СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24

• 34 534
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
И моята ми се обади.Доволна е .Каза ,че теста бил лесен и с преразказа се е справила 😊😊

# 706
  • Отвъд алеята зад шкафа
На Ема снощи късно учителката от училище беше писала в групата на класа, че тази година не трябвало да пишат името на текста като заглавие, а директно да пишат преразказа, но им беше казала да слушат какво ще им кажат квесторите все пак.

# 707
  • София
Девойката ми звънна. Доволна е много. Дано на всички деца им е било лесно.

# 708
По Канал 3 в момента дават пресконференцията на МОН.

# 709
  • София
Синковец се обади също - доволен е от себе си, което на този етап ми е най-важното

# 710
  • софия
БТВ са се застопорили пред нашето училище, видях деца от класа Simple Smile

# 711
Още не се е обадила...Disappointed
Каква точно е била тезата, освене че се е паднало "На прощаване"?

# 712
  • София
И моята не е написала заглавието на преразказа, защото така им казали квесторите. Лесен ѝ е бил преразказа и приключила 30 минути по-рано. Драскала доста... тя има тоя навик. Добре, че мина тоя изпит, сега ще си отдъхна и аз.
Теста е бил лесен и според нея. Жалко, сега и минимални грешки ще имат голямо отражение. Но каквото - такова.
Много се смея с бисерите от миналите години, които слагате  Simple Smile

# 713
И нашият се върна доволен. За заглавието, специално квесторите са ходили да питат дали да се пише. Решението е били НЕ, направо започнали да пишат. Името си са го написали с Първа главна и после малки букви - четливо! С униформа е имало деца, нашия не беше, но не е било проблем. Доволен беше че е познал героите, защото заради брат му е слушал материала от 6 клас Simple Smile)) За тезата единствено не се е сетил, че "На прощаване" е поема и е писал стихотворение. Тезата е била  "Като брата си ще станат, силно да любят и мразят"
Времето му е било напълно достатъчно и в двете части.

# 714
  • София
Според мен, при лесен тест важни са тезата и преразказа, а именно там най-добре се вижда езиковата грамотност (слабо място на моя синковец). Така че пак си има диференциация.

# 715
Допускат ли се корекции на изпитната бланка? Моята е тръгнала да пише 25-ти въпрос на мястото на 17-ти или обратно...толкова стресирана беше и ето. Викала е комисия, така са и казали, написала е вярното после, ама ми е ужасно притеснено. Ужасни квестори са имали, съвсем се е гипсирала

# 716
  • София
Детето се обади, спокойна звучеше.
Момичета, аз изчезвам за известно време. 😊
Самоспирам си всякакви социални мрежи, че вече ми е на ръба на оцеляването нервната система.
Ще ви чета отвреме навреме, де. 😁

# 717
  • Отвъд алеята зад шкафа
"На прощаване" не се ли води елегия? Макар че за всички поетични произведения и "стихотворение" би трябвало на е вярно.

# 718
Синът ми се обади точно в 12 часа. Каза че теста е бил горе доло лесен и това е. Събрали се със съучениците(най-после от толкова време) и ще постоят до по късно. Един мина остава още един, а за нас математиката е по трудна. Днес ще разпуснем и от утре почваме пак.

# 719
  • Някъде в Европа...
И моят се обади - много доволен, смееше се, каза, че било лесно и имал чувството, че теста го бил правил 😵 (явно някои въпроси съвпадат с въпроси от всичките тестове, които изреши, знам ли...). Отивал да кара колело като за последно с неговото (в четвъртък ще пътуват за Перник да разменя с приятел неговото колело, плюс доплащане, за колело - мекица - каквото и да значи това...Знам само, че с него се скачало повече 😲😀
И друго хубаво за мен, отпреди 20 мин - ТА ми писаха да си изпратя банковата сметка, за да ми върнат парите за неосъществената почивка в Египет в 12 м срок и ще ми изпратят и документ за задължението си. За това се борех цели 3 месеца, с много нерви и множество мейли...До последно ме убеждаваха за ваучер или смяна на дата, които аз категорично не искам...
Как в един ден се случват хубави неща, за които съм дала толкова труд и нерви...😀. Направо летя. Каквото и да е направило детето - важното е, че е спокойно и не е разочаровано от себе си. Чакаме математиката...

Общи условия

Активация на акаунт