Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LV

• 70 409
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Почина един от най-великите съвременни режисьори -  Ким Ки Дук. Повод да си го припомним, а за някои да го открият.
ПП: и повод да размислим заслужаваше ли Оскар това недоразумение "Паразит"...

Май никой не успява да го догледа, за да отговори Smiley
3-iron е нещо различно. Това е филм за малка отрепана зала в квартално кино. Май вече е стар, но още помня впечатлението от невербалната интеракция и една от последните сцени, в които никой друг не го вижда, освен тя Simple Smile

# 466
Почина един от най-великите съвременни режисьори -  Ким Ки Дук. Повод да си го припомним, а за някои да го открият.
ПП: и повод да размислим заслужаваше ли Оскар това недоразумение "Паразит"...

Май никой не успява да го догледа, за да отговори Smiley
3-iron е нещо различно. Това е филм за малка отрепана зала в квартално кино. Май вече е стар, но още помня впечатлението от невербалната интеракция и една от последните сцени, в които никой друг не го вижда, освен тя Simple Smile
Е как аз все възторжени възгласи чувах.
Определено за качествено възприятие е добре да имаш кореец и да ти поясни някои неща .
Които няма как да бъдат забелязани .
Мога да потърся видеото на една корейка тя обясняваше там .

# 467
Е как никой не успява да го догледа?!
На мен ми харесва много и съм писала по- назад, както и още много други хора.

# 468
Е как никой не успява да го догледа?!
На мен ми харесва много и съм писала по- назад, както и още много други хора.

И аз го догледах преди време, още преди да вземе Оскар. Не може все да се възхищаваме на А шварценегер ,С,Сталоун Ж.К.Ван дам и тям подобни.Филмите с тях като видя как започват и вече знам как ще свършат.Затова вече рядко гледам холивудски филми.

# 469
  • София
Моля споделете кои са ви най-любимите филми от този режисьор (Ким Ки Дук) ?
Бих искала да гледам някои от неговите филми.
Благодаря!
На мен лично най-силно ми въздейства "Пиета" от неговите филми.

# 470
  • София
Аз също писах, че съм разочарована от "Паразит"- добра идея, интересна първа половина на филма, на втората ми се искаше да се гръмна, все едно друг филм почна.

# 471
На мен Паразит ми хареса. В духа на японския Shoplifters e. И двата са доста добре оценени от критиката, но си носят азиатските странности. 
Дали трябваше да спечели спрямо другите филми с които се състезава е отделен въпрос. Бях убедена че 1917 ще спечели, но тъй като вече всичко е полит коректно и насочено към diversity е нормално да го изберат.

# 472
  • В царството на игрите:)
Снощи изгледах един нелош трилър "The invisible man" и, въпреки, че подозирах как ще свърши ме държа през цялото време в напрежение.
https://www.imdb.com/title/tt1051906/
На мен "Паразит" много ми хареса. Дали е за Оскар или не не казвам, щото там вече не се знае к"во става и кой кой е. Различен ми беше филмът и това, че втората част беше поизтървана е риск, който се поема винаги, когато филмът е дълъг. Голям майсторлък се иска дълъг филм да не те изгуби... Simple Smile

# 473
Моля, припомнете ми как се казваше скандинавския филм за лавина та, който обсъждахме преди време в темата и беше определян като "учебник по психология".
В момента гледам американската му версия по HBO
https://m.imdb.com/title/tt4558376/ . Оригиналът е на светлинни години.

# 474
  • София
Моля, припомнете ми как се казваше скандинавския филм за лавина та, който обсъждахме преди време в темата и беше определян като "учебник по психология".
В момента гледам американската му версия по HBO
https://m.imdb.com/title/tt4558376/ . Оригиналът е на светлинни години.

Turist / Force Majeure

# 475
Досега този по НВО го дава като лека комедия. Но те дълбокомислените или хорор филми понякога от начало тръгват лековато. Yum  Ние също си имаме филм за лавина по сценарии на Блага Димитрова.

# 476
От скандинавските препоръчвам Вълната и продължението Земетресението.
https://www.themoviedb.org/movie/416194-the-quake?language=bg

# 477
  • София
Дайте някое предложение за стойностен хорър, който може да бъде гледан в HBO.

# 478
Дайте някое предложение за стойностен хорър, който може да бъде гледан в HBO.
Аз май ужаси в НВО не съм срещал. Сигур щот не си падам по такива филми...Потърси в секцията Ужаси ,ако имат такава

# 479

Общи условия

Активация на акаунт