Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 57

• 24 442
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте Hug
Иринита, браво на отличничката! Blush
Курдов, Hug
Ничия, честити придобивки Grinning
Инджи, какви са тези прекрасности, хм? Stuck Out Tongue Winking Eye Дай по-точни рецепти Blush
Аз съм ето така (кг не мърдат въпреки режима, поне "пейзажа" сменям):
Скрит текст:

Хубав ден на всички Hug

# 661
  • София
Оф ситемата ни е Халифакс.
Скрит текст:
ЛЛ казал на момичето да се изследва, нито я насочил, нито нищо. Висяла няколко часа пред Рамос и не издържала. Сега разрових и се оказва, че трябвало да се уведоми РЗИ те да я изследват. Така, че още поне ден ще се чудим какво е. Обаче се появи и нямамво инфо, че някаква тръба била се изливала на Болата, а те и там са били на плаж та може и да е лепнала "летен вирус".

# 662
  • София
Жгмъц, в аптеката до нас продават бързи тестове.сигурно и на други места ги има. Не е най- надеждното естествено, но все пак, може да помогне.

# 663
  • София
Благодаря...
Не е никак надеждно, не искам фалшиво успокоение.

# 664

Добро утро Hug.
Чака ме цял ден в колата ,пишете да има да чета Grinning.
В събота сме на голяма сватба,много ми е гадно,че няма как да не отидем,много са ни близки.200 човека,в затворено помещение,събрани от по света и у нас Cold Sweat...да повърнеш е малко!Огромна безотговорност,супер съм възмутена!
Жгмъци дано е летния!

# 665
  • София
Добро утро!
Мамексита Heart  дано всичко е наред !
Аз съм се опнала пред печката и пека чушки ! Ще правя лютика!
Хубав ден и спокойно пристигане! И на Мамексита и на всички , които ще минават през блокирани места!

# 666
  • София
Добро утро,
Мамексче, грабвам кафето и ягодките 😍. Дано всичко е наред на събитието в събота 🍀
Жгмъцко, вярвам, че не е това, а и стискам палци. 🍀🍀🍀
Ничия, Инджи, добре съм 😍. Другата седмица ще кажат какво щесеправи.
Долче, чудни ноктенца.
Друго не поВня. Прекрасен и усмихнат ден на всички. 😊

# 667
Добро утро!
Мамекс приятен път...и ние събота сме на масов ивент, и ние няма как да не отидем...! Притеснено ми е...
Днес първо ще ида да се изкъпя на морето и после имам да свърша някои неща...и косата ми е за къна!
Вангобиии, дано се разминат нещата, стискам палци!

# 668
  • Бургас
Привет, бандюшки!

Аз ще поработя малко до обяд. После очен доФтур, и в 14,10 живот и здраве - гушканееее!
От понеделник съм заявила отпуска!

Мамексче, аз също много се дразня на безотговорността. Доста изпростя народа!!!
Скрит текст:
Миналата седмица си говорихме със съседите на вилата на тема сватби, защото и малката им дъщеря се сгоди. Т.е. двете в една година и предстоят сватби. Та, кви са тия 150-200 човека??? Кому е нужно толкова пари да се хвърлят на вятъра. Не знам. Ще видим какво ще ме чака и мен.

Ничия, не е ли ранко за лютеница?? Thinking Божеее, ти пишеш лютика, аз чета лютеница... Гладна кокошка - просо сънува. Sweat SmileА иначе, моята Силванка обожава аромата на печени чушки.
Жгмъци, настинало е магаренцето. Ще му мине Two Hearts

Днес прочетох нещо много добро!
"Винаги намирай за какво да си радостна. Ако трябва, измисли си радост. Това е най- добрата подправка за живота. А той е такъв, какъвто е.“
/от книгата „ Филипините - седем урока на сърцето“ на Валентина Димитрова/

Желая ви радост, обични мои!
До после, по някое време Two Hearts

# 669
  • Калифорния, САЩ

# 670
  • София
Днес сутринта пак не му беше добре на детето и вече чакаме резултатите от тестовете! Стискайте палци, дано са настинали децата!

# 671
  • Стара Загора
Жгмъци стискам!

# 672
  • София
И от мен стиснати палчета, Жгмъцко 😘🍀🍀🍀.

# 673
  • София
Жгмъц, дано всичко е наред Flowers Four Leaf Clover стискам палци !

# 674
  • Русе
Иринитко, да ѝ е честито на прекрасната Николая! Не че съм се съмнявала в крайния резултат Simple Smile съжалявам, че има такива колеги, които вместо да подпомагат младежта се опитват да подрежат крилцата ѝ Sad
Жгмъци, как е Искрен? И аз съм на мнение, че бързите тестове не са добър вариант, още повече, че често дават и обратната информация - наша колежка я бяха хоспитализирали с детето, заради фалшив положителен бърз тест ...
Мамексито Hug това твоята закуска ли е Wink Дааа ... за съжаление напоследък се сблъскваме с всякакви ... безумия ...
Вангобче, радвам се, че си добре, ще чакаме и още хубави новини Simple Smile
Аз оживях след настинка, ММ също (само е с много секси глас Grinning) и ... утре пътуваме за около Созопол. Предплатихме преди 2 седмици с приятели, надявам се всичко да е наред.
И нещо новичко от вчера Wink
Скрит текст:
и май е време за следобедно кафе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт