Кажете къде в Пловдив да родя ?

• 36 765
  • 341
  •   1
Отговори
# 105

Като ти е досадно, не чети.  Sunglasses Във всяка тема за ВМИ има и едни и същи положителни мнения, както от теб, така и от мами, но аз не съм седнала да ви се обяснявам колко сте досадни, нали? Всеки има право на мнение!
Разбира се,всички имаме право на мнение!
Но тази тема се превърна в"ние питаме,мама на Вале отговаря"! Peace

# 106
  • София / Пловдив
...

Като ти е досадно, не чети.  Sunglasses Във всяка тема за ВМИ има и едни и същи положителни мнения, както от теб, така и от мами, но аз не съм седнала да ви се обяснявам колко сте досадни, нали? Всеки има право на мнение!

Сори за спама, ама я ми цитирай мои хвалебствия за ВМИ! Че нещо ми се губи този момент  Rolling Eyes

# 107
това каране беше  и никога не бих родила на ПЕШТЕРСКо

# 108
това каране беше  и никога не бих родила на ПЕШТЕРСКо
 1-во  за6тото има стоденти и ми се Thinking

# 109

Брррр,нищо не разбрах,но не само заради правописа.Смисълът също ми се губи! newsm78

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 18:35 от pe6ka

# 110
Публикувах 2 пъти едно и също.Не можах да изтрия.
Извинявайте.

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 18:33 от pe6ka

# 111
  • Пловдив
......клоня към Окръжна болница.Моля тези,които са раждали наскоро там да споделят своето мнение и ако не затруднявам някой да ми напише какви неща трябва да си нося,за което бладодаря предварително.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=234269.0
В тази тема съм разказала за раждането си в Окръжна - беше преди година. Има доста майчета родили там, ще прочетеш отговорите им.  А това което искаха са: чаршафи за теб, пакет лигнин, хавлия и санитарни принадлежности,термометър за теб и бебето, хавлийка за бебето, памучни пелени, около 20 памперса, сапунче. Това е основното, допълнително вече близките могат да ти донесат други неща ако ти потрябват - помпа за кърма, шишета и т.н

# 112
Аз раждах във ВМИ втория път, при д-р Димитрова тя ми следеше и бременността, наложи се секцио по спешност, действаха много бързо и всичко приключи успешно.Благодарна съм на всички от екипа.
Първия път раждах в Окръжна, надявам се че това което ни се случи там беше случайно и лошо съвпадение на обстоятелствата.
Според мен винаги има и плюсове и минуси, за която и да е болница в града.

# 113
За мен най-доброто място за раждане в Пловдив е клиника Торакс .Казвам го от личен опит.Аз съм една от първите пациенти на клиниката и смея да твърдя,че от основаването до днес те успяха да запазят високото си качество.

# 114
  • Пловдив
Аз споделям мнението за Торакс също от личен опит, даже от два опита, но за мое съжаление акушер-гинеколозите, за които имах впечатления, вече не са там. Все пак вярвам, че клиниката като цяло поддържа много високо ниво.

# 115
Кремена, споделяш, че си дала символична сума на д-р Бачуров след раждането.Моля те кажи колко точно, защото мисля да раждам при него.Някои лекари не обичат да говорят за пари преди всичко да е минало ок, но аз трябва да съм подготвена за раждането..не само психически, но и финансово.Благодаря ти!

# 116
Кремена, споделяш, че си дала символична сума на д-р Бачуров след раждането.Моля те кажи колко точно, защото мисля да раждам при него.Някои лекари не обичат да говорят за пари преди всичко да е минало ок, но аз трябва да съм подготвена за раждането..не само психически, но и финансово.Благодаря ти!

Приготви толкова колкото имаш вьзможност и колкото мислиш,че заслужава. Hug

# 117
Ех Кремена, и ти така уклончиво ми отговори като лекарката, която попитах дали ще се ангажира с моето раждане и срешу каква сума.Все пак ми е за пръв път и тук в П-в нямам приятелки, които да попитам..а дали мога да родя с епидурална упойка в Окръжна...чувала съм , че там упойки от този тип, не са много толерирани..ако искаш ми пиши на e-mail fukla_ta@abv.bg...но така или иначе горещо ми препоръчаха д-р Бачуров, имам му координатите и мисля да му се обадя.

# 118
Ще ти пи6а на мейла,малко по-кьсно като приспя дечко.

# 119
  • София / Пловдив
..а дали мога да родя с епидурална упойка в Окръжна...чувала съм , че там упойки от този тип, не са много толерирани....

Изобщо даже. Епидурална слагат само след лична уговорка с шефа на отделението и с анестезиолог. Или поне така беше преди 2-3 години.

Общи условия

Активация на акаунт