Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 57

• 24 438
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мими,  много гуш Heart дано е добре красавицата ти Heart И да стихне този ужас!
Мм ме кара да резервираме , аз още не съм убедена , че е разумно !
Вангобче, разбирам я! Ще се успокои като я приемат! Тук ли иска да остане, или при батко   си? Четох я заповедта , много неприятно за подготвилите се! Ще се намери вариант , но и нерви ще се изхабят....

# 61
  • София
Мимчо, 😍😘🥰целувам те  и стискам палци! 🍀🍀🍀
Ничия,😍 тук. Иска да ти става колежка 🤗. Обмисляше и право, но като гледа майка си бързо се отказа 😊😊.

# 62
Ох, момичета, страхотен е Созопол и мамината работливка в синя ризка, поличка и шалче...господ да ни пази всички!

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 19:45 от mimi.7299

# 63
Мими 😘 много красиво, мноого! Да е здрава Ивето, теб те гушкам много, и при нас има пак с положителен резултат 😢
Вангоби 😘 наистина е много гадно, дано се намерят някакви варианти, и успех на Дорито!
Иринита 😘 абе и след разтривката може да е имало романтика 😜🙃
Ничия 😘 радвам се за дечицата ти
Да дам Утчет : Вчера не съм вечеряла, днес също не съм яла,  пих мазно кафе в 16.30, а ще вечерям риба на скара със салата.
Прекрасна вечер!

# 64
Благодаря ви момичета, надявам се на чудо и да няма зарази...! 🤔

# 65
Благодаря за темичката.

Всичко ще е наред, Мими!

# 66
  • София
Добро утро
Днес пак + 0.200 Rage
Ще внимавам о и в да са еднакви ! От вторник включвам и ходене пеша до работа! Очаквам и мц , така че най- вече заради това е +, защото си спазвам грамотите!
Днес белтъчини, имам печени бутчета, ще правя и пиле- лютика. Тъкмо пека чушките!
Хубав ден бандичка!

# 67
  • София
Добро утро,
Ничия, задържала си водичка. Помня, че аз втория месец нищо не свалих, а третия много. Нормално е да има задържане.
Аз въпреки Ф-то от вчера съм -800 гр. добре е. За днес мисля да карам на яйца, а за закуска диня.
Мими, разкошен Созопол.
Инджи, Purple Heart снощи си е променил заповедта. За сега се прибира, но да видим какво ще стане.
Сисонче, как си? Оздравя ли?
Прекрасен и слънчев ден на всички!

# 68
Привет.

По - добре съм, благодаря. 🥰

Сготвих 100 ястия от рано и вече се отдавам на релакс и разходки. Хубава неделя!

# 69
  • Русе
Вчера - череши, плодова салата, за вечеря - патладжан и тиквички на грил + домат и краставица, 100 гр. ядки през деня ... Май съм прекалила - ден +500 г. (разлика от 4 дни) Sad
За днес
з - череши, о - агнешко на фурна, в - салата със сирене и таратор

# 70
  • София
Здравейте банда Hug

Чета ви с огромно удоволствие, но просто тези дни всичко при мен е на бързи обороти и не успявам да се разпиша.
Записах малката в първи клас. Не в желаното училище, тъй като не я приеха в него, нищо, че брат ѝ е ученик в 7 клас, но отидох в близко до нас училище поговорих с учителките и ми се видяха готини хора. От тези, които хем ще запазят детското в моето палаво момиче, хем ще я  натиснат, когато е нужно да положи повече усилия в ученето. Училището е с иновативно-целодневно обучение с 2-ма преподаватели, без занималня е. Няма да си носят раниците в къщи и домашни няма да имат. Имат въведен предмет Приказен свят-ще четат приказки, ще ги разиграват и т.н. Силно се надявам да е нашето училище, защото вярвам, че е много важно учителя да събуди любов към знанието в учениците и те да ходят с удоволствие и нетърпение на училище още от 1-ви клас.
Утре синът ми е на матура. Много е притеснен, цяла седмица не спи и обикаля нощем апартамента, а от вчера само лежи и не излиза от стаята си. Никога не съм го притискала за изпитите и не мога да си обясня поведението му. Опитвам се да го успокоя, че това е матура след 7 клас и като не се получат сега добри резултати просто за следващата ще положи повече усилия. Аз не се притеснявам за знанията му, защото в школата е с най-висок успех и резултатите му са от 85 точки нагоре, просто това притеснение ще му изиграе лоша шега.... Адски много иска да учи химия и засега се е насочил към НПМГ и непрекъснато смята какви точки му трябват за влезе там.
Разписах се Grinning

Диетата върви.....по-бавно отколкото на мен ми се иска. За 3 седмици -3 кг.
Ето и от мен едно меню
З-банан и кафе
О-ориз със зеленчуци и салата краставици и домати
В-леща и салата краставици и домати

Хубав и слънчев ден на всички! Hug

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 15:57 от milensky''

# 71
Миленски, стискам палци за младежа, чудесно училище е избрал! Племенникът иска там с физика...ще стискам и за двамата! 💗

# 72
Миленски 😘 стискам много за момченцето ти да се представи добре и да учи там , където иска! ❤
Вангоби 😘 радвам се, ще гушкаш 🤗🤗🤗🤗 
Аз снощи освен рибата  салатата изядох към 20 череши 😢
Днес ядох:  З - мазно кафе; О - угодих си на душичката - пържени тиквички с киело мляко, сметана и чесънЧИ 😜 В - пилешки крилца на фурна, мариновани със соев сос, горчица и зехтин и салата.
Хубава вечер и успешна нова седмица! ❤

# 73
  • София
Миленски, 🍀🍀🍀 много силно стискам всички палци за детенце и утре и в сряда! Дано да е спокоен!
Деско, по- соленки е било и заради това е плюса, ще падне.
При мен днес рязка промяна в плана:
О. Три тънички филийки черен хляб със сирене, домат и моцарела(печенки на парти грила)  + купа таратор. Вечерята беше купа таратор. Сърбам чай сега и дано да не огладнея.
За утре се мъдрят вече в кутийте зелена салата с краставица и царевица, две филийки черен хляб и яхнийка с картофкии и зелен БОП. Вечерята ще е същата без хляба. И за въглехидратния съм почти готова печени чушки с доматен сос.
Инджи, 😘😘😘 дано. 😊😊😊
Прекрасна да е вечерта ви, а и спокойна седмицата, приятелчета!

# 74
При мен яденето беше
З кафе със сметана
О пиле с ориз и краставички
В три парчета диня и сирене кибритена кутия
Вангобиии, гладна съм, чай ли да варя?

Общи условия

Активация на акаунт