СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24

• 34 951
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
Родопи, борова гора, дървена къщурка, кончета и аромат на билки.
Това ми трябва.
Да ми се калибрира главата.

# 136
  • Някъде в Европа...
Ей, Богу, ако детето ми звънне в понеделник, че не го пускат да влезе заради това, че термометърът е показал нещо грешно, ще "взривя" училището, честно...В целия град ще се чуе.....Ще отида на място и ще събера цялата управа на града, барабар с РУО да ми доказват, че термометърът им е верен....и ще звъня наред по всички телевизии...
Побъркаха ни с недоизмислени глупости....

# 137
  • гр.София

При нас директорката на онлайн родителската среща каза,че болни деца няма да се допускат на изпит.

Егати,какъв разнобой е във всичко!

Честита дъщеричка на Мария и семейство!
 Мама Мони,чудесна ти е прическата!

При нас ги искат до 8.30 в училище.  Какво е това в 7.30 ?

# 138
  • София
Биси, и оммммм! Simple Smile

# 139
Според моето дете се пишело
Заглавие
автор
дидактическа задача
Спокойно децата ни са подготвени и информирани!
Щом му направи впечатление указанието от просвета за проверка на черновите, явно е взел да чете с разбиране! Ха дано!

За 90-те точки не видях кой го написа, но вероятно сме от едно училище.. Не можело да е по-малко..
По повод болните деца- като го върнат с какво после доказваш, че е върнато детето, че да може да имаш претенции към МОН?

# 140
Според майка е напълно ненормално да се притеснявам по този начин за НВО и непрекъснато да измислям всевъзможни гадории, които могат да се случат.  И тя е на мнението на любимия внук, че училища в София колкото искаш, все ще учи някъде. Всеки си намирал път. Винаги ми е казвала, че насила хубост не става и продължава да твърди, че хората в крайна сметка си намират нещо, което им е интересно и си го следват.
И на мен Родопите ми бяха цел след НВО, ама там взе застава по-страшно от София. Ако не вали, май ще потеглим към околностите на Дряново. Големият обаче най никъде не иска, чакал да мине НВО, за да си е тук с приятелите. Даже и море ни отказва, щял да стои при баба и дядо...

# 141
Търсих инфо, но не можах да намеря - допълнителни листа белова могат ли да се получават по някакъв начин?
Учителите не можаха да отговорят на въпроса - показаха ни окомплектовката от миналата година.
Може би не сте търсили в темата. Не, не могат.

# 142
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мони, честита прическа! Страхотна е!
 Аз онзи ден направих рекорд в салона- престой от 8.30 до 15.30.  Умрях!

Не мога да повярвам, че дойде моментът на изпитите. Сякаш беше вчера като четях миналата година седмокласната тема.

# 143
  • София
Като че ли бих предпочела да е догодина и да сме в осмокласната. Simple Smile
Сигурно се забелязва, аз съм много зле всъщност; с тотално потънали гемии, с всякакъв възможен резултат от НВО от много добре до много зле, и за капак с изрични указания, че децата трябва да са с маски на изпита в нашето училище (за тези, които ме питаха на лични къде сме - не идвайте тук).
Ужас.

# 144
И аз съм така. Спокойно. И това ще мине. Още малко.

# 145
Аз съм в същото състояние. А юнака е спокоен. Даже ме ядосва понякога като каже" каквото токова". Но май е прав, той трябва да е спокоен, защото като се паникьосва ще ставане по голяма беля.

# 146
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ема вече изкара един изпит с маска и течащ нос, така че това в момента не ме притеснява. Не съм й правила инструктаж за нищо, в училище ще им обяснят. Не искам излишно да я напрягам и да я объркам.

# 147
  • София
Аз освен да се оплача, че последните две седмици го играя пъдар, за да учи... Просто го прави само, когато съм в стаята с него. Така се изнервих, че го питах и гадже ли ще трябва аз да му търся...

# 148
Не съм й правила инструктаж за нищо, в училище ще им обяснят. Не искам излишно да я напрягам и да я объркам.
И правилно. Ако не си наясно какво да й кажеш, може наистина повече да навредиш, отколкото да помогнеш.

# 149
  • София
Ако ще ви успокоя, и аз съм в някаква криза вече. Старая се да не го показвам пред детето.
Ние имаме копие на служебната бележка, което ще носи в деня на изпита. Инструктаж от днес - да си носим прозрачен плик за багаж, болни няма да се допускат, да са в училище до 08.30.
Малко статистика - от миналите години кой от двата изпита е с по-високи резултати като цяло за всички деца?

Общи условия

Активация на акаунт