Пловдив - 6

• 15 060
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Кремена - ходим в домовете около Пловдив - Зелениково, Наречен, Калофер. И в тези в Пловдив. Дотолкова са ни възможностите.
А за дома - ами ние бяхме вътре - и при децата бяхме - не съм останала с впечатление, че нямат нужда newsm78 Всички имат нужда от дрешки. Като оборудване са добре наистина, особено баните и тоалетните им бяха ремонтирани от спонсори и бяха много добри. Не зная от къде ти е информацията, но следващия път те каня да дойдеш с нас да се увериш лично  Laughing

# 181
Ами счетоводителката ми е много добра приятелка и от нея знам,че дома е много добре,че всичко е скоро ремонтирано.Думите и специално за храната им са: ПОвярвай ми и моето дете не яде такава разнообразна храна" Лично Милен Велчев ходи там много често-не с политически цели,а просто е взел дома под крилото си и приема децата присьрце.
 Просто си помосилих,че има по-ниждаещи се места. Peace

# 182
Коала, когато ходиш при кмета да незабравиш за" градинката" между блоковете на ул.Тодор Влайков "и ул."Добри Войников".Такава мпъсотия е ,че може да се конкурира със Столюпиново.Сложи ли са две разбити катерушки .Пълно е с бълхи и няма едно кошче за болкук.Кварталните кучета го използват за тоалетна. newsm61 newsm61 newsm61
Ако поставят плочки, кошчета и нови пейки ще се превърне в най-хубавото място.

# 183
  • Пловдив
Ами счетоводителката ми е много добра приятелка и от нея знам,че дома е много добре,че всичко е скоро ремонтирано.Думите и специално за храната им са: ПОвярвай ми и моето дете не яде такава разнообразна храна" Лично Милен Велчев ходи там много често-не с политически цели,а просто е взел дома под крилото си и приема децата присьрце.
Kremena

# 184
  • Пловдив
Kremena нямам против това, което си писала може и така да е, но аз видях друго с очите си - скъсан балатум, не много добре облечени деца, нямаше кой знае каква мебелировка и най-вече децата са жадни за внимание, което е най-важно. Ще продължаваме да ходим там и в другите домове около Пловдив. Не сме се съсредоточили само за тях естествено.

# 185
  • Пловдив
Коала, когато ходиш при кмета да незабравиш за" градинката" между блоковете на ул.Тодор Влайков "и ул."Добри Войников".Такава мпъсотия е ,че може да се конкурира със Столюпиново.Сложи ли са две разбити катерушки .Пълно е с бълхи и няма едно кошче за болкук.Кварталните кучета го използват за тоалетна. newsm61 newsm61 newsm61
Ако поставят плочки, кошчета и нови пейки ще се превърне в най-хубавото място.

Напълно те подкрепям   bouquet

а иначе - ново тату на кръста -  ей го на /че като те знам, кога ще дойдеш,  ... може и ново да има до тогава/
http://img146.imageshack.us/my.php?image=picture225jt1.jpg

Малеееее Ники супер е новото тату smile3501 smile3501 smile3501. Браво на тате Митко страшен подарьк.

newsm03 newsm48 newsm51 newsm51 newsm51

# 186
  • Пловдив
Хайде да побутнем малко темичката напред, че нещо много изостанала  Grinning
Черпя всички по случай рожденния ден на бебка, днес става на 1 годинка 4470

# 187
Честита ви годинка, Хуба Буба!

Здраве, радост и късмет на малката Стелла!

# 188
Честито на малката Стела и на цялото семейство.Много здраве и щастливо детство.А мама Буба къде се изгуби толкова време,не че аз пиша редовно,ама чета когато мога.
  newsm59
Мами от Кършака,препоръчайте ми добър педиатър в района на панаира и Брезовска.Моя приятелка чака бебче през октомври и има нужда от препоръки. preggo stork-boy

# 189
Момичета, черпя днес, че съм именничка Mr. Green
  party023 beer Wine Glass cook cook
Адашке Камбанска, честит празник и теб, весело празнуване!  bouquet  bouquet  bouquet
Вчера рождения ден на снахичката Стелла беше чудесен, а тя - принцесата на тържеството Heart Eyes Да расте здрава, красива и послушна Hug Дано Бубето да пусне снимки да видите какво парти беше Peace
Тейлър, аз съм точно в този район и съм доволна от нашата педиатърка, която ни е и JP - д-р Васка Кръстева от "Вива" на бул. "Дунав". Ако твоята приятелка се интересува за координати - пиши ми на лични Peace
Весел ден на всички  Hug

# 190
  • Пловдив
Честит имен ден на Вяра, Кабранска и LSS момичета да сте живи и здрави и мноооооого щастливи. Да отгледате дечицата си с много любов и после да са ви гордост!!!
Честит празник и на всички други именнички, които не знаем, че празнуват заради никовете с които се познаваме Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 191
Taylor,ние също ходим на консултации при д-р Кръстева във "Вива" на бул."Дунав".Много съм доволна от нея.Телефонът на "Вива" е 951147, а моб.тел.на педиатърката е :0889238390.

# 192
ЛСС, Кабранска, Вяра

честит имен ден! Да са ви живи и здрави имената, момичета!  bouquet

# 193
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, МОМИЧЕТА! ДА СТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 194
  • Пловдив
Честит Имен дена на всички празнуващи днес! newsm51 newsm51 newsm51

Момичета, мой познат търси квартира около Аграрния университет, по възможност в Каменица за около 50-60 лв., ако някой знае нещо ще може ли да ми пише на лични? Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт