Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 329
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Само едно уточнение - картинката в сайта е на този https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Liqueur-de-Parfum-2009-6744.html  а пише, че е Mugler Angel Liqueurs De Parfum Creation 2013, а издание от 2013 в подобна бутилка е това https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Magic-Star-37702.html та не е ясно кое ще дойде. И двете са лимитки, така че все е кяр, но аз говоря за 2009-та.

# 241
  • София
Да, това също ми направи впечатление. Който и да е, аз съм доволна. Ще ви държа в течение. Wink

# 242
  • Стара Загора
В Emag
Hermes, Twilly D'Hermes, 30 мл  - 64.99 лв.
Elie Saab, Le Parfum In White, 30 мл  - 60,99 лв.
Un Jardin sur la Lagune, Unisex, 30 мл - 56,99 лв.
Ако някой ги търси, мисля, че са изгодни.

# 243
Цял час се блъсках да издиря и комбинирам парфюми за поръчка над 100лв, че да имам БД в Парфимо, то се оказа че нямало такова нещо.

# 244
Мда, и аз нз защо бях останал с такова впечатление...Реално с кодовете които пускат от време на време избиват доставката си ;?

# 245
Цял час се блъсках да издиря и комбинирам парфюми за поръчка над 100лв, че да имам БД в Парфимо, то се оказа че нямало такова нещо.
Код Parfimo10 намалява 10 лева, като условието да имаш продукти над 80 лева. След това пак се начислява такса доставка, но на практика я спестяваш:smile:

# 246
  • София
Влизам и бързам да споделя с вас, че в Парфимо има страхотни цени на тестери на Tom Ford. Аз лично цъкнах едно White Patchouli от 100 мл Ill Много, много се радвам. Дано се зарадва и някоя от вас. Има още Orchid Soleil, Black Orchid, Velvet Orchid, Noir Pour Femme и всички с кода и доставката излизат под 150 лв.

# 247
  • София
Получих Ликьорения Ангел от parfumite.eu. Grinning Версия 2013 год. Тестер с кутия. Имаше празен ход. Ароматът е много, много хубав. Доволна! Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 12:58 от magicjo

# 248
  • Чукарландия
Да си допълня поста за Венера Козметикс. Всичко е точно - парфюмите бяха опаковани прилежно, и двата с празен ход, единият продукт с кутия и целОфан - L'Extase Rose Absolue Nina Ricci, другия - тестер, в картонена бяла, тестерска кутия - Blossom Jimmy Choo. Освен това, и двата са ми абсолютно попадение, много приятно изненадана съм от парфюма на Чу. А най-много обичам към ниските цени на парфюмите да е добавена и безплатна доставка. Перфектно! 🤗

# 249
Май успях да поръчам TOM FORD FOR MEN EXTREME 50 мл/ 62 лв . Възможно и да не го получа, в един момент системата изписа, че не е наличен, после някак успях да го добавя, но ще видим...  Друго интересно не видях, ако е имало браво на успелите да поръчат. Благодаря и за споделянето FatalSnare

# 250
  • Велико Търново
Пристигна ми тестера на Бадема Ван Клийф от parfumite.eu. Добре опакована пратка, с виалче на Обувката на КХ, тестерът на Ван Клийф нямаше празен ход - дали е истински или не, не знам, раздвоена съм - хареса ми ароматът, някак много бързо се разсея, което е нетипично, поне при мен, за тази Колекция.

# 251
И моят бадем пристигна от тях вчера, без празен ход. Много красив аромат, най-хубавата му фаза е от началото докъм третия-четвъртия час. Остатъчния драйдаун не му е силата, да не кажа, че никак не ми допада това, което усетих днес на китките, след като се пръснах снощи преди сън. Нооо, няма проблем, цели 75мл има за пръскане и подновяване на чудесийската му фаза 😊

# 252
  • Пловдив
Предлагам Parfumite.eu да го включим в списъкът от заглавната страница🍀

# 253
Май успях да поръчам TOM FORD FOR MEN EXTREME 50 мл/ 62 лв . Възможно и да не го получа, в един момент системата изписа, че не е наличен, после някак успях да го добавя, но ще видим...  Друго интересно не видях, ако е имало браво на успелите да поръчат. Благодаря и за споделянето FatalSnare
Това е лимитирано издание тоалетна вода от 2007 на Extreme. Аз го сложих, почетох малко за него, пък го махнах. Пиши после как го усещащ.

Дамата с ликьорения Ангел не написа от кой сайт е поръчан? Или аз съм пропуснала.

# 254
Базила - разбира се, само да го получа. Тръгнах и аз да чета, в този момент влезе ММ, каза че е ок аромата - да поръчвам и цъкнах купи  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт