На море в Турция - тема 68

• 85 236
  • 899
  •   1
Отговори
# 390
Чанаккале. А конкретно хотел - ние бяхме в Grand Ece Hotel, бюджетно и точно в централната част.
Чанаккале. А конкретно хотел - ние бяхме в Grand Ece Hotel, бюджетно и точно в централната част.
Оказа се, че няма да се качваме на ферибот. Ще минаваме по моста.
Кой мост...през Дарданелите да не би да е готов, нали 2023 щеше да е готов.

Вероятно, Измитският. Миналият октомври и ние не се качихме на ферибот, заради голямото чакане. Автобусите минаваха през Истанбул, Измитския мост и по новата магистрала към Измир и надолу.

# 391
  • гр Габрово
Не е той. Моста е  Осман Гаази. От Хасково се качваш на магистралата, минава се покрай Истанбул.

Вероятно, Измитският. Миналият октомври и ние не се качихме на ферибот, заради голямото чакане. Автобусите минаваха през Истанбул, Измитския мост и по новата магистрала към Измир и надолу.
Да точно.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 21:48 от AnMary

# 392
Е, в първоначалния въпрос въобще не се спомена маршрут, затова автоматично заключих, че ще е през Дарданели те.

# 393
Аз искам да продам моята почивка за Лара, Анталия от 02.10. с автобус от Бургас.Ако някой проявява интерес да ми пише на лични за повече подробности.

# 394
  • Варна
но аз държа да има възможност да се кара кайт/уейк , ще уча и нея. По-скоро сме спортисти и двамата и сме ок да има екстремни спортове. Да има хубава кухня -морски деликатеси, би било супер!
Тя е доста запаленна по турската кухня, вманиачена е по баклавата, така че ако има някъде такива майстори на баклавата, би било супер да погледаме и тестваме!

Основно кайт се кара на Гьокчеада Simple Smile Морска храна и баклава бол Simple Smile 4 и 5* хотели няма.Има няколко хотелчета , но основна се отсяда по пансиони(има и доста добри) , по апартаменти , хубави бунгала има на плажа на сърфистите , там е и езерото за кайт Simple Smile Обади се на ЛС да ти разкажа подробно.

# 395
Споделете моля какви приложения за навигации ползвате за offline режим при пътуване. Че нещо се колебая каква да изтегля, или ме насочете за сервиз където да отида да ми качат карти за Турция, на навигация Гармин. Търсих и в Интернет, но и цените им са доста високи.

# 396
  • Русе
Споделете моля какви приложения за навигации ползвате за offline режим при пътуване. Че нещо се колебая каква да изтегля, или ме насочете за сервиз където да отида да ми качат карти за Турция, на навигация Гармин. Търсих и в Интернет, но и цените им са доста високи.
HERE We Go. Две години поред ходихме с нея до Кушадасъ и обратно. И из Одрин два пъти ни е водила.

# 397
HERE We Go. Две години поред ходихме с нея до Кушадасъ и обратно. И из Одрин два пъти ни е водила.
Благодаря към нея съм се насочила. Ще инсталирам.

# 398
  • Варна
Какъв е тоя offline режим ? Може би питате за някакво приложение на телефона което е през мобилен оператор и черпи трафик в активен режим.Вградените навигации в съвременните автомобили , навигация Гармин и подобните са автономни от нета , свързани са само със съответния гпс спътник и не черпят трафик , съответно и пари.Двете неща не бива да се бъркат.Навигационните системи няма как да не са свързани със спътника , иначе  как да знаят къде се намирате и да ви насочват и  управляват независимо от мобилните оператори и интернет пространството. На повечето картите за Турция са добри и работят добре и едва ли имат нужда постоянно да се обновяват . Все пак всички навигационни системи правят тъпотии понякога Simple Smile Някакви карти в offline режим да ви управляват е все едно хартиената карта да ви говори Simple Smile HERE We Go си е навигациона система безплатно приложение на Гугъл също може да работи само с гпс без мрежа и съответно без пари подобно на навигация Гармин и тя си е безплатно и постояно обновена Simple Smile , там риска е ако разчитате на батерията защото гпс на телефона я изтощава , но това става като ходим пеша защото когато сме в колата тя си е включена в запалката Simple Smile

# 399
  • Русе
Не, не черпи трафик. Работи, без да си свързан с мобилна мрежа, а само с GPS сигнал.

# 400
  • Sofia, Bulgaria
Още един глас за HERE We Go. Имайте предвид, че оптималните маршрути са през новите магистрали, мостове и тн. тоест доста по скъпо става пътуването. За да го избегнете това може да си го направите на точки и след достигане на определената точка отивате на нова точка и така до крайната цел.

# 401
  • София
Още един глас за HERE We Go. Имайте предвид, че оптималните маршрути са през новите магистрали, мостове и тн. тоест доста по скъпо става пътуването. За да го избегнете това може да си го направите на точки и след достигане на определената точка отивате на нова точка и така до крайната цел.
В настройките може да даде без магистрали(платени пътища). Много е добра Here.

# 402
  • Варна

Освен това много често има имена на градове, които се дублират.

# 403
Sygic уникална навигация,сваляш си приложението и след това коя държава искаш нея си сваляш в самото приложение,много добра!!

# 404
Охх, нз проблемите не спират. Тъкмо светлина и хоп пак объркано. Спрямо вчерашната заповед, която ме сюрпризира. Аз разбирам че чужди  граждани от  трети страни, могат да влузат в страната ни без карантина, ако имат  Psr отрицателен, но само по конкретна причина - сезонни работници, административни такива и др. Та тази заповед как да я тълкувам, че днес трябва да потвърждаме резервацията и превеждаме сума. Сега какво пак да правим.

Общи условия

Активация на акаунт