Пловдив - 6

• 15 051
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви за милите пожелания и макар и със закъснение да честитя именния ден на останалите именници/май тафтология стана,ама по-това време нещо не ми се удава мисленето/...и честит рожден ден на Стела на Хуба Буба/с още по-голямо закъснение/.

Момичета,гледам нещо се излагаме с организацията на Общофорумската среща-дайте малко по-сериозно...Ако някой още не е прочел да види поне за какво става дума/Коала е дала линк по-надолу/

# 196
  • Пловдив
Честито момичета!!!!!!!!! smile3525 newsm51
Да сте живи, здрави и винаги обградени с много любов и щастлив детски смях!!!

# 197
И от мен честито на всички празнуващи, независимо от повода, пък макар и на патерица.

Имам питане към вас, мили мами!

Някоя от вас или по-големите ви деца, посещават ли закритите плувни комплекси в Пловдив!

Интересуват ме условията, има ли курсове и пр.

Ще съм благодарна за всяка информация.

А имате ли идея за заниманията, които се провеждат в онзи център за работа с деца, до Семинарията?

# 198
Джони,предполагам ,че поздрава беше за мен и благодаря,както благодаря и на всички останали, които ме поздравиха даже и да не ме познават. Да ви се връща момичета!!!
Малко питане за срещата  - има ли някаква определена цел или само опознаване,в смисъл дали присъствието на деца ще пречи ли за провеждането и.Ако не изникне някакво "форсмажорно" мероприятие сме на срещата.

# 199
  • Пловдив
Здравейте, имам следното питане /понеже търсачката в момента не работи/ - някой знае ли телефон на частна  кухня от която евентуално мога да поръчам храна за дъщеря си през предстоящите почивни дни? Зная че е било обсъждано в отчетната тема но в момнета не намирам нищо.
Предварително ви благодаря  Hug

# 200
  • Пловдив
Джони,предполагам ,че поздрава беше за мен и благодаря,както благодаря и на всички останали, които ме поздравиха даже и да не ме познават. Да ви се връща момичета!!!
Малко питане за срещата  - има ли някаква определена цел или само опознаване,в смисъл дали присъствието на деца ще пречи ли за провеждането и.Ако не изникне някакво "форсмажорно" мероприятие сме на срещата.
Eстствено, че за теб   bouquet Дано сте изкарали приятно Hug Hug Hug

# 201
  • Пловдив
Здравейте, имам следното питане /понеже търсачката в момента не работи/ - някой знае ли телефон на частна  кухня от която евентуално мога да поръчам храна за дъщеря си през предстоящите почивни дни? Зная че е било обсъждано в отчетната тема но в момнета не намирам нищо.
Предварително ви благодаря  Hug

Аз освен тази фирма, която предлага и детска храна, друга не знам. Дано ти свърши работа. http://www.1expresno.com/

# 202
Момичета,честито на именничките на патерици.
Две деца на моя близка приятелка,ще участват на малката мис Пловдив,в неделя пред общината.Дайте да ги подкрепим и по интернет.
Лусия Велева-втора група/снимката не е много добра,детето е много хубаво/ newsm10
Жулиета Велева-последна група
www.anelibg.com

# 203
  • Пловдив
Готово, имат и моя глас  Peace  Много са пораснали, аз съм ги виждала преди поне 4-5 години.

# 204
Моля ви кажете къде да си взема 4ас за фетална морфология, 4е тоя мой лекар ве4е ме изнервя.Сега пък е болни4ни една седмица.Не стига 4е до сега ме е гледал на ехограф само при записването ами и днес не можах да мина на преглед.  #Crazy Освен това искам и да знам дали ще се оправдят очакванията ми за момченце.  Blush

# 205
  • Пловдив
Аз освен тази фирма, която предлага и детска храна, друга не знам. Дано ти свърши работа. http://www.1expresno.com/
Благодаря ти! Беска ще почерпи някой ден в градинката  Wink

# 206
Частна детска кухня има в Гагарин. Утре ще отида да проверя за телефон и ще ти пиша. Иначе цената за събота и неделя с разнос до дома е 5 лева за двата дни. Добре готвят, аз вече няколко пъти вземам от там.

# 207
  • Пловдив
Пловдивчанки и пловдивчани - това са снимките от последното посещение в дома в Калофер, където дарихме дрехите и всичко останало, събрано на срещата в Градската градина  bouquet
http://snimka.bg/album.php?album_id=63840

Последна редакция: вт, 19 сеп 2006, 19:45 от Джони

# 208
Здравейте всички!
Имам голямо желание да се включа в отбора на пловдивските мами,така че бързам да дам информацията за себе си:
Местонахождение-второто колело на панаира(аз това го определям като Кършияка,ама може да спада и към Гагарин),казвам се Цветомира,а моят малък мъж-Любомир Sunglasses
Щесе радвам да се присъединя към вас,защото тепърва ме чакат много нови и непонятни неща покрай бебчо и несъмнено ще се нуждая от вас  bouquet

# 209
Момичета, имам питане към тези от вас, които имат деца ученици вече. Имате ли интегрирани ромчета от Стюлипиново във вашите училища? Интегрират ги масово в първите класове тази година. Обаче с този хепатит сега... Мамите от нашето училище са се вдигнали и са пуснали молби до всевъзможни инстанции, за да ги спрат за малко от училище - докато отмине опасността. Ромчетата са ваксинирани на 14.09., но все още са контактни и могат да предадат заразата Sad Всъщност едно от тези в нашето училище е вече болно от хепатит А... А други 2 са със симптоми. Децата ни могат да се заразят във всеки момент! Въпросните инстанции са поискали среща с майките, за да дадат устен отговор, но целта била да ни убедят, че не е опасно Close А ваксини за българчетата няма, само за ромите! Лошото е, че ваксина няма и в аптечната мрежа... Какво правите вие във вашите училища? При нас някои майки ходят да дезинфекцират всеки ден преди часовете, но децата са си деца, не можеш да ги вържеш в класната стая... Имате ли желание да подкрепите нашата молба за спиране на ромчетата от Стюлипиново от училище до 1.11.? Поне докато отмине най-голямата опасност, инкубационния период... Вчера някои майки даже казаха, че ще си спрат децата от училище ако не спрат ромчетата... Но това е крайна мярка, според мен. Въпреки че болестта е много сериозна и последствията са за цял живот, казвам го от личен опит Sad Хайде да се организираме всички, от всички училища, и да предпазим нашите деца! Имам молбата на нашите майки, която е съгласувана с директора на училището, разбира се, и мога да я пусна на тези, които искат да се включат.

Общи условия

Активация на акаунт