За любовниците и бившите

• 13 578
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
Чета ви дами, не съм изчезнала.
Той беше на сватба на негов приятел през уикенда, аз бях заета покрай работата и свободното време излизах с приятелки. Не съм легнала да умирам от мъка - така или иначе с него без него живота продължава.
 Няма нищо ново, все още не съм взела решение и се колебая как да постъпя. Засега ще си дам време и каквото стане. В началото ме спечели с откровеноста си и по други теми, сближихме се покрай разговори за еднаквите семейни проблеми (раздяла на родители) преди темата за бившата да се отвори ми беше казал, че е честен и не може да лъже - явно наистина е така. Аз съм човек, който цени честността, дори истината да не е приятна.
А за това дали е несериозен точно ситуацията с бившата ме накара да мисля така + че не знам преди да е имал сериозна връзка. Което не значи, че занапред няма да има, но дали с мен за 1 месец няма как да се разбере, твърде кратко време е.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 21:52 от Angelina Ovcharova 609844

# 106
А питам се , кажете ми , тия дето уж са много срамежливи как аджеба се оправят с други неща - работа , дето може да не им е за характера, и има ли толкова срамежливи че да  има да избират между две жени и да изберат по- удобното , не е към  историята много ама този ми се видя типаж - младичкия дето иска забавление

# 107
А питам се , кажете ми , тия дето уж са много срамежливи как аджеба се оправят с други неща - работа , дето може да не им е за характера, и има ли толкова срамежливи че да  има да избират между две жени и да изберат по- удобното , не е към  историята много ама този ми се видя типаж - младичкия дето иска забавление

Той не е чак толкова срамежлив, смисъл че има самочувствие, не е сдухан. И на мен чесно казано ми се вижда такъв типаж. Хобитата му са предимно да тренира, мотори ядене и спане. 😂
На пръв поглед има визия на лошо момче, но излезе доста добродушен.

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 22:49 от Angelina Ovcharova 609844

# 108
Angelina,той все пак е бил честен.Объркан е,може би.
Миналото е по-силно от настоящето в момента..
Какво ще е след време..никой не знае,
За мен..дистанцията е добро решение.

А времето ще покаже..Ако имате взаимно желание и чуваемост в думите

# 109
  • Бургас
Ангелина,опитайте ако искате,щом е добродушен може би си заслужава.
Все пак не очаквайте много от него,а ако продължи с времето да страда за госпожата и да я споменава непрекъснато - знаете.
Пак казвам,че директно бих го попитала за чувствата му към нея и защо е започнал да излиза с мен,ако бях на Ваше място.

# 110

Нищо ново под слънцето, и  виц си има по темата...

# 111
Ако стане така, че да се съберете, нека поне да е с изрично условие от твоя страна бившата категорично да изчезне от картинката. И още при първа издънка му показвай червения картон. Той вече е сгафил, че е оставил миналото му да се намеси в отношенията ви по такъв начин, няма какво да го толерираш излишно.

Сега видях, че си писала, че може би и нейният мъж си има любовница. Червен флаг ти вдигам и на този момент. Такива отношения, където и двамата имат нещо навън могат да си карат до безкрай. Всеки си кютка и си кътка външната тръпка. Felices los quatro е там положението.

# 112
  • Варна
Явно е споделил честно и на сексуалната си партньорка за теб. Така, честно и разбива и брака общо взето.

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 14:11 от Viviana91

# 113
  • Paris, France
Явно е споделил честно и на сексуалната си партньорка за теб. Така, честно и разбива и брака общо взето.

Ау, голяма загуба ще е. Нейният брак е много стабилен щото и тя явно силно държи на него.

# 114
Той не ѝ разбива нищо на женената. Тя сама си го разбива, ако не е той, ще е друг.

# 115
  • Варна
Не твърдя че той то разбива.😄Оспорвам " честността" му. Набутал се в многоъгълник. Свършили са момите или не е особено вървежен.

# 116
Така, честно и разбива и брака общо взето.

# 117
  • Варна
За буквалистите - не може да се има доверие на мъж, с подобни "връзки".

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 16:54 от Viviana91

# 118
Къде намират време тез хора за такива драми?!!?! Аз едва успявам да си измия зъбите вечер....хахахха

Бай бабо да те не стига! Не се чудя на нищо.

# 119
Къде намират време тез хора за такива драми?!!?! Аз едва успявам да си измия зъбите вечер....хахахха

Бай бабо да те не стига! Не се чудя на нищо.

Хора с повечко свободно време обикновено...

Общи условия

Активация на акаунт