За какво мислихте снощи...

• 3 892
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
Лежах и мислих ,как още да разместя мебелите в спалнята ,че да мирясам и да ми хареса . Crazy

# 61
  • София
за поредна нощ лежах и си мислех как и двете ми момиченца ще тръгнат едновременно на ясла и на градина и колко се тревожа за тях.Тъжно ми е, притеснявам се за хиляди неща...
Знаех, че и този момент ще настъпи, но се оказа, че съм неподготвена за него. Sad

# 62
Жоро, виж този сайт: powernet.hit.bg
И прочети хубаво книгата за гости от последната 110 страница напред, защото някой спами сайта постоянно и коментарите са здраво изблъскани назад. Позитивните коментари са от мен и моята приятелка Д. Вече съвсем обърнахме плочата, обаче... Други позитивни - няма.
Бил си вече на представяне... мога да ти изрецитирам всичките приказки и притчи, които са ти казали... от тази с мъдреца, до тази с пустинята, дето никой не влизал в бара, защото не вярвал... Ех, изкушението е голямо, но като влезеш вътре, се оказваш здраво цопнал в лайната.
Ами големи сте със жена ти, мислете, решете...

Лилита, мисля си, че мога да го предпазя. Въпреки, че чужд акъл в  чужда глава не влиза, ама не мога да мълча, като знам, че го чака само мизерия там. Под блясъка има толкова фалш, че ти стига за цял живот.

# 63
joro01   Кирчо да не те кани в Проксима? Или сега са с ново име?
Името "Проксима" залезе, когато застреляха Иво Димитров /лека му пръст, беше много готин пич, който всички забравиха след 1 месец/. Тогава се поотърсиха малко от шока и името стана "Константа". Със стари курви - нов бардак Tired. Но вече всички ги знаеха, разследваха ги и какво ли не им беше на главата..., никой не искаше да влиза вътре... та излязоха в "отпуска". Сега явно вече отпочинали и хората позабравили за тях, отново са в действие, но сигурно с име "Стохуйник".

# 64
Лежах и си мислех как остава съвсем малко докато мъжът ми се прибере и как ще си направим двамата една дълга почивка,която и двамата сме заслужили.

# 65
joro01   Кирчо да не те кани в Проксима? Или сега са с ново име?
Името "Проксима" залезе, когато застреляха Иво Димитров /лека му пръст, беше много готин пич, който всички забравиха след 1 месец/. Тогава се поотърсиха малко от шока и името стана "Константа". Със стари курви - нов бардак Tired. Но вече всички ги знаеха, разследваха ги и какво ли не им беше на главата..., никой не искаше да влиза вътре... та излязоха в "отпуска". Сега явно вече отпочинали и хората позабравили за тях, отново са в действие, но сигурно с име "Стохуйник".

Аз по съвсем друг повод ги познавам, че даже под няколко имена. Не съм била на сбирките им слава богу.....

А по темата- мислех си за днешния ден....

# 66
Мислих, как да отговоря на една потребителка, която ме нападна на лични. То що помия изля по мен, не е за разправяне. Накрая го измислих, сложих й  ignore2
е и такива ли ги има тук Shocked

аз бях доста уморена ,какво ти време за мислене,докато преброя до 3-тата овчица и хайдееее smile3524

# 67
Мислих си как утре ще съм стопила още 300 гр. Как и колко време, ще си миля само това. Как когато отслабна какви дрехи, ще нося. Как се мразя, че допуснах да заприличам на свиня. Ей такива мисли всяка вечер имам аз. Simple Smile

# 68
Колко много ми липсва моето момче Sad

# 69
  • ...на брега на голямата река....и близо до морето
Дълго време си мислих, че още не съм започнала да се организирам да започна да опаковам багажа за преместването Angry Мислих и за предстоящето жилище, което е пълен кокошарник и за ремонта му, мислих, че съм много изморена от всичко и ми е много болно, че не мога да намеря сили както преди време и да гледам по-ведро на нещата Weary. Легнах изморена и станах три пъти повече, а ме чака тежък ден,,,,,,,,,,,,, smile3507

Общи условия

Активация на акаунт