Изпитани сайтове за парфюми - 27

• 54 709
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Той, да. За мен не прилича на Пантерата. Аз имам Лежерната, ми нямат нищо общо, а си обичам и нея. И сладък като сладък не е.
Най-точното определени е това на Sysly:
За пренебрежителните 20-30 лв., парфюмът в комбинация с бутилката ухае като за 300. И да ме прощават скъпарските марки, ама ги праща да се срамуват в ъгъла.

Не е наличен тестерът, аз не знам как и продукти има още.
Има мостра за по-нерешителните
https://makeup.bg/product/387668/

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 16:33 от Анонимен

# 676
  • виртуално
Аз тестера не го виждам, но тази красота не си заслужава да я гледаш без капачка.
50мл за 33.58лв продукт си е прекрасна цена

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 16:43 от Рапунцел.

# 677
На няколко места пише, че трайността му хич я няма. Не очаквам чудеса, но ако има едни 2-3 часа е добре, как е при вас?

# 678
А тестера не е ли наличен вече,че не го откривам?
Да попитам от мейкъп об аждат ли се за потвърждение
Скрит текст:
,че никак не искам да ми се обаждат..
И аз никак не искам да ми звънят и те не го правят, пращат имейл за статуса на поръчката.

# 679
Тази оферта ми се вижда също добра:
https://makeup.bg/product/499733/
Но парфюмът не е най-популярен, не се обсъжда често.

# 680
Аз тестерът не го виждам, но тази красота не си заслужава да я гледаш без капачка.
50мл за 33.58лв продукт си е прекрасна цена
Определено не заслужава да стои като обезглавен!
Мен вече в Мейкъп ме познават по гласа. Simple Smile Аз не се занимавам с профили и тем подобни, вдигам телефона питам, уточнявам всичко предварително и поръчвам.
Този път след като разбрах, че тестерът е без капачка, поръчах 30 мл. Обаче на малката бутилка капачката стои като сламена капела, някак несъразмерно, и се обадих още веднъж да ми го сменят с 50 мл. Дали е лудост моето, а!? Smiley
И не, не звънят за потвърждение, изпращат имейл, поне при мен така процедират.

# 681
На мен от Мейкъп ми звъннаха, може би защото ми е сефте при тях Simple Smile
А тестерът доста бързо го отнесоха, той съвсем без пари беше, и аз мислех него да взема
Заедно с дамския отнесох и един мъжки black sun пак без пари и за мен чудно парфюмче, особено на по-студено време Simple Smile

# 682
  • София
И аз в кюпа с едно 50 мл. животно на Салвадор Дали и Азаро (по-горе постнатото 30 мл) това второто го бях пробвала преди и ми хареса доста. Мислех си, че малки бутилчета няма да ми се понравят визуално, но го преглътнах с диорското отровно момиче. Слагам ги бебетата на преден план. Абсолютни сладурчета. Heart Eyes

# 683
  • Балчик
Разбуних духовете с този звяр, радвам се, че не съм сама в мнението си, че звучи много по-скъпо от цената си.

Иска ми се да си купя нещо напълно непознато, на сляпо, заради тръпката, но разумът ме възпира. Simple Smile

# 684
Ще взема да си купя и аз едно Бубу.

# 685
Отново 6+ за elfragrance, всичко безупречно + мостра! Даже, Yes, I am, въпреки, че пишеше, че е без опаковка, си дойде с тестер кутия и празен ход ❤️❤️❤️

# 686
tuali, моля те разкажи в другата тема за Стюардесата, ако познаваш Класик едп(т), еднакви ли са? И честити! 🌺

# 687
Дааа, тъкмо мислех да го направя. Цял ден съм с нея. Във възторг съм! И не, не са еднакви, на което се и надявах 😋

# 688
Здравейте,
Имате ли отзиви за Elinor.bg? Харесах си парфюм, който имам в оригинал 50мл. за 170лв, а там 75мл са 77лв...Менте ли са, реплики, имитации... заслужава ли си да рискувам? Апропо Simple Smile Харесах си няколко от там:) и сумата идва доста солена за да я дам за ментаци. Благодаря Simple Smile

# 689
Здравейте,
Имате ли отзиви за Elinor.bg? Харесах си парфюм, който имам в оригинал 50мл. за 170лв, а там 75мл са 77лв...Менте ли са, реплики, имитации... заслужава ли си да рискувам? Апропо Simple Smile Харесах си няколко от там:) и сумата идва доста солена за да я дам за ментаци. Благодаря Simple Smile
Сайтът си е достоверен, на първа страница е на темата. Преди около месец поръчах от там Открадната целувка на Картие, нямам забележки по парфюма.

Общи условия

Активация на акаунт