищо кой знае какво, но днес е споделила нови Мурано и висулки за Пандора Ме.

Много сладки,но като знам на живо колко са миниатюрни от тази колекция,едва ли ще се възползвам.А цените какви са?

# 650
  • Някъде там
Аз ще се възползвам, използвам ги като висулки за обеците Simple Smile

# 651
  • София
Минавам да се похваля с ей това коте, подарък от моя приятел - адски инфантилно е, но се разтопих като го видях, защото и двамата обожаваме котки:

Скрит текст:

# 652
  • HH
Минавам да се похваля с ей това коте, подарък от моя приятел - адски инфантилно е, но се разтопих като го видях, защото и двамата обожаваме котки:

Скрит текст:
Точно това коте на мен много ми харесва, но не съм измислила как да го нося. Има и една овца, която е уникално сладка 🙈

# 653
А аз се влюбих в коалата

# 654
  • Down south
Неочакван подарък.
Много му се зарадвах, ядосвах се, че не го купих преди 2 години, когато излезе

# 655
  • Пловдив
Честито! И на мен много ми харесва. Аз също си мечтая така някой неочаквано да ми подари и на мен нещо такова, ама...

# 656

Скрит текст:
Аз съм си набелязала Чешърския котарак от новата колекция.

# 657
  • Down south
Честито! И на мен много ми харесва. Аз също си мечтая така някой неочаквано да ми подари и на мен нещо такова, ама...
Търсех тази пеперуда от известно време и приятелка в Канада я видяла в аутлет на Пандора. Около нас няма такива.
Вчера я получих.
Много мил жест.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 02:14 от Daylily

# 658
Цитат
Много мил жест.
Наистина.И в Австралия имат аутлет на Пандора.
Новият модел коала е много сладък.Аз имам стария и откровено казано не е красив.Въпросният талисман  е купен от аутлет,буквално последни бройки.Много ми е ценен заради човека,който ми го подари,моя близка.Знае,че ми е в топ любими животинки и веднага го е поръчала.Simple Smile

# 659
  • Down south
Аутлети има, в близост до нас няма.

Общи условия

Активация на акаунт