Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се пере бебешка количка?
Как мога да се подготвя за по-лесно раждане?
Какво мога да очаквам след раждането по отношение на разширените вени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се пере бебешка количка?
Бебешката количка се пере на ръка, без да се стиска, и се суши на сянка. Важно е да изплакнете добре, тъй като остатъците от препарата могат да останат. Можете да използвате перилен препарат, но внимавайте да изплакнете старателно. Не е необходимо ново бебешко превозно средство за пране, но ако се чувствате по-спокойни, можете да го изперете, особено ако е било изложено в магазин и е събрало прах и мръсотия.
-
Как мога да се подготвя за по-лесно раждане?
За подготовка за по-лесно раждане, чаят от листа на малина се счита за полезен за бременни. Освен това, използването на билки често се препоръчва и те могат да имат положително въздействие. Важно е обаче да се консултирате с лекар или специалист по бременност, преди да започнете да приемате билкови продукти.
-
Какво мога да очаквам след раждането по отношение на разширените вени?
След раждането разширените вени обикновено се нормализират. Промените в кръвния обем по време на бременността могат да доведат до разширени вени, но те обикновено се връщат в нормално състояние след раждането. Въпреки това, ако имате проблеми с разширени вени, може да се консултирате с лекар за подходящо лечение или грижи.
-
Какви са възможностите за къпане на бебето?
-
Какви са полезните съвети за подготовка за по-леко раждане?
Някак не съм сигурна доколко ще е удобна за по малко дете. На каката бяхме взели по скъпа седалка която имаше допълнение през което да минава колана за да не е на шията на детето. Сега ще търся пак такава, но да дълги разстояния мисля пак са си ползваме столчето стига да остава място за каката, че тя си е колкото мен вече
. Ината си е инат. А като знам че преди да проходи ( 1,2 беше когато се пусна) си знаеше в тоалетната си вършеше и малка и голяма работа. Но тогава си казах а не още рано да го махна, че все още не ходи. Явно това ми е било грешката. Сега неиска нито гърне нито wc.
и без това си пия желязо допълнително. МП вчера ми каза, че и ние май най-накрая ще започваме ремонта идната седмица. Вече нямам търпение да оправим и да подредя наличните бебешки неща.
, но аз мисля да се пробвам възможно най-рано да го науча да си върши работата където трябва. Не съм чувала за тези проучвания, които казват, че това води до травми, но главата ми не го побира каква може да е причината. Помня, че племеницата ми се страхуваше от гърнето, но тя беше вече на 2г и плачеше истерично, когато я карахме да сяда на него. Според мен колкото по-малко е детето, толкова по-малко ще разбира и ще е по-лесно от тази гледна точка.