Професионални серии за коса 138

• 40 608
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, някой има промо код за сайт Grazea ?

# 421
Коя от маските на Макадамия е добра за суха и фризи коса?

# 422
Защо не пробваш Колорплекс или Олаплекс?
Имам Коларплекс, но го пазя само при боядисване. Искам нещо което да го ползвам например веднъж седмично между миенетата, особено сега лятото когато косата става по-суха и се мие по-често...Grinning

# 423
  • Варна
Някой има ли инфраред пресата на Otto boutique? Освен за терапии си е и за изправяне. Като цяло смятате ли, че инфраред пресите, ползвани с цел изправяне вредят по - малко на косата?

Добре звучи като преса. Температурата се сваля до 60гр.,което означава,че става за терапии. Реално на 60гр. можеш да загрееш всяка маска за дълбоко подхранване. Споменават и ултразвук,което малко ме съмнява,но ако го има това вече си е наистина терапевтична и нормална преса 2в1. Заинтригува ме определено.

Лунна Lalga ампулите или еластисайзър с ЯЧРМ, Брустери и Концентрати Керастаз. Терапията Кадифе също не е никак зле,но едва ли ще я откриеш по вашите ширини.

На милкшейк съм имала сметаната класическата,но не беше нещо кой знае какво на моята коса въпреки,че е обичан продукт в темата. Купувала съм шампоан и балсам на племенницата ми,която е с дълга не третирана коса и и се отразяваха добре. В общи линии подкрепям мнението,че са добри ежедневни продукти за не третирана коса или такава в много добро състояние. За коси с нужди са нищоправещи.

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 23:23 от bubanka

# 424
Момичета много съм доволна от Керастаз  от серията Résistance, още след 1вото къпане и оформяне със сешоар и четка всички които ме видяха забелязаха много хубава промяна в косата ми!
Имам се оказа олиото на маракеш (Води се Еликсир с конопено и арганово масло Marrakesh Oil Hair Styling Elixir Original  )но освен силната миризма не бях забелязала някаква кой знае каква промяна като за финиш... Възможно ли е да греша някъде в употребата му? (след баня се сушех и след това като финиш слагах малко по дължините и връхчетата) Като чета че много от вас са доволни си мисля че нещо аз не съм го използвала както трябва...

# 425
Сама казваш, че е styling, т.е. е за оформяне на прическа. Това, което се коментира назад е Marrakesh endz. За връхчетата, да не цъфтят

# 426
Момичета, знам че доста от вас си взеха травъл сета Солей на Керастаз. Бойте ли споделила мнение за маската. Заслужава ли си да си я взема?

# 427
prinzesata, ти хубаво ме подсети за ампулите Лалга, тук се намират, а и още не съм ги пробвала... Ще взема да пусна пак нова поръчка, тия дни поръчах боя за коса и Кератин термика на Керастаз... Но ми е почти свършил и ш.Архитект, та ще измисля как да докарам безплатна доставка...Grinning

# 428
Момичета, знам че доста от вас си взеха травъл сета Солей на Керастаз. Бойте ли споделила мнение за маската. Заслужава ли си да си я взема?

На мен много ми хареса маската, лека е като текстура (на Архитект мога да я опрелича) за мен е хидратираща, остави косата среднонапоена и разплетена, но като изсъхна си беше направо супер. Мирише ми подобно на ароматите на лятната колекция на Nuxe (помня че им беше фен). Според мен си заслужава маската и ще ти хареса. Бих я ползвала целогодишно, непретенциозна е а за по-слабо третирани коси идва идеално! Heart Exl

И тук да споделя нещо, което наскоро разбрах и може да е от полза на всички (освен ако не съм последната която се е светнала Smile ) Увиването на косата в кърпи/тюрбани и особено както аз правя - седенето с кърпа по 1 час - е голям виновник за фриза, защото издърпва всичката влага от косъма. Моята коса никога не е имала фриз, с плътен прав косъм съм, е откакто ползвам тюрбанчета (2 години някъде) все горния пласт ми е като ореол и сега разбрах защо. Подсушаване с кърпа колкото да се махне излишната вода и пускане на свобода.

# 429
Благодаря ти Heart Ще я поръчам значи Grinning  В Нотино  има отделно малка опаковка и в момента там балсамът Генезис е на много добра цена. Освен това, ако направиш поръчка над 130лв от Керастаз, ти подаряват някакъв травъл сет, но чак 130лв не мисля да правя Grinning

# 430
Като споменахте ампулите Лалга, сигурно сте видяли, че са намалени в Рибата, но все пак да кажа.

Маската Солей на мен също ми хареса. Даже ми остави косата доооста лигава и напоена.

PeachHoney, сега и аз се замислих за тоя фриз. Ще пробвам без тюрбан,да видя дали и при мен е от него.

Принцеске, в една друга тема за четките с горещ въздух, видях твоя снимка. Ами то не само косата ти е като моята,ами и "лизнатото" на бритона ти е на същото място като моето. Откраднах идея от теб по какъв начин да подстрижа и оформя бритона,за да го прикрия. Simple Smile

# 431
Ами сега... една позната фризьорка ми каза, че в салона ползват шишета от скъпи шампоани и ги пълнели с обикновен евтин... и клиентите много били доволни от опаковката и си мислили, че им слагат...

# 432
  • София
Ами сега... една позната фризьорка ми каза, че в салона ползват шишета от скъпи шампоани и ги пълнели с обикновен евтин... и клиентите много били доволни от опаковката и си мислили, че им слагат...

Можеш да си представиш що за салон е това и какви хора работят там...

# 433
Дали е добре да взема еластайзър на кингсли с шампоан? Маска ще си ползвам le petit marseiliais защото за 9лв прави чудеса.

# 434
  • Варна
Хаха Анелия бретонът ми е е на една страна точно по тая причина. Не се харесвам без/имам Ботевско чело/. Все не мога да обясня обаче на фризьорките,че НЕ искам коса да ми влиза в очите. Масово държат да ми го оставят да ми влиза в лявото око,което ме влудява и съответно си го доподстригва сама Grinning,което от своя страна пък значи,че никога не съм с идеален такъв Grinning.
 Маската и серията Солей като цяло си е идеалния сет,с който тръгвам на почивка без да влача 100 неща. Сетът обаче задължително включва и крема Солей. Спокойно изкарвам две седмици ежедневно миене само с тях без никакви видими последствия за косата.
Миришат си на лято и плаж.

Общи условия

Активация на акаунт