Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за серията за блондинки на Лореал и сметнатата за плондинки на Милк шейк?
Какви са мненията за продуктите на Velas и Joico?
Как да се справим с раздразнения/сух скалп и как да стимулираме растежа на косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за серията за блондинки на Лореал и сметнатата за плондинки на Милк шейк?
Серията за блондинки на Лореал Bloндifier е описана като приятна подхранваща серия, която дава блясък. Въпреки това, ако се разчита само на тази серия без редуване с по-силни продукти, косата може да стане суха и къдрава. Относно сметнатата за плондинки на Милк Шейк, не са забелязани тониращи ефекти, подхранване или повече блясък от другите сметанки.
-
Какви са мненията за продуктите на Velas и Joico?
Отзивите за продуктите на Velas и Joico са смесени. Някои потребители харесаха серията за боядисана коса от Velas, като отбелязаха положителни отзиви за балсама и олиото за коса. По отношение на Joico, има положителни отзиви за хидратиращата маска и Color Therapy Luster Lock Instant Shine and Repair Treatment, като се посочва, че са добри продукти за коса, нуждаеща се от протеин.
-
Как да се справим с раздразнения/сух скалп и как да стимулираме растежа на косата?
За да се справите със сух скалп и да стимулирате растежа на косата, потребителите препоръчват използването на различни продукти като безсулфатни шампоани, маслени маски, тониращи за растеж ампулки, серуми, маслени вани за скалпа , гелове от алое вера и хиалуронова киселина. Освен това грижата за скалпа е от съществено значение за здравата коса. За сърбящ и сух скалп помислете за използване на продукти, специално предназначени за чувствителни скалпове, като тоници и маски за скалп с аминeксил, ексфолиращи маски за скалп и хидратиращ тоник. Уверете се, че сте избрали подходящи продукти въз основа на вашия тип коса и скалп.
-
Какво е мнението за термо крема Pro Longer на L'Oréal?
-
Какви са мненията за шампоана и маската на L'Oréal и LaGa?
има такива уникати,че падам от коня с тях.Такива бисери съм чувала,че книга мога да напиша.
а,и скрабове или там каквото ползвате,за скалпа
... в тази връзка.. дали може в новата тема всеки да си напише под отговорите каква е косата му. Започнах да купувам хвалени неща и чак след време загрях, че този дето е хвалил няма нищо общо с мен по коса. Знам, че сте писали за косите си, ама имам чувството, че нечии коси са се “променили”. Бих казала, че такава информация, поне за мен, ще препази от безразборно купуване и постоянно питане едикой продукт подходящ ли е за моята коса.