Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 55 243
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Скрит текст:
Възползвах се, но поръчах 30 мл. за 32,60 лв.
леле, а 50 мл е  33.58лв, но с тия шипри е малко рисковано без проба.
Аз съм го тествала. Близък е по дух с Льо Роа Солей https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=en&u=htt … earch&pto=aue, но е по-лек и ефирен, усещат се повече цитруси е и цветен шипър, не е толкова страшен, харесвам го. Ако не се лъжа, го има все още в някои магазини на Дъглас и БЗ.

# 451
  • ново
Emag пак имат 20% на парфюми.

# 452
  • София
Аз пък след всичкото Иди-ми-дойди-ми с парфимо (пък чата не работи, пък на телефона вися поне 5 минути, мерси, пък не се знае срок за доставка с точност (а ми беше важно в случая), пък кода за намаление изтекъл), накрая поръчах каквото ми трябваше този път от друго място - на по-добра цена и ми го доставиха в рамките на час. Аз щастлив Heartbeat

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 11:25 от Elitsa_z

# 453
  • Чукарландия
Възползвах се, но поръчах 30 мл. за 32,60 лв.
леле, а 50 мл е  33.58лв, но с тия шипри е малко рисковано без проба.
А при мен показва 50 мл за 20,27 лв.

# 454
  • Балчик
Джема,с ретро уклон ли е,кажи 2 думи за аромата?
За мен не е ретро. Когато го пробвах за първи път в по-студено ми заприлича на Коко ЕДТ, може би, заради подправковото в него. Сега, в топлото не ги оприличавам много. Красив е и забележим, питат ме с какво съм. За съжаление красиво не мога да описвам.

# 455
  • Бургас
Бела, гледаш тестера, а другите цени са за продукта. Тестера е без капачка за съжаление.

# 456
  • Балчик
Бела, гледаш тестера, а другите цени са за продукта. Тестера е без капачка за съжаление.
Да, без капачка. Аз обаче имам 1 50-ца, продукт и с удоволствие за 20 лв взех без капачка. За спрян парфюм, макар и не скъп по принцип, цената е супер. Съжаляеам, че не добавих и мостра на ЕДТ варианта.

# 457
  • София
https://makeup.bg/product/205493/

Нали за този става дума?

# 458
# 459
  • София
И  на двете пише парфюмна вода. ЕДТ не виждам.

# 460
А дали тестерът наистина е без капачка? На продукта е от тъмно стъкло, а на снимката на тестера е същата, но светла. Джемма, ти тестер купувала ли си и без капачка ли пристигна, или сега ще получиш тестер? Аз напоръчах и шампоани, че отдавна се канех и взех продукт 50 мл, ама се размислих, че и тестера ще е с капачка, но... късно, платих даже с карта.

И  на двете пише парфюмна вода. ЕДТ не виждам.
Едното е тестер, другото продукт. Понеже стана дума първо за тестера, че е на нищожна цена. Иначе има и едт, но той е розов и няма нищо общо с едп.
https://makeup.bg/product/251547/

# 461
А дали тестерът наистина е без капачка? На продукта е от тъмно стъкло, а на снимката на тестера е същата, но светла......

Без капачка е тестерът. Няколко поста по-нагоре писах, обадих се и изрично попитах. Капачката според мен не е черна, така се е пречупила светлината при снимката.

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 13:33 от Sysly

# 462
А, пропуснала съм, Sysly! Hug Значи добре, че си избрах продукт!

# 463
  • Балчик
Сега поръчах тестера, имам продукт. Капачката е прозрачна.

За ЕДТ не ме разбрахте. Съжалих, че към тестера не поръчах и мостра от него, да го пробвам. Той е различен от ЕДП.

# 464
Различни са на Оцелота EDT и EDP, да. Лично аз предпочитам тоалетната вода, по-нежна и чувствена ми е. Парфюмната ми влиза леко остро и ретро, но базата е красива, топла и подправкова.

Общи условия

Активация на акаунт