Къде в Бургас? (57)

• 54 904
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Здравейте, издирвам добра и внимателна козметичка за почистване лицето на тийнейджър. Водих го при една - почисти десет трънчета и хайде 50лв.
Доволна бях от Маргарита Гайдамакина, но звънях и не вдигна...може би не е в България.
Препоръчвам Студио Ева на ул. Дунав, отстрани на Механотехникума, няма да ви вземат парите на всяка цена, ще преценят дали изобщо е подходящо да работят по лицето. Изключително чисто е, момичетат много си разбират от работата.

# 211
  • Бургас
Здравейте,  ако сте си прали  калъф на матрак и сте доволни бихте ли ми написали къде , за да изперат и моя. Чудя се фирмите ,които перат килими дали вземат и калъфи.

# 212
Този калъф на матрак, ако се сваля и не можеш да го събереш в пералнята - можеш да го дадеш за пране в което и да е химическо чистене. Аз съм давала обемни зимни завивки за пране в химическото чистене в МОЛ Галерия.

# 213
  • Бургас
Здравейте,  ако сте си прали  калъф на матрак и сте доволни бихте ли ми написали къде , за да изперат и моя. Чудя се фирмите ,които перат килими дали вземат и калъфи.
Аз съм прала такъв калъф в химическото Белина еко на Демокрация  изпраха го добре

# 214
Здравейте, бихте ли ми препоръчали фризьорски салон за сплитане на рибена кост. Предпочитам около ж.к. Лазур или Център.
Благодаря! Simple Smile

# 215
Здравейте, някой ходил ли е до Бюрото по труда в близките дни? Разбрах, че е труден достъпа и се чака дълго, а ми предстои регистрация

# 216
Здравейте, бихте ли ми препоръчали шивачка за малки преправяния на дрехи, свиване, подгъв, такива неща, ако е възможно в района на център или Братя Миладинови.

# 217
Здравейте, някой ходил ли е до Бюрото по труда в близките дни? Разбрах, че е труден достъпа и се чака дълго, а ми предстои регистрация
На 14ти в петък ходих за подпис. Не се влиза директно през вратата, а отстрани по рампата. Аз ходих сутринта и пред мен имаше 4-5 човека. Охраната привиква по 2-3 наведнъж и за 30-40 мин бях готова. Ще кажеш на охраната, че си за регистрация и той ще ти даде да попълниш документа. 🤗

# 218
  • Бургас
Препоръчайте ми школа или учител по БЕЛ за 7клас,мерсиии.

# 219
Сестра ми ходи в Образователни технологии в 7 клас (преди 5 години) при госпожа Ана Иванова Илиева и бяхме много доволни.

# 220
И на мен ми ги похвалиха ,но  не зная кой вариант е по-добър.Учител или школа ?

# 221
  • Бургас
Здравейте, бихте ли ми препоръчали шивачка за малки преправяния на дрехи, свиване, подгъв, такива неща, ако е възможно в района на център или Братя Миладинови.
  за такива неща ползвам Живка ул Възраждане  N 17 тел 0895799228

# 222
  • Бургас
И на мен ми ги похвалиха ,но  не зная кой вариант е по-добър.Учител или школа ?
Ако детето е отличен, амбициозен ученик, тогава школата е добър вариант. Ще им дават големи домашни, то ще ги пише, и ако им ги събират и проверяват- нещата ще са добре. Но ако на детето му е трудно в училище, тогава самостоятелното обучение е за предпочитане, защото учителят непрекъснато "ще му диша във врата ", и ще се съобразява с индивидуалните му възможности.

# 223
Подкрепям казаното от armeria. Аз също ходих в група по Бел и после в 11 клас по химия (пак в образователни технологии). Виждаш и другите деца какви въпроси задават и какви пропуски имат и научаваш повече така.

# 224
  за такива неща ползвам Живка ул Възраждане  N 17 тел 0895799228

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт