Забременели след ин витро - Тема 47

• 47 025
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Привет и от мен, и при мен се установи бременност, в 5г.с съм, в петък съм на първи преглед. Желая на всички мами, лека и безпроблемна бременност! 😊😊😊

# 601
  • Sofia
Привет и от мен, и при мен се установи бременност, в 5г.с съм, в петък съм на първи преглед. Желая на всички мами, лека и безпроблемна бременност! 😊😊😊
Лека и безпроблемна 😘

# 602
Здравейте дами,има ли от Вас бременна след замразен трансфер на тридневен ембрион,дилемата е дали да се чака до пети ден или да не рискувам.Благодаря на отзовалите се!

# 603
Здравейте дами,има ли от Вас бременна след замразен трансфер на тридневен ембрион,дилемата е дали да се чака до пети ден или да не рискувам.Благодаря на отзовалите се!

Има и забременели на 2 дни. Де да бяха само дните важни за успеха .....😊😊😊😊😇. Аз съм имала и на 2 и на 3 и на 5 ..... Резултата е , че продължавам да пробвам 🍀🍀🍀🍀

# 604
Здравейте момичета ,
Аз май вече ви питах това но не съм сигурна ! 😅
Моля да споделитв  след като родихте какво взехте на докторите ви направили инвитрото ? ❤🍀

# 605
Здравейте момичета ,
Моля да споделитв  след като родихте какво взехте на докторите ви направили инвитрото ? ❤🍀

Вино и мезета, но не на изписването, а по късно на контролния преглед. На изписването го нямаше. На персонала бонбони и сладки, кока кола.... Някои им поръчваха пици за обяд. При нас изписването става винаги на обяд.

# 606
  • Sofia
Здравейте момичета ,
Нашата не иска нищо, само да й заведем децата по някое време 😀 Иначе с този Ковид, не смятам, че е удачно и изобщо ще позволят ли да се носи и качва горе в отделението.

# 607
Здравейте момичета ,

Нищо! Обадих се по телефона да му кажа, че съм родила и Оставих положително ревю за него и за клиниката.

# 608
За мен това е лично решение и избор както го почувстваш и каквото искаш да подариш, жест с почерпка,картичка,написани повечко думи в картичката, нещо интересно като подарък...различни варианти има.

# 609
Здравейте, не зная дали темата още е активна, но имам проблем и реших да споделя. На 25. 09 беше моят първи трансфер 3 тридневни ембриончета. На 09.10.ми беше кръвният тест, който е положителен - 183 ЧХГ. От клиниката ми казаха да се пазя и да си продължавам терапията и да си уговоря първи преглед за 28.10.да видим дали всичко е наред. Пия Естрофем 3х1, Утрогестан 3х3,но шпа, и куп витамини е, Селен, Д, Л тироксин, аспирин, Метфохама, Пренатал, преднизолон, бия си Фраксипарин, от неделя минах на Клексан, защото в аптеките го няма. От понеделник започнаха по-силни и постоянни болки в кръста и корема, а тази нощ имах кръвоизлив. Много съм притеснена, пуснах пак ЧХГ  чакам резултат и днес по-късно ще ходя на гинеколог. Междувременно си лежа и се опитвам да не се паникьосвам.

# 610
Здравейте ,дами.Имало ли е от Вас някоя с ембрион тридневен,който се развива  по -бързо ,като за четиридневен с частична компактизация и това лош признак ли е за качеството на ембриона?

# 611
Момичета благпдаря ви за отговорите . Като цяло съм решила да и направя един голям хампер(кошница ) с различни сладки неща ,вино и т.н и една златна гривничка с четирилистна детелинка (символично е за мен това с детелината ) . Надявам се да е дистатъчно !
И още една питанка тези от вас които са с близнаци , в коя седмица започнахме да пасарувате и кога мислите ,че е удачно да съм готова с всички покупки ? 🙈😅🍀🥴.

FBID1000004127
Надявам се всичко да е наред ,и като цяло не искам да те плаша ,но при моя първи опит седмица след първият кръвен тест и аз прокървих и се оказа БХБ .
Пожелавам ти при теб да е нещо друго .
Обади се в болницата задължително да им кажеш . Пиши колко в чхг като излезне !
Почивай си ! 🍀

# 612
Здравейте, не зная дали темата още е активна, но имам проблем и реших да споделя. На 25. 09 беше моят първи трансфер 3 тридневни ембриончета. На 09.10.ми беше кръвният тест, който е положителен - 183 ЧХГ. От клиниката ми казаха да се пазя и да си продължавам терапията и да си уговоря първи преглед за 28.10.да видим дали всичко е наред. Пия Естрофем 3х1, Утрогестан 3х3,но шпа, и куп витамини е, Селен, Д, Л тироксин, аспирин, Метфохама, Пренатал, преднизолон, бия си Фраксипарин, от неделя минах на Клексан, защото в аптеките го няма. От понеделник започнаха по-силни и постоянни болки в кръста и корема, а тази нощ имах кръвоизлив. Много съм притеснена, пуснах пак ЧХГ  чакам резултат и днес по-късно ще ходя на гинеколог. Междувременно си лежа и се опитвам да не се паникьосвам.

Първо честито! Желая ти много кураж и безпроблемна бременност!
Моят опит е следния - в 7г.с. получих кръвоизлив, на прегледа за първи път чух пулсации, видя се отлепване, което е било причината за кръвоизлива. Спряха ми аспирина, продължих само на Фраксипарин, добавиха ми и инжекции Прогестан (погестерон) за задържане. Внимавах доста с движението, но не съм лежала нон стоп. В крайна сметка, успяхме да задържим нещата, въпреки че имах още на 2пъти кървене в началните седмици.

Със сигурност трябва да те види АГ и да обсъдите терапия.

# 613
Благодаря момичета. Отивам аз сутринта в клиниката (защото още нямам проследяващ) и им разправям на жените какво се е случило и те ме пращат веднага на АГ на преглед, даже питаха защо не съм отишла в спешното. Тръгвам си аз, намерих доктор и чакам да се разберем за час за преглед. Жената е много мила и ме успокоява и ми дава насоки какво да пия и да си почивам. Междувременно си самоназначавам кръвен тест, за да вида дали има растеж. Обаждат ми се от клиниката и започват да ми се "карат" защо не съм ги уведоми Ла по-рано, дава ми насоки как да си приемам хапчетата (които се различават с тези на гинеколожката, която ще ме преглежда) и аз казвам, че чакам резултат от ЧХГ и че по-късно съм на преглед. И тя ми вика, не можеш сега да ходиш на преглед, много ти е рано за ехограф. Тотално ме объркаха. По принцип клиниката няма да ми проследява бременността, до колкото знам нямат доктор, ще си търся друг гинеколог. Но жената, която сега ще ме преглежда е бременна и няма да може и тя да ме поеме. Сега не знам кой да слушам и към кого да се насоча.

# 614
Момичета благпдаря ви за отговорите . Като цяло съм решила да и направя един голям хампер(кошница ) с различни сладки неща ,вино и т.н и една златна гривничка с четирилистна детелинка (символично е за мен това с детелината ) . Надявам се да е дистатъчно !
И още една питанка тези от вас които са с близнаци , в коя седмица започнахме да пасарувате и кога мислите ,че е удачно да съм готова с всички покупки ? 🙈😅🍀🥴.

FBID1000004127
Надявам се всичко да е наред ,и като цяло не искам да те плаша ,но при моя първи опит седмица след първият кръвен тест и аз прокървих и се оказа БХБ .
Пожелавам ти при теб да е нещо друго .
Обади се в болницата задължително да им кажеш . Пиши колко в чхг като излезне !
Почивай си ! 🍀

Започни да пазаруваш, докато не си още в напреднала бременност, докато се чувстваш добре. Когато родиш, няма да има време за пазар.

Общи условия

Активация на акаунт