Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LV

• 70 447
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • в сърцето на един мъж...
Днес изгледах Before Sunrise (Преди изгрев) и продължението му Before Sunset (Преди залез) с Джули Делпи и Итън Хоук. Много смислен и реалистичен романтичен филм без типичните холивудски клишета и сълзливост. Сега разбрах, че има и трета част, а действието на всяка една се развива 9 години след предната. Ако продължат по същия начин 2022 трябва да очакваме четвърта част Wink

Реално няма шанс за четвърта част, тъй като е по лична история на режисьора.

# 391
Почти съм привършила сериала Queen's gambit, но много ми хареса. Скоро не съм гледала така увлекателен сериал!
Сериите са по 1 час, а още от първия ден гледах 5, толкова ме грабна.

# 392
И аз вчера приключих с The queen's gambit и останах много впечатлена. Изключително увлекателен сериал и с актьорска игра на ниво.
Определено препоръчвам!

# 393
Да взема и аз ли да го гледам  този The queen's gambit

# 394
  • София
Свалил съм го и аз си чака реда Simple Smile

# 395
[/quote
 fauda израелски, за тайните служби в Палестина и борбата с мюсюлманските разбойници, които според мен в този сериал нямат кауза, а гледат само да убиват..

# 396
  • Пловдив
+1..

# 397
Снощи изгледах първата серия от
The Queen's Gambit . Определено ми хареса .

# 398
  • Mediterraneo
Code 8 https://www.imdb.com/title/tt6259380/ Фантастичен екшън някакъв, който въпреки моите предразсъдъци към този тип филми, много ми хареса.

# 399
Днес изгледах Before Sunrise (Преди изгрев) и продължението му Before Sunset (Преди залез) с Джули Делпи и Итън Хоук. Много смислен и реалистичен романтичен филм без типичните холивудски клишета и сълзливост. Сега разбрах, че има и трета част, а действието на всяка една се развива 9 години след предната. Ако продължат по същия начин 2022 трябва да очакваме четвърта част Wink

Реално няма шанс за четвърта част, тъй като е по лична история на режисьора.
Според едно интервю на сценаристите има шанс за четвърта част, но няма да е скоро, а като поостареят главните герои и артисти. Като трилогия всичко е завършено според мен и няма нужда от повече. Първите две части бяха брилянтни. Не съм предполагала, че ще харесам филм, в който двама души си говорят през цялото време и почти нищо друго не се случва. Но диалозите са много интересни, философски и дават много хляб за размисъл. Не е просто романтичен филм, а много повече. Третата част не беше на нивото на първите две, но беше логично и реалистично да се случи
Скрит текст:
нещо такова. Все пак в първия филм от 1995г. като бяха на 23 години си го предсказаха. Затова и искаха да са заедно само една нощ без обвързване. Но не им се получи. В първата сцена от първия филм във влака гледаха двойка на средна възраст, която се караше помежду си. И много им се чудеха. И ето, че 18 години по-късно те са точно като онази двойка.

# 400
  • Бургас
skybye, благодаря че ми припомни за "Преди изгрев"! Flowers Hibiscus Не знаех за продълженията, но преди години бях омагьосана от Итън Хоук и тихата любовна нега в този филм! Изгледах следващите два. На мен третият ми въздейства по-силно.

# 401
Понеже сутрин ставам много рано, та последните две седмици изгледах по НОВА мини сериала "Истината за случая Хари Куебърт", с Патрик Демпси. Много приятна кримка.

# 402
Понеже сутрин ставам много рано, та последните две седмици изгледах по НОВА мини сериала "Истината за случая Хари Куебърт", с Патрик Демпси. Много приятна кримка.

По истински случай ли е?

Аз наскоро гледах The Act/Деянието - мини серии по истинския случай на Джипси Роуз Бланчард - момиче, което е напълно здраво, но майка му от ранна възраст му приписва безброй болести и го вкарва в инвалидна количка, докато накрая...
Скрит текст:
... момичето организира убийството на майка си
.

https://www.imdb.com/title/tt8682948/?ref_=fn_al_tt_1

Бях гледала преди това и документалния филм по случая - и двата ги има в HBO Go. Много са интересни и потресаващи в същото време, най-вече защото наистина се е случило.

Препоръчвам и No man's land - пак 8 серии в HBO GO - също ми е доста интересен, за една история, развиваща се на фона на войната в Сирия - направен е с много добро темпо, нито бавен, нито бърз, абе доста е увлекателен.

https://www.imdb.com/title/tt8335218/?ref_=nv_sr_srsg_0

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 13:23 от tiriti

# 403

tiriti, по роман на Жоел Дикер, издаван е и на български.

# 404
  • Русе/София
skybye, благодаря че ми припомни за "Преди изгрев"! Flowers Hibiscus Не знаех за продълженията, но преди години бях омагьосана от Итън Хоук и тихата любовна нега в този филм! Изгледах следващите два. На мен третият ми въздейства по-силно.
Как се казва трета част?

Общи условия

Активация на акаунт