Професионални серии за коса 138

• 40 674
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Parfimo10 - 10лв. отстъпка за поръчка над 80лв.

# 196
Убийте ме..
А в Нотино код? 😊 😊 😊 😊

# 197
Убийте ме..
А в Нотино код? 😊 😊 😊 😊

На нотино промоциите и кодовете се виждат на главната страница, освен това ги разпращат с рекламните си мейли.
От парфимо пазарувам от години, правила съм и много големи поръчки, така и не знам откъде ги вземат тези кодове, на мен никога не са ми пращали.

# 198
Дами, помощ, напълнила съм кошницата с:
Шампоан за гъста боядисана коса Wella Professionals Brilliance
Ултрахидратиращ балсам за плътна и непокорна коса Macadamia Professional Ultra Rich Moisture

Подхранващ шампоан за гъста коса Wella Enrich
Или Шампоан за гъста и непокорна коса Loreal Professionnel Mythic Oil (струва ми се, че ще ми е слаб)
Подхранваща маска за нормална до плътна коса Macadamia Nourishing Moisture

Термозащитен лосион с чаено дърво CHI Tea Tree Oil Blow Dry Primer Lotion че мисля да режа косата и ще трябва да я прибирам с пресата... не ми се карайте, не съм я докосвала от половин година иначе.Simple Smile

Изглаждащ шампоан CHI Royal Treatment Real Straight Shampoo - този не мога да определя какъв е
И на Ш Revlon Uniq One Coconut Hair & Scalp или Schwarzkopf Oil Miracle се чудя. Вдъхнових се от стари теми.

Искам тежка хидратация, но да имам и нещо балансирано с протеин, с което да редувам. Да започна с по 1 Ш и 1 М + термото Chi Tea Tree. Да припомня: суха, гъста и чуплива към къдрава коса, с много фриз. Цъфтежите намаляха, откакто ви чета. Ползвам и много масла.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 17:04 от Saudadе

# 199
  • София
На мен маската Епруваж ми утежняваше тънкия косъм, два пъти я купувах, но сега имам други фаворити. Отдавна не се е случвало да ползвам 1-2 серии повече от месец - това са хайверената серия за боядисана коса на Алтерна/нея я хвалих скоро Wink/, и Генезис на Керастаз - с тях получавам обем, плътност и виталност. От време на време слагам и любимата ми маска на Ланза Moi Moi. Май ще ги повторя като свършат.
П.П. Не съм впечатлена от маската Хроноложист, ще я пробутам на щерката Wink

*Biskvitka*, кой точно Генезис на Керастаз, че те са доста видове?
По твое ревю днес поръчах маската на Ланза Moi Moi. Косите са ни сходни.
В Агора Бюти има 25% на Ланза, не знам дали е писано.

# 200
Такааа днес си получих травъл сета за блондинки и естествено веднага го пробвах. Под душа обаче не усетих нищо кой знае какво. Някак си бях с нагласата, че балсамът ще има уоу ефект, но след отмиването му не усетих такъв. Бях се приготвила вече за разочарование, особено след като имаше два негативни отива и като добавим, че не съм блондинка.... Излязох от банята пръсна само от термото от серията и като издухах малко косата, започнах да я усещам много приятна на допир. След като изсуших изцяло, установих, че съм се сдобила с мека и подредена коса и крайният резултат всъщност е доста добър Simple Smile
А ароматът за мен е същият като на Алтерна.

# 201
1. Серии за блондинки/брюнетки - какъв ефект видях от тях,помогнаха ли ми  и нужно ли е фидеренциране на цветовата гама? - Не съм ползвала, а ми се иска Simple Smile
2. Защо спряхме да говорим за Вела и Джойко- опита ни с тях - Джойко харесвам, най-вече синята серия Moisture Recovery, шампоана от първото използване - УАУ. Вела си ми е любима, но за съжаление найстина позабравена и от мен. Спомням си преди време , когато бях с червена коса имаше един балсам специално Red нещо си, уникален и с него спрях да цапам възглавницата в червено.
3. Как се справяте с раздразнения/сух скалп и стимулирате растежа (продукти за скалп)? Много ми харесват O.way - Purifyng шампоана стъкления си го пазя като очите, че изпускането в банята не е много желателно.  Харесва ми и пречистващия им лосион пак Purifyng.

# 202
Здравейте!
Спешно питане! Маската Солей на Керастаз с какъв шампоан да ползвам?
Утре тръгваме на море и да бъде защитена русата чума Wink

# 203
Здравейте!
Спешно питане! Маската Солей на Керастаз с какъв шампоан да ползвам?
Утре тръгваме на море и да бъде защитена русата чума Wink

Ако имаш Ш за боядисана коса (повечето са с УВ филтри и пазят и се съчетават добре със всякакви маски) мисля с прозрачния за Блондинки на Керастас ще се съчетае добре, или просто заложи на най-непретенциозния ти шампоан, който никога не те разочарова.

# 204
Saudadе,

от серията Royal Treatment може би ще е по-добре да се спреш не на шампоана за всеки тип коса, а на хидратиращия и балсама към него. Наистина са много хубави и за по-сухи коси (и/или пък боядисвани) са с реални ползи.
Много е индивидуално, но ароматът на серията е страхотен и единствено се притеснявам да не ти се бие с този на термото от другата серия Tea Tree (на мен ми е 1:1 с шоколадови ментови бонбони и също ми харесва). Просто Royal Treatment е по-парфюмен.

Харесвам и серията Mythic Oil за плътна коса, но ако трябва да се направи избор - печели горната на CHI.

Малко по-късно ще пиша повече.

# 205
Благодаря. Просто съм хванала точно тези продукти на намаление, не са цели серии, затова се мъча да сглобя комбинации конкретно от тях.

# 206
Ползвате ли на едно миене два различни шампоана? Освен тези, които са като Напура, имам в предвид два нормални шампоана?
С каква цел го правите и постигате ли добри резултати?
Аз преди го правех когато имам някой не толкова харесван шампоан, който искам все пак да изразходя по някакъв начин. Сега се чудя дали има смисъл да мия първо със сулфатен шампоан и после да измия с безсулфатен. Защото забелязах ако измия 2 пъти само с безсулфатен шампоан, после имам дискомфорт на скалпа...Някой да е пробвал подобно миене?

# 207
И аз с едно питане идвам. Този прукт на Oway дали сте го пробвали? Омазнява ли скалпа и забелязвате ли резултат?
https://www.arlen.bg/product/9494/terapia-za-ukrepvane-i-sgastya … remedy-100ml.html

# 208
Ползвате ли на едно миене два различни шампоана? Освен тези, които са като Напура, имам в предвид два нормални шампоана?
С каква цел го правите и постигате ли добри резултати?
Аз преди го правех когато имам някой не толкова харесван шампоан, който искам все пак да изразходя по някакъв начин. Сега се чудя дали има смисъл да мия първо със сулфатен шампоан и после да измия с безсулфатен. Защото забелязах ако измия 2 пъти само с безсулфатен шампоан, после имам дискомфорт на скалпа...Някой да е пробвал подобно миене?
След ДПШ ми харесва да ползвам хидратиращ Ш. При мен има разлика. Първо  измиване с ДПШ, после едно измиване с хидратиращ Ш и именно на второто измиване усещам как косата ми се напоява. Слагам след това хидратираща маска.  След изсъхване косата е мека, обемна и с минимален фриз (фризът при мен е голям проблем). С протеин не ми се получава същия ефект. Но косата ми е суха и носи на хидратация и тежка артилерия.

# 209
Аз съм го правила, при мен пък прекаляването със сулфатен шампоан ми дразни скалпа. Не съм имала проблеми... така или иначе мисля първото нанасяне е единствено с цел почистване, вторият път е вече някакъв вид грижа, ако може да се говори за такава при шампоана, и тогава оставям 2-3мин. да се "активира" действието му. Но след това се ограничавам до маска ИЛИ балсам, не двете едно след друго, и финиши каквито ще ползвам.

атомче, добра идея, ще пробвам!

Общи условия

Активация на акаунт