Кажете къде в Пловдив да родя ?

• 36 780
  • 341
  •   1
Отговори
# 120
Ех Кремена, и ти така уклончиво ми отговори като лекарката, която попитах дали ще се ангажира с моето раждане и срешу каква сума.Все пак ми е за пръв път и тук в П-в нямам приятелки, които да попитам..а дали мога да родя с епидурална упойка в Окръжна...чувала съм , че там упойки от този тип, не са много толерирани..ако искаш ми пиши на e-mail fukla_ta@abv.bg...но така или иначе горещо ми препоръчаха д-р Бачуров, имам му координатите и мисля да му се обадя.
Единствената държавна болница, в която можеш да родиш с епидурална без предварителни уговорки е АГ "Весела", също и в частните клиники Селена и Торакс.
Най-голям опит в слагането на епидурални упойки има д-р Кючуков, шеф на реанимацията във "Весела",  работи и в Селена. Епидуралната анестезия е най-качественото обезболяване както при нормално рождане, така и при секцио, с най-малък риск за бебето и майката. В повечето болници обаче не разполагат с достатъчно и добре обучени анестезиолози, които да я прилагат. А и докато ти вливат обезболяващите трябва да си под постоянно наблюдение от анестезиолог, т. е. той се ангажира доста време с теб.
При нормално раждане колкото и шева да се наложи да ти правят няма да те боли с епидуралната, иначе в много случаи след нормално раждане слагат пълна упойка, за да шият, а пълната упойка минава през черния дроб, сърцето, да не говорим, че скъсява и живота.

# 121

При нормално раждане колкото и шева да се наложи да ти правят няма да те боли с епидуралната, иначе в много случаи след нормално раждане слагат пълна упойка, за да шият, а пълната упойка минава през черния дроб, сърцето, да не говорим, че скъсява и живота.
Нещо да не бъркаш?
Не съм чувала за случай,в който след нормално раждане ти слагат Пълна упойка,за да те зашият.
Аз съм раждала нормално,имам шевове.

# 122
  • Пловдив

Нещо да не бъркаш?
Не съм чувала за случай,в който след нормално раждане ти слагат Пълна упойка,за да те зашият.
Аз съм раждала нормално,имам шевове.
Ей ама и вие се изказахте. Познавам здрави и прави хора попадали под пълна упойка 8 пъте. Не плашете така момичето!

# 123

Ей ама и вие се изказахте. Познавам здрави и прави хора попадали под пълна упойка 8 пъте. Не плашете така момичето!

Какво точно не ти харесва в моето изказване?
Ако забелязваш,упойките не ги коментирам,а това,че не знам да слагат пълна упойка,за да те зашият след нормално раждане.
Никого не плаша! Stop

# 124
Аз имах шевове и макар че родих без никакви упойки поисках да ми сложат местна. За пълна упойка заради шевове не съм чувала        Peace

# 125
Упойките, които са слагани преди много години наистина са скъсявали живота. Но те вече не се употребяват дори и в България. Недей да плаШиШ така момичетата. Мисли малко преди да пиШеШ или поне си обоснови отговора. Преди да ми сложат пълната упойка имах едночасов раzговор с анестеzиста, който на дълго и на Широко ми обясни всичко.

# 126
 TUTINKA13 имаш поща. Wink

# 127
Аз имах шевове и макар че родих без никакви упойки поисках да ми сложат местна. За пълна упойка заради шевове не съм чувала        Peace

Три мои познати са ги шили с пълна упойка след големи разкъсвания - едната във Втора градска, другите 2 в Окръжна болницa. И на мен ми се видя странно, но явно се практикува, оплакаха се, че излизането от опойката било гадно. Никой не искам да плаша, аз лично много държах секциото ми да е с епидурална, не съм почитател на пълната упойка, досега не са ми слагали и се надявам да не ми се налага. Питайте анестезиолог да ви обясни коя упойка е за предпочитане, иначе има случаи, когато пълната упойка е неизбежна.

# 128
Мен ме шиха с пълна упойка след раждането.И то ме упоиха за три часа при положение че са ме закърпили за десет минути.Не е толкова страшно,три пъти съм била под пълна упойка,не съм се чувствала зле след това, нито сега.И аз не бях чувала досега да те шият без каквато и да е упойка,представям си каква болка е.

# 129
  • Пловдив
Не зная защо на конкретен въпрос не се дава конкретен отговор ами всеки се впуска да философства по неговото си раждане. От къде се стигна за да стигне до смъртоносната пълна упойка  #Crazy

# 130
Не зная защо на конкретен въпрос не се дава конкретен отговор ами всеки се впуска да философства по неговото си раждане. От къде се стигна за да стигне до смъртоносната пълна упойка  #Crazy
Ти да не четеш някоя друга тема?
Къде прочете за смъртоносната пълна упойка?

# 131
  • Пловдив
Ти да не четеш някоя друга тема?
Къде прочете за смъртоносната пълна упойка?

# 132
mama na vale, pi6e6, 4e si durjala na epiduralna upoika, kude rodi ti i polzva li nqkakva upoika..izvinqvaite 4e vi zanimavam s tova, no naposleduk straha ot bolkata zapo4va da me podludqva...osobeno sled tova, koeto pro4etoh v nqkoi drugi temi.

# 133
Единствената държавна болница, в която можеш да родиш с епидурална без предварителни уговорки е АГ "Весела".
Нека си искажат и по скоро раждалите във Весела от мен, но преди 2,5 г. ако не си предварително уговорил с лекар поставянето на епидурала, може докато чакаш да дойде анестезиолога който е на смяна вече да си родил! Аз раждах с уговорка и 15 мин. след като беше взето решение от д-ра за епидур. ми беше сложена/дойде л-р който не беше на смяна / ! Друга жена с която бяхме в стаята раждала без уговорка. Поискала епидурална, съответно се обадили на анестезиолог /мисля един за цялото отделение/  и докато дойде тя взела че вече родила!

# 134
Linkata,не съм съгласна с написаното от mama_na_vale,но все пак,тя не говори за смъртоносна упойка,а за последствията от пълните упойки.
Аз дори не знаех,че слагат пълни упойки,за да зашият нормално родили жени!
TUTINKA13,не се притеснявай толкова за болката!Мисли положително!  bouquet
За упойка не мога да ти бъда полезна,не съм искала и съответно не съм се интересувала!Късмет!

Общи условия

Активация на акаунт