Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 288
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Отново наличен в parfimo на много хубава цена тестер Alien Fusion!

Атти,
Скрит текст:
Успех на детенце и днес!! Дано всичко е наред с БЕЛ и да няма сериозно ощетяване!! Two Hearts

# 316
  • Пловдив
Скрит текст:
Момичета, имам питане относно Mugler Alien Essence Absolue. За първи път имам парфюм, на който бач от кутията и от бутилката не съвпадат. Нямам съмнения в магазина, аромата не го познавам, но определено носи базата на Alien, само старта е по-лек и ванилов, трайността също е ОК, малко по-малка от Alien. Имам и друг Alien, бачкода е гравиран на бутилката (този с повечето цифри), при този Alien Essence Absolue на кутията пак са два кода с цифри, но на бутилката е гравиран една буква и една цифра (никакво съвпадение с нищо). Така ли е при този парфюм?
Тези кодове с цифрите да не са регистрационни към клуб Circle, през официалния сайт на Мюглер се влиза, на всички техни парфюми има такъв, уж награди някакви да се печелят.
Атти, благодаря за включването. Не, този код за регистрация е на вътрешната страна на кутията, както при всеки Mugler. Бачкода е на външната част на кутията (два, един под друг, цифри), на другият ми Alien единият съвпада с гравираният на бутилката в горната част на гърба, на този на същото място има само буква и цифра и никъде не намирам гравиран бач.
Моля, момичета, които ползват Alien Essence Absolue да споделят как е при тях, че не мога да намеря инфо в Интернет.

Аз имам друг парфюм на марката с гравиран по този начин код (само буква + цифра) на бутилката. Моят е купуван от физически магазин в Англия, ако има значение.

# 317
Скрит текст:
Момичета, имам питане относно Mugler Alien Essence Absolue. За първи път имам парфюм, на който бач от кутията и от бутилката не съвпадат. Нямам съмнения в магазина, аромата не го познавам, но определено носи базата на Alien, само старта е по-лек и ванилов, трайността също е ОК, малко по-малка от Alien. Имам и друг Alien, бачкода е гравиран на бутилката (този с повечето цифри), при този Alien Essence Absolue на кутията пак са два кода с цифри, но на бутилката е гравиран една буква и една цифра (никакво съвпадение с нищо). Така ли е при този парфюм?
Тези кодове с цифрите да не са регистрационни към клуб Circle, през официалния сайт на Мюглер се влиза, на всички техни парфюми има такъв, уж награди някакви да се печелят.
Атти, благодаря за включването. Не, този код за регистрация е на вътрешната страна на кутията, както при всеки Mugler. Бачкода е на външната част на кутията (два, един под друг, цифри), на другият ми Alien единият съвпада с гравираният на бутилката в горната част на гърба, на този на същото място има само буква и цифра и никъде не намирам гравиран бач.
Моля, момичета, които ползват Alien Essence Absolue да споделят как е при тях, че не мога да намеря инфо в Интернет.

Аз имам друг парфюм на марката с гравиран по този начин код (само буква + цифра) на бутилката. Моят е купуван от физически магазин в Англия, ако има значение.
Много благодаря! Flowers Bouquet

# 318
И аз имам Alien EDP 30 мл от чужбинска Сефора с гравирани само цифра+буква и никакъв друг код на дъното. Blush

# 319
И аз имам Alien EDP 30 мл от чужбинска Сефора с гравирани само цифра+буква и никакъв друг код на дъното. Blush
Благодаря! Flowers Rose  Flowers Rose  Flowers Rose
Ще си го ползвам спокойно Blush , не се съмнявам в Нотино, но за първи път ми се случи такъв парфюм и се зачудих.
Много е полезна темичката Hug

# 320
Ох, аз се опасявам, че вече имам нужда от професионално лечение на маниии ...
Днес ми дойде Twilly d'Hermes Eau de Poivree най-накрая (не съм го видяла още, че не си взех пратката лично) .... и понеже вече нищо не чакам, пак влязох да разгледам за десетина минути тази сутрин .......
Мисля го и новото Омбре на Ермес и пръснах само веднъж от една мостричка, която от известно време отбягвах умишлено. В първия момент, да не кажа час силно ми напомняше одеколоните, които някога дядо ми ползваше Expressionless Изпитах облегчение, че поне то не ме грабва ... ииии вътрях, суках - направих си ранен подарък за наближаващия рожден ден - 50 мл. CHANEL COCO MADEMOISELLE. Цената в Парфимо ми се стори прилична Simple Smile.
............ междувременно, неприятната остра фаза на Омбрето мина. В момента на китките си усешам уютна и приятна дървесна миризма с малко зелени нотки, която страшно ми допада..... и сега и това ме човърка отвътре .... дали да не си ползвам отстъпката за рожден ден в Дъглас и да си подаря и него ....Flushed

# 321
  • Пловдив
Освен в Дъглас, другаде има ли отстъпка за рожден ден? И моят наближава.

# 322
Освен в Дъглас, другаде има ли отстъпка за рожден ден? И моят наближава.

В makeup.

# 323
  • София
И аз не се сдържах на добрата оферта на Диор в Парфимо и го цъкнах днес,
https://www.parfimo.bg/christian-dior-j-adore-in-joy-eau-de-toil … _campaign=product -продукт 50мл EDT, за 75,70лв
Дано този път се харесаме с Диор! Преди години разнасях от мостри и отливки на Жадор Абсолю-то и си спомням голяма трайност. Дано и тук е така.

# 324
Здравейте Simple Smile Днес се сдобих с Rochas Couture - Благодаря на Денси отново за страхотното ревю Simple Smile  което прочетох в блога и. Макар и с проблемно обоняние (много ми е слабо) го усещам 😍. така да се каже. Точно моят аромат.
Остава и да е оригиналният продукт 😅.Закупих го от Бургас-ул "Патриарх Евтимий 51"- по препоръка Simple Smile Читав ми се видя магазина Simple Smile   
П.с : от кой сайт проверявате bach code? Аз отворих един,но там беше с много малко зададени  марки Simple Smile Благодаря

# 325
...
............ междувременно, неприятната остра фаза на Омбрето мина. В момента на китките си усешам уютна и приятна дървесна миризма с малко зелени нотки, която страшно ми допада..... и сега и това ме човърка отвътре .... дали да не си ползвам отстъпката за рожден ден в Дъглас и да си подаря и него ....Flushed
Наистина като се укроти е много хубав, но доста дълга е за мен тази фаза и се радвам, че няма да го сложа в списъка Grin

На мен Лагуната е много трайна, Twilly d'Hermes май не чак толкова или аз просто не си го усещах много, носих го вчера...
kopche, този го поръчах и аз след тест в Сефора. Много ми хареса- слънчев и свеж е, но май не блести с Диорска трайност. Поне такова впечатление имам от тези, които съм пробвала.

# 326
  • София
kopche, този го поръчах и аз след тест в Сефора. Много ми хареса- слънчев и свеж е, но май не блести с Диорска трайност. Поне такова впечатление имам от тези, които съм пробвала.
'Ми аз по теб се подведох! Satisfied Викам си -сега, тествала го е момичето, друго си е някой да каже две думи! Макар че... още помня, че Сънчето го хвалеше.Thinking Ама сега, само сол не бях опитвала и ей, ме на! Реших и аз, че тук на морето, още сол ми трябва! Хаха! Swimmer

Това не е добре за трайността, защото при мен голямо разочароване бяха Joy и Miss Dior Blooming Bouquet от към присъственост и трайност...и не искам и тук да ударя на греда..

# 327
Момичета, този аромат няма убийствена трайност! 2-3 часа при мен, но пък е много красив! 🌺

# 328
  • Чукарландия
Момичета, този аромат няма убийствена трайност! 2-3 часа при мен, но пък е много красив! 🌺

От толкова цитати, изгубих нишката и не мога да навържа - за кой парфюм става въпрос: за Еликсира или за Туилито? 🤗

# 329
Моя грешка! 😊
За CHRISTIAN DIOR J´ADORE IN JOY, като коментар за трайността, която се дискутира в горните постове!
Очаквам Туили и аз да се включа във форумната мания Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт