Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 299
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Тук е малко по-намален Simple Smile Не знам имат ли код към момента
https://dolce.bg/Narciso-Rodriguez/narciso-rodriguez-for-her-fle … edt-100-ml-164993

# 301
Свърши се, даже не ви попитах има ли някакъв код за този сайт, от който поръчах, пуснах и една мостричка на Монтал пърпъл.

# 302
В Elinor го има за 114лв. тестер. Чудех му се, когато пуснаха 20% отстъпка, но не го взех. Сега чакам пак да я пуснат Simple Smile.

Грешка...,  аз гледам еdp.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 10:19 от effe

# 303
Писах и в темата, преди седмица  получих моя от Парфимо 72-3 лв. (едп) Бързо се изчерпа. Ако не е спешен за някой да изполва известяването, чрез мейл. Може пак да се появи.

# 304
  • София
Благодаря, bulgari_bs

# 305
  • София
Dolce.bg, Parfuim.bg са в един офис, разликите са обикновено левче. Била съм в офиса на Иван Вазов и тогава разбрах това.

Аз имам Нарцисо Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc EDP, който е уникален и много изискан и изключително траен при мен! Усещам го по себе си и след дни и върху дрехи, които след време обличам.
Сега се лакомя, разбира се и за EDT Yum, но се страхувам да не ми се приповтарят или припокриват. Не ми е спешен, но дойде ли на хубава цена, го вземам без да му мисля.
Писах и в темата, преди седмица  получих моя от Парфимо 72-3 лв. (едп) Бързо се изчерпа. Ако не е спешен за някой да изполва известяването, чрез мейл. Може пак да се появи.
ЕДТ не е имало в Парфимо, няма как да се включи известяване.Thinking

# 306
  • Бургас
Никога не съм виждала Флоралния Нарцизо в Парфимо аз.Ая, дано го харесаш/ако не го познаваш/, защото за мен този парфюм е само за големи почитатели на РОЗАТА.Тя е звездата там, ако познаваш Lady Vengeance и Клое едп тук розата много прилича на розата в тези два парфюма, като на моята кожа има и далечно ехо от For Her.Парфюмът е много стилен, елегантен и направен добре но не е мой тип, след хубаво напръскване установих, че драйдауна му ме измъчва ужасно, трайността е уникална, мих го три пъти и си стоеше там! Та лично аз препоръчвам задължително тест и определено си оставам почитател на Клое едп.

# 307
На мен не знам какво ми става, но много искам да имам поне един парфюм на известна личност. Спрях се на Britney Spears Joy. Поръчах си Corious, но само 30мл., колкото да имам нещо, a и шишенцето ще е много сладко Simple Smile. Взех и Desigual Fresh, който сравняват с Light Blue, ще видим...

# 308
Вчера следобед поръчах от Венера Органзата /тестер и Ели сааб ле парфюм, току що ми ги донесе куриерът.
Тъй  като съм нафъщяна обилно с Москино лав, ще фъсна на листчета.

Органзата не ми хареса много, не е лош, но ми е малко ретро аромат.
Ели Сааб е прекрасен, аз харесвам Рояла много.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 10:58 от Ая

# 309
Момичета, имам питане относно Mugler Alien Essence Absolue. За първи път имам парфюм, на който бач от кутията и от бутилката не съвпадат. Нямам съмнения в магазина, аромата не го познавам, но определено носи базата на Alien, само старта е по-лек и ванилов, трайността също е ОК, малко по-малка от Alien. Имам и друг Alien, бачкода е гравиран на бутилката (този с повечето цифри), при този Alien Essence Absolue на кутията пак са два кода с цифри, но на бутилката е гравиран една буква и една цифра (никакво съвпадение с нищо). Така ли е при този парфюм?

# 310
Никога не съм виждала Флоралния Нарцизо в Парфимо аз. Ая, дано го харесаш/ако не го познаваш/, защото за мен този парфюм е само за големи почитатели на РОЗАТА. Тя е звездата там, ако познаваш Lady Vengeance и Клое едп тук розата много прилича на розата в тези два парфюма, като на моята кожа има и далечно ехо от For Her. Парфюмът е много стилен, елегантен и направен добре но не е мой тип, след хубаво напръскване установих, че драйдауна му ме измъчва ужасно, трайността е уникална, мих го три пъти и си стоеше там! Та лично аз препоръчвам задължително тест и определено си оставам почитател на Клое едп.
Кристалче, често забелязвам, че мненията ни са напълно противоположни... Аз съм голям НЕ почитател на розите в парфюм, но този парфюм ми харесва ужасно много. Не ми прилича изобщо на Lady Vengeance, който ненавиждам - става ми лошо от него. Клое едп също не е. И много ми прилича на For Her, не само като ехо, а просто това е For Her, но надграден до прекрасност.
За трайност - няма спор - почти вечна е!
Проба трябва! Напоследък като избирам парфюм на сляпо за тръпката само по описания - а аз чета и хубавите и лошите, се оказва, че моите усещания са трети вид.

# 311
И аз не съм почитател на розите, но и на мен този парфюм ужасно много ми харесва.....нямах търпение и снощи си измих косата, напръсках се -такава аромотерапия ми беше.Сутринта нямах търпение да стана, да се изкъпя и отново обилно да се напръскам....приказка....
#Азалия, все още ми харесва на макс ....хахахаха.Даже се озъртам за втора бутилка и искам и Амбрето, но някак си 117 лв за 30 мл не ми се дават в момента.
Тестер на Либре в Парфимо се появи 90 мл-139,30 без код /е този бързо ме накърти/

# 312
  • Бургас
Така е, Тикве, на мен затова ми е интересно другите как възприемате даден парфюм, защото наистина всички ги възприемаме абсолютно различно.Аз изрично питах в темата дали прилича на For her отговорено ми беше, че не прилича.Аз пък намирам леки прилики, ето и ти също/че даже не много леки/, поне за това имаме съвпадение, хаха.Bowtie

# 313
  • София
Момичета, имам питане относно Mugler Alien Essence Absolue. За първи път имам парфюм, на който бач от кутията и от бутилката не съвпадат. Нямам съмнения в магазина, аромата не го познавам, но определено носи базата на Alien, само старта е по-лек и ванилов, трайността също е ОК, малко по-малка от Alien. Имам и друг Alien, бачкода е гравиран на бутилката (този с повечето цифри), при този Alien Essence Absolue на кутията пак са два кода с цифри, но на бутилката е гравиран една буква и една цифра (никакво съвпадение с нищо). Така ли е при този парфюм?
Тези кодове с цифрите да не са регистрационни към клуб Circle, през официалния сайт на Мюглер се влиза, на всички техни парфюми има такъв, уж награди някакви да се печелят.

# 314
Тези кодове с цифрите да не са регистрационни към клуб Circle, през официалния сайт на Мюглер се влиза, на всички техни парфюми има такъв, уж награди някакви да се печелят.
Атти, благодаря за включването. Не, този код за регистрация е на вътрешната страна на кутията, както при всеки Mugler. Бачкода е на външната част на кутията (два, един под друг, цифри), на другият ми Alien единият съвпада с гравираният на бутилката в горната част на гърба, на този на същото място има само буква и цифра и никъде не намирам гравиран бач.
Моля, момичета, които ползват Alien Essence Absolue да споделят как е при тях, че не мога да намеря инфо в Интернет.

Общи условия

Активация на акаунт