Момичета,гледам нещо се излагаме с организацията на Общофорумската среща-дайте малко по-сериозно...Ако някой още не е прочел да види поне за какво става дума/Коала е дала линк по-надолу/
Дано сте изкарали приятно

Освен това искам и да знам дали ще се оправдят очакванията ми за момченце.

Всъщност едно от тези в нашето училище е вече болно от хепатит А... А други 2 са със симптоми. Децата ни могат да се заразят във всеки момент! Въпросните инстанции са поискали среща с майките, за да дадат устен отговор, но целта била да ни убедят, че не е опасно
А ваксини за българчетата няма, само за ромите! Лошото е, че ваксина няма и в аптечната мрежа... Какво правите вие във вашите училища? При нас някои майки ходят да дезинфекцират всеки ден преди часовете, но децата са си деца, не можеш да ги вържеш в класната стая... Имате ли желание да подкрепите нашата молба за спиране на ромчетата от Стюлипиново от училище до 1.11.? Поне докато отмине най-голямата опасност, инкубационния период... Вчера някои майки даже казаха, че ще си спрат децата от училище ако не спрат ромчетата... Но това е крайна мярка, според мен. Въпреки че болестта е много сериозна и последствията са за цял живот, казвам го от личен опит
Хайде да се организираме всички, от всички училища, и да предпазим нашите деца! Имам молбата на нашите майки, която е съгласувана с директора на училището, разбира се, и мога да я пусна на тези, които искат да се включат. Препоръчани теми