Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 331
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Базила, и той е от parfumite.eu Simple Smile

Днес от parfumite.eu ми потвърдиха поръчката на Ликьорения Ангел. Утре ще го получа. Heart Eyes

# 256
След 3 месеца сагата ми с parfumi-shop.net е към края си и утре Chanel Gabrielle Essence ще е при мен за 135 лв. 50 мл! Ако някой го иска, виждам, че в момента отново при тях е най-изгоден 50 мл, но тестер (моят не е), с код: JUNE излиза 140,99 лв.
Получих си го сутринта, много съм доволна! Голямо бижу е! Все повече се убеждавам, че много повече ми харесват по-малките разфасовки.. Ще се опитам занапред към такива да се придържам, но пуста лакомия с тези тестери... Simple Smile Поздравления за parfumi-shop.net, че си удържаха на думата, а не бяха длъжни! Можеха просто да кажат март месец, че парфюмът е изчерпан и това е! Както редовно правят други сайтове. А те изпълниха поръчката, макар и със забавяне.

Отивам да разгледам TF и се надявам да сте изкупили всичко вече!!:smiles:

# 257
Пристигна ми Prada l'homme water splash от Парфимо - прекрасен е, по-свежа и цитрусова версия на класическия l'homme. За трайност не мога да коментирам още, но е голяма 150 мл. бутилка - ако трябва ще подновявам през час. 😀

# 258
Дамата с ликьорения Ангел не написа от кой сайт е поръчан? Или аз съм пропуснала.
Написа няколко пъти, изпуснала си го в навалицата
https://parfumite.eu/index.php?section=ITM&itemid=1670

# 259
  • До сърцето...
Предлагам Parfumite.eu да го включим в списъкът от заглавната страница🍀

Сайта е в списъка от две теми насам.

# 260
  • София
здравейте дами,
отдавна чета, но не пиша
имам проблем с  Get.bg
търся за мъжът ми за р.ден Bulgary man in Black
в гет бг беше най-изгоден, но при наличен парфюм, ми отказват поръчка
в момента пак е наличен, въпреки отказаната ми поръчка, и се чудя дали да се пробвам пак
лекинко съм разочарована, досега не съм имала с тях такива проблеми

# 261
Получих се 2-та парфюма от Парфимо- всичко е почти точно - парфюмите бяха опаковани прилежно- и пълнеж и бъбълси, 1-я в картонена бяла кутия, без
 празен ход тестера Мон гарлен bloom of rose EDT и другия с кутия и целОфан - Роберто Кавали. Имам Мон Гарлен оригинала, не знам какъв е едп или Едт, не пише на шишето, купуван от Фр, и е страшно траен, този на моята кожа изкара 2-3 ч макс.
Но съм доволна, от сайта всичко е точно!

# 262
Givenchy Organza има ли го някой? Чудя се дали ще ми хареса.

# 263
здравейте дами, отдавна чета, но не пиша
имам проблем с  Get.bg, търся за мъжът ми за р.ден Bulgary man in Black
в гет бг беше най-изгоден, но при наличен парфюм, ми отказват поръчка. в момента пак е наличен, въпреки отказаната ми поръчка, и се чудя дали да се пробвам пак. лекинко съм разочарована, досега не съм имала с тях такива проблеми
Щом са ти го отказали, значи не е наличен. Надявам се, не си мислиш, че не искат на теб точно да ти го продадат и затова ти го отказват Grinning Първо, те конкретно не си актуализират наличностите. И второ, явно това е някаква нова тактика на сайтовете, да оставят рядко срещани парфюми, въпреки че са неналични, ей така, за да се цъка из сайта, пък все нещо друго може да си купи човек.

Givenchy Organza има ли го някой? Чудя се дали ще ми хареса.
Без проба - не! Доста е ретро и е плътен, сега ще те убие направо.

# 264
  • Бургас
Много е красива Органза, аз я имам, не те съветвам да я поръчваш без проби, задължителни са, защото има ретро привкус и не стои добре на всяка кожа.Аз с нетърпение си чакам Неа вече, сега видях и товарителницата, дано до петък пристигне.

# 265
имам проблем с  Get.bg
търся за мъжът ми за р.ден Bulgary man in Black
в гет бг беше най-изгоден, но при наличен парфюм, ми отказват поръчка
в момента пак е наличен, въпреки отказаната ми поръчка, и се чудя дали да се пробвам пак
лекинко съм разочарована, досега не съм имала с тях такива проблеми
Аз също съм разочарована!! И до днес нямам обаждане! Само анулирана поръчка.
Вчера похвалих цените на get.bg, но днес поръчката ми е със статус анулирана, незнайно защо. Нямам обаждане, не пише и евентуално кой от двата парфюма не е наличен.. странно.. май избързах с хвалбите.
Единият парфюм беше точно Bvlgari Man In Black - тестер.

# 266
  • виртуално
Получих се 2-та парфюма от Парфимо- всичко е почти точно - парфюмите бяха опаковани прилежно- и пълнеж и бъбълси, 1-я в картонена бяла кутия, без
 празен ход тестера Мон гарлен bloom of rose EDT и другия с кутия и целОфан - Роберто Кавали. Имам Мон Гарлен оригинала, не знам какъв е едп или Едт, не пише на шишето, купуван от Фр, и е страшно траен, този на моята кожа изкара 2-3 ч макс.
Но съм доволна, от сайта всичко е точно!

EDP е със златен пръстен около гърлото , EDT със сребърен
Bloom of rose за мен е най-нетрайният от серията

# 267
Получих си от Елинор Coco Mademoiselle intense.... но не тестер, а продукт 100 мл., без кутия-само картоненото, което е в кутията и увито в мноооого бабъл-фолио, без празен ход, но нямам съмнения в аромата, имам 35 мл.бутилче от Сефора.
Брайт, тази Неа звучи мега яко-очаквам отзивите ти за аромата.

# 268
Мон гарлен bloom of rose EDT.. на моята кожа изкара 2-3 ч макс.
Bloom of rose за мен е най-нетрайният от серията.
И аз съм на това мнение, макар да го харесвам много. Florale е по-траен от него.

macadamia, явно защото не е с оригиналната кутия, затова повечето сайтове пишат "без опаковка", а не тестер. Съответно и празният ход не е сигурен, на който му е важно, де.. Simple Smile Честит да ти е!

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 14:20 от Сиси ♥♥

# 269
Скрит текст:
Мон гарлен bloom of rose EDT.. на моята кожа изкара 2-3 ч макс.
Bloom of rose за мен е най-нетрайният от серията.
И аз съм на това мнение, макар да го харесвам. Florale по-траен от него.

macadamia, явно защото не е с оригиналната кутия, затова повечето сайтове пишат "без опаковка", а не тестер. Съответно и празният ход не е сигурен, на който му е важно, де.. Simple Smile Честит да ти е!
Благодаря ти, #Сиси, хич не ми е важен празния ход Simple Smile
Относно Bloom of Rose-много го харесвам, не е траен, но цитрусите в началните нотки са много свежи....

Общи условия

Активация на акаунт