Кажете къде в Пловдив да родя ?

• 37 099
  • 341
  •   1
Отговори
# 225
# 226
О,г-жа *********,здравей!
Нещо не разбрах защо отново ме намесваш,но нейсе.
А дали съм псевдопотребител,ще кажат момичетата,които ме познават лично.
Хайде,лека нощ!
Вале,ще ти отговоря утре на л.с.

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 02:52 от Дивиана

# 227
Преди 10 години раждах в Окръжна.По случайност попаднах на д-р Бачуров.Раждането мина успешно бебето беше добре Усложнението ми дойде от там че имах срастване на плацента с матка.Наложи се незабавна операция.Екипа им се събра эа секунди.Бях и в кома.Д-р Бачуров ми спаси живота! Сега съм бременна в 6-ти месец. Ще раждам пак там и эадължително при Бачуров! Креми, моля те ,напиши  ми на личния каква сума си дала эа благодарност на  доктора. Предварително ти благодаря! 

# 228
Преди 7 години родих при д-р Дренски секцио пожелание защото ме беше страх доволна съм и го препоръчвам

# 229
Преди 10 години раждах в Окръжна.По случайност попаднах на д-р Бачуров.Раждането мина успешно бебето беше добре Усложнението ми дойде от там че имах срастване на плацента с матка.Наложи се незабавна операция.Екипа им се събра эа секунди.Бях и в кома.Д-р Бачуров ми спаси живота! Сега съм бременна в 6-ти месец. Ще раждам пак там и эадължително при Бачуров! Креми, моля те ,напиши  ми на личния каква сума си дала эа благодарност на  доктора. Предварително ти благодаря! 

Пиша,пиша. Само имай превид,че това беше преди 2 години и той ми е следил цялата бременност-т.е всеки месец сьм си плащала и прегледите в частния кабинет,като в 8 месец бяха 2,а в 9-я всяка седмица.

# 230
всьщност учуди ме факта,че едва ли не се сьмняваш в думите на предната потребителка.Не можеш с така сигурност да твьрдиш подобни неща-кой как изражда и защо Naughty. Освен ,ако не ти е мъж,де,това ще да е друга тема на разговор.
Мога да твърдя това в което съм абсолютно сигурна bowuu, ако не беше така не бих си позволила.
А това, че подлагам на съмнение твърдението на съответната потребителка го правя абсолютно съзнателно и с причина. Peace
Знаеш ли, че когато става въпрос за ВМИ, из форума се навъртат безброй псевдопотребителки, пръкнали се с единствената  цел да внушат колко е прекрасно да родиш във ВМИ.  Laughing Така че не се учудвай, можеш да прочетеш всякакви истории, които нямат нищо общо с действителността, целта е да се замажат множеството издънки на това западащо отделение, с още по-западащ и некадърен персонал.  Sunglasses
Оф, ВМИ е толкова западащо, че няма места там!!! Мила, ти като една истинска потребителка, с 320 поста, има ли някой от тях, който да не е по адрес на ВМИ? Твоето мнение го разбрахме! Остави другите да споделят опита си!!! Стига с тая Селена, Торакс и особено Весела!! Видях при козметичката си, една жена със секцио в Торакс. Шевът й беше дебел колкото малкия ми пръст!
Също ще спомена колежката ми, която след като даде маса пари, си тръгна от Селена с диагноза "никога, никога няма да имаш деца, пък ако забремнееш случайно, не можеш да износиш дете" Сега има близначки, да са й живи и здрави!
Само едно нещо, крепи тези болници - това, че бременноста и раждането са естествени процеси! Пък ако нещо се обърка - има и ВМИ и Окръжна и ей такива като теб!

# 231
Само едно нещо, крепи тези болници - това, че бременноста и раждането са естествени процеси! Пък ако нещо се обърка - има и ВМИ и Окръжна и ей такива като теб!
Да, но скоро една мама разказа как бебето и погълнало околоплодни води и докъто в Селена реагират вече е било късно за живота му. Така че всеки сам си решава дали иска и трябва да поеме този риск. Аз лично не искам въпреки, че и на мен много ми харесват условията в Селена или Тораск. Rolling Eyes Peace

# 232
всьщност учуди ме факта,че едва ли не се сьмняваш в думите на предната потребителка.Не можеш с така сигурност да твьрдиш подобни неща-кой как изражда и защо Naughty. Освен ,ако не ти е мъж,де,това ще да е друга тема на разговор.
Мога да твърдя това в което съм абсолютно сигурна bowuu, ако не беше така не бих си позволила.
А това, че подлагам на съмнение твърдението на съответната потребителка го правя абсолютно съзнателно и с причина. Peace
Знаеш ли, че когато става въпрос за ВМИ, из форума се навъртат безброй псевдопотребителки, пръкнали се с единствената  цел да внушат колко е прекрасно да родиш във ВМИ.  Laughing Така че не се учудвай, можеш да прочетеш всякакви истории, които нямат нищо общо с действителността, целта е да се замажат множеството издънки на това западащо отделение, с още по-западащ и некадърен персонал.  Sunglasses
Оф, ВМИ е толкова западащо, че няма места там!!! Мила, ти като една истинска потребителка, с 320 поста, има ли някой от тях, който да не е по адрес на ВМИ? Твоето мнение го разбрахме! Остави другите да споделят опита си!!! Стига с тая Селена, Торакс и особено Весела!! Видях при козметичката си, една жена със секцио в Торакс. Шевът й беше дебел колкото малкия ми пръст!
Също ще спомена колежката ми, която след като даде маса пари, си тръгна от Селена с диагноза "никога, никога няма да имаш деца, пък ако забремнееш случайно, не можеш да износиш дете" Сега има близначки, да са й живи и здрави!

Нито Торакс, нито Селена съм препоръчвала, в голяма грешка си и явно не можеш да четеш! В Торакс дори не съм стъпвала, в Селена веднъж бях на свиждане. Моето секцио беше във Весела и персоналът  там беше в пъти по-добър от този във ВМИ. Не съм срещала отрицателни мнения за Весела, обаче Черния списък е пълен с недоволни от ВМИ, нещо да кажеш? Поне подкрепи твърденията си с доказателства, но явно не разполагаш с такива. 
Относно това, че във ВМИ нямало места, пак не си права. Мен например, не искаха да ме изпишат от там, и ме убеждаваха да стоя до края на бременността в отделението по задържане, за да могат да точат парички от касата с фалшива диагноза и да ми дават да пия но-шпа за отбиване на номера, така че не ми разправяй глупости.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 19:33 от mama_na_vale

# 233
Нито Торакс, нито Селена съм препоръчвала, в голяма грешка си и явно не можеш да четеш! В Торакс дори не съм стъпвала, в Селена веднъж бях на свиждане. Моето секцио беше във Весела и персоналът  там беше в пъти по-добър от този във ВМИ. Не съм срещала отрицателни мнения за Весела, обаче Черния списък е пълен с недоволни от ВМИ, нещо да кажеш? Поне подкрепи твърденията си с доказателства, но явно не разполагаш с такива.  Peace

Ставаш досадна. Tired

# 234
Нито Торакс, нито Селена съм препоръчвала, в голяма грешка си и явно не можеш да четеш! В Торакс дори не съм стъпвала, в Селена веднъж бях на свиждане. Моето секцио беше във Весела и персоналът  там беше в пъти по-добър от този във ВМИ. Не съм срещала отрицателни мнения за Весела, обаче Черния списък е пълен с недоволни от ВМИ, нещо да кажеш? Поне подкрепи твърденията си с доказателства, но явно не разполагаш с такива.  Peace

Ставаш досадна. Tired
Не повече от теб.  Mr. Green

# 235
Ще точат пари от касата,колкото дни е пътеката-между 5 и 10.После защо да те държат-защото си много симпатична ли.Или много умна,та не могат да се разделят с теб.
Хайде,млъквай вече,че направо ми се повдига от теб!

# 236
Ще точат пари от касата,колкото дни е пътеката-между 5 и 10.После защо да те държат-защото си много симпатична ли.Или много умна,та не могат да се разделят с теб.
Хайде,млъквай вече,че направо ми се повдига от теб!

Ха-ха умираш си от яд, нали, щом почнаха анонимните изяви. Много добре знаеш, че при рискова бременност има начин да се точи касата и във ВМИ се възползват от всяка възможност.  Sunglasses

# 237
# 238
Много добре знаеш, че при рискова бременност има начин да се точи касата и във ВМИ се възползват от всяка възможност.  Sunglasses

И какво е кара да мислиш,че вьв Весела примерно не е така?!

# 239
Сигурно няма отрицателни мнения за Весела, щото циганетата, които я посещават не влизат във форума  newsm78
И защото супер ме дразниш, ще ти кажа, че е тъпо да сравняваш специалистите от ВМИ с които и да било други. Щом четеш балите и черни списъци, трябва да ти е ясно.
Явно си имала някакъв проблем във ВМИ, за което съжалявам, не на всички може да се помогне. И едва ли ще промениш нещо, като плюеш постоянно. Щом има толкова доволни хора от тези лекари, позволи да се чуе и друго мнение, твоето го разбрахме!

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 21:28 от mamor

Общи условия

Активация на акаунт