Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 54 725
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
mimozata, BG5SAVE действа, ако си ползвала set20, той е само за определените от Нотино комплекти - парфюми и козметика. Ето за тези - https://www.notino.bg/luxury-sets/#kosmeticke

# 61
код за 5% отстъпка в Нотино, валиден днес.

Скрит текст:
EB1-224-MXHEB1-224-MXH

# 62
mimozata, при мен работи (сега пробвах с парфюм), но не хваща продукти в промоция

Dari 77 за Нотино,  нали?  Не е в промоция. Пробвах с комплект с парфюм най -новия Скандал и не става.
Да Notino. Сега пробвах So Scandal - 5% хваща и на парфюма, и на комплекта, 20% обаче не хваща на новия парфюмен сет Sad

# 63
Току-що си получих пратката от Parfimo.bg, която бях пуснала на 05.06. Всичко старателно опаковано:
- тестер на The different company - Jasmin de Nuit 50мл (без капачка). Взех го, защото беше намален, с идеята ако не ми хареса, да го разменя или подаря на приятелка. Това май ще се наложи, тъй като ми е 1:1 с Hermеs L'ambre des merveilles, който също не харесвам (Elixir-a обаче е страхотен).
- тестер на Juliette has a gun - Lady Vengeance - идва си с оригиналната капачка, което страшно ме зарадва. Не знам какъв късмет изкарах, защото го искам от много време, а само той от всичките Жулиети беше 86лв!!
- Roberto Cavalli EDP, който си харесвам и тъй като ми свършваше, взех едни 30мл да си имам.

# 64
Този код в Парфимо какво намалява- 10 лв или 10% , мерси Satisfied

# 65
Този код в Парфимо какво намалява- 10 лв или 10% , мерси Satisfied

10лв.

# 66
Момичета някой беше казал ,че в Емаг има код ?Може ли кода и линк ?

# 67
Момичета някой беше казал ,че в Емаг има код ?Може ли кода и линк ?
PERFUMES20, но не е за всички парфюми, трябва да разгледаш или да потърсиш конкретно, които те интересуват.

# 68
Благодаря!
Ако някой види на добра цена Le Parfum in White да каже! Благодаря!

# 69
Заповядай - 90 мл тестер, а ако държиш на оригинална кутия - 50 мл. По-ниски цени никъде не видях. И доставката ще ти е безплатна. Дано да са налични.

# 70
Заповядай - 90 мл тестер, а ако държиш на оригинална кутия - 50 мл. По-ниски цени никъде не видях. И доставката ще ти е безплатна. Дано да са налични.

Благодаря!
За тестер най-ниска тук
http://parfumite.eu/index.php?section=ITM&itemid=4228
може би няма нужда от кутия..

# 71
mimozata, без опаковка=тестер, т.е. ще има кутия, но тестерска, макар тук да са писали, че са получавали и парфюми тестери без никаква кутия, само в бабъл фолио (май от Елинор), на мен не ми се е случвало досега. Или ти просто си разсъждаваш, че не ти трябва оригинална опаковка.. Simple Smile
От този сайт аз не съм пазарувала, но е на 1 стр., стреляй смело и спокойно! Wink Макар че има доставка и излиза почти същото, но има и шоурум в Бургас, може пък да се разходиш на място. Wink

# 72
Сиси ,благодаря!
Права си разсъждавах..Аз съм пазарувала от сайта ,няма забележки,но не съм от Бургас..

# 73
  • Пловдив

Ето го моето бонбонче от Парфюми биз, запечатано с празен ход огромна цветна бомбичка за малко пари💝

# 74

Ето го моето бонбонче от Парфюми биз, запечатано с празен ход огромна цветна бомбичка за малко пари💝

Жалко,че съм от Бургас 😃 и не можах да поръчам Simple Smile от Парфюми биз.   Да ви е честит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт