СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 24

• 34 956
  • 773
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не е палче, а показалче и сочи към информацията за изпитите Simple Smile

# 601
Ох , каквото-такова , здраве да е ! Аз пак не на място , но...при тези , които има ред за оли по химия/физика -така ли изглежда ? И защо при изпити палчето е надолу ?...Ужасна съм , знам , ...
Скрит текст:

Да, така изглежда.
Не е палче, а показалче Simple Smile)))

# 602
Чета в нета, че няма да са на модули. И че посл.задача е да създадат текст - преразказ ли имат предвид?
Силно препоръчвам да не се четат статии в медиите. Да, създаването на текст е преразказът. И да, изпитът не е на модули. На части е.

# 603
Значи ако тезата е от "На прощаване"...да давам Маша под наем предизпитно. Да ви припомня Joy

Скрит текст:

И един единствен залог имаме за това произведение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 604
  • софия
Дикси, почвай да правиш пищови за математика - задача за движение, за работа, друга и пускай Маша да се разходи.

# 605
  • София
След октопода, който познаваше фултболни мачове, имаме котка, която познава изпитни тези Simple Smile

# 606
  • София
Дикси, вземам я след 4 години!

# 607
  • София
Ако може котката да заобиколи задачите за смеси и сплави Simple Smile

# 608
Като навържем и силният женски образ ( на майката) от ретроградната Венера, и адвокат Христо Ботев от сутринта...той отговорa ни е бил пред очите, хахаха
Развеселих се Joy

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 11:20 от Дикси

# 609
Благодаря момичета , знам че не съм у ред , но...
Чакаме Маша да покаже математиката Wink

# 610
Чета в нета, че няма да са на модули. И че посл.задача е да създадат текст - преразказ ли имат предвид?
Силно препоръчвам да не се четат статии в медиите. Да, създаването на текст е преразказът. И да, изпитът не е на модули. На части е.
Спирам да чета. Модул и част не е ли едно и също?

# 611
Дени, че то кой е у ред в момента:-)

# 612
  • софия
Едно и също е, не е по врат, а е по шия.

# 613
  • Някъде в Европа...
Току-що по радиото казаха, че в 12 ч в МОН почва пресконференция за завършването на уч.година и промени в закона за предучилищното образование...

# 614
  • у дома...
В сряда сутрин дайте да се разпределим кой коя телевизия ще гледа, дано да има и за математиката нишан. От цялата схема най-много не ми харесва, че резултатите от първо класиране ще излезнат на 13 юли.

Общи условия

Активация на акаунт