Май само ти се чувстваш достатъчно зряла за това?
Едно е да искаш, друго е да се чувстваш готов. Гаджето ти щом се е съобразил с баща си, значи е счел, че човека има право. Според мен един мъж, ако е готов ще убеди баща си ЗАЩО смята, че е зрял да живее заедно с приятелката си, а той явно не го е направил. Това е моят начин на мислене.
): Направете си бебе, роди го и си го отгледайте. В крайна сметка няма да стане нищо кой знае какво лошо, най-много да закъсате финансово, но и това не ми се вярва, щом имате родители, на които можете да разчитате. А и да си млада майка си има своите преимущества 

): Направете си бебе, роди го и си го отгледайте. В крайна сметка няма да стане нищо кой знае какво лошо, най-много да закъсате финансово, но и това не ми се вярва, щом имате родители, на които можете да разчитате. А и да си млада майка си има своите преимущества 

и е добре да търсиш такава посока, дори и да изключим въпроса с бебето. Просто за теб самата е важно.
Поне не и по начина, по който го искаш ти.
Поне не и по начина, по който го искаш ти.
и е добре да търсиш такава посока, дори и да изключим въпроса с бебето. Просто за теб самата е важно.

Че не питаш и не искаш да знаеш какво всъщност изпитват другите около тебе. Интересува те само и единствено какво искаш ТИ и пречупваш всичко през твоята призма. Което е напълно естествено и се случва на всеки, но води и до много проблеми...
Форума наистина е много заразителен - дали да не си родя аз трето се питам 
Препоръчани теми